Reklama

Reklama

Lupin

(seriál)
  • Francie Arsène Lupin
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, (2021–2023), 13 h 6 min (Minutáž: 41–52 min)

Předloha:

Maurice Leblanc (kniha)

Hrají:

Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Clotilde Hesme, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Soufiane Guerrab, Vincent Furic (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin v moderním pojetí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (155)

tchempi

všechny recenze uživatele

Netuším, zda ještě existuje Francie jako taková, ale jisté je, že třeba francouzský sport nebo kinematografie už neexistují. Na posledním fotbalovém šampionátu nenastoupil v dresu s galským kohoutem ani jeden Francouz, s filmovou a televizní tvorbou je to podobné. Seriál Arsène Lupin ze 70. let jsem v dětství sledoval a bavil mě. Ale nevidím důvod, proč sledovat jeho africký remake. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Domníval jsem se, že půjde o jednotlivé zlodějské příběhy, ale je to jeden příběh o pomstě. Dále mě "účastníci zájezdu CSFD" postrašili, že po prvním dílu půjde vše kopru. Za mě tedy: Je potřeba se na věc podívat z druhé strany, ne od prvního dílu. První díl je jen úvod, laděný na chytré zlodějské akci, a samozřejmě vyvolává pocit, že takto to půjde i dál. Ale to provedení začátku byl jen bonus navíc, lahůdka a zároveň i uvedení do světa Arsena Lupina. Protože hlavním dějem je cesta za pomstou, na kterou nestačilo 5 kapitol, tudíž překvapil i otevřený konec. Není to totiž minisérie, jak jsem se domníval. Omar Sy je v této roli přirozený a moderní podání není obtěžující. Naopak je dílko na pohodu a zábavné. ()

Reklama

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Hledáte něco akčního, napínavého, svižného, u čeho se pobavíte a budete hltat každý díl a těšit se na další? Tak to je přesně Lupin. Moderní akční "detektivka", kde je v hlavní roli Lupič, který se řídí pravidly slavného lupiče gentlemana Arsena Lupina. Omar Sy v hlavní roli byla trefa do černého (doslova :-D), ale musím uznat že i díky němu se na tohle skvěle kouká, výprava je naprosto dokonalá a nikdy nevíte co dál přijde. Lupič gentleman, který si nebere servítky a zároveň se snaží být dobrým tátou, což mu tak úplně nejde. Jediné mínus je snad jen to, že první série má pouze 5 dílů, ale i tenhle tah od Netflixu naprosto chápu. Jsem nadšená a těším se na pokračování. ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Omar Sy je fajn a story o otci a cestou za jeho pomstou taky. Ale občas to v rámci provedení skřípe (scéna ve vězení je hodně mimo) a "Lupinova" šarmantnost se trochu vytrácí. Ale pořád to má jiskru ala široký úsměv Omara Sy a svižný děj. Na definitivní verdikt si počkám po zhlédnutí dalších 6 epizod (po únosu syna). ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj taký Omar sy ma svoj seriál. Lupin ma bavil. Aj keď ten stred seriálu bol nudnejši oproti prvým častiam. Ale aj tak, skončil v tom najlepšiom. Uvidíme či vôbec bude pokračovanie ale ja o tom nepochybujem a dám tomu šancu. Dobre že som si to odložil až na marec, netflix momentálne zaživa riadne suchoty. 4* ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Šatnář, který pracuje na večírku, kde Assane (Omar Sy) s Benem (Antoine Gouy) kradou, má vůz Škoda Fabia. (Zix.)
  • V závěrečné části během koncertu Diop (Omar Sy) odzbrojí jednoho z bodyguardů stejným stylem, jakým to udělal Bruce Willis ve filmu Pátý Element (1997). Ošálí bodyguarda tak, aby si myslel, že má zbraň zajištěnou, a pak mu ji sám zajistí. (UncleMorty)
  • Během scény v koncertním sále zazní část Dvořákovy symfonie č. 9 e moll „Z Nového světa“. (Shayley)

Související novinky

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

Hra na oliheň je největším hitem Netflixu

13.10.2021

Streamovací služba Netflix má nového krále. Stalo se jím jihokorejské drama Hra na oliheň, které za první měsíc vidělo zhruba 111 milionů domácností. Neuvěřitelný virální potenciál tak vyšoupl seriál… (více)

Reklama

Reklama