Reklama

Reklama

Paranormal Activity: Next of Kin

Trailer 1

Skupina tří prátel se vydává do komunity amišů natočit dokument o jejich životě, ale po čase zjišťují, že celá jejich návštěva možná nebyla až tak obyčejná a že se zde děje něco daleko horšího, než v co doufali. (TheEvilTwin)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (108)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia kamarátov sa vydáva medzi amišov, aby tu nahrali dokument a aby zistili, čo sa stalo so ženou, ktorá ku komunite v minulosti patrila a je matkou autorky dokumentu. Zo začiatku vyzerá všetko príjemne, ale po pár dňoch sa situácia zmení a partia bude musieť bojovať o život. - Velmi príjemné prekvapenie. Po dlhej dobe je to horor, ktorý je plný energie, čiže je vidieť, že herci si natáčanie užívajú a nie sú tam len kvôli paychecku, ako to je u väčšiny hororov z posledných rokov. Herci sú taktiež sympatickí, prostredie velmi dobre vybrané, a taktiež sa na konci dočkáme niekolkých intenzívnych scén v podzemí (tu sa tvorcovia trošku inšpirovali hororom As Above, So Below, ale vôbec im to nemám za zlé), takže nevidím dôvod, prečo tomu nedať vysoké hodnotenie. Dokonca jeden z mála hororov, kde je používanie kamery aj v tých najdesivejších momentoch opodstatnené, takže silné štyri hviezdičky. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Když poprvé přišlo PA, lidé byli v šoku a první díl byl právem pasován na horor roku. Další a další díly PA nepřišly s ničím novým a tudíž kvalita padala. Nový díl s názvem Next of Kin jde ale jinou cestou a atmosférou si mnoho diváků získá. Změna je také ve stylu natáčení a hlavně už nejde čistě o duchařinu. Nejde sice o přelomový horor či něco takového, ale rozhodně neurazí. 7/10 = 75% ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kdyby to natočili normálně, a ne jako fucking Paranormal Activity, tak to mohl být povedenej bratříček Midsommaru a Hereditery, protože Eubank je na to podle mne dostatečně šikovnej. Což teda občas prosvítá i tady přes ten unavenej found footage formát, na kterej už dneska imho nikdo není zvědavej. Pojítka na původní sérii veškerá žádná, takže i z tohoto ohledu se PA rámování jeví jako zbytečné. Vlastně se divím producentům, že tuhle sérii chtěli vzkřísit, i Eubankovi, že si jako další projekt po skvělém Underwater vybral tohle. Mizerný to není, ale jestli někomu v roce 2021 přinese upřímou diváckou radost sledování něčeho, co jsme v posledních pěti letech viděli spoustakrát (a mnohdy lépe), ve formátu, který byl módní před lety deseti, to teda pochybuju. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

S asi nejslavnější found footage sérií jsem se sešel kdysi jen namátkově skrze její první díl, který se může pyšnit titulem nejvýnosnější film všech dob a poté v kině s jejím potenciálním závěrem. Ani jeden z těchto výtvorů mě nijak nezasáhl, doufal jsem, že po Ghost Dimension se už pokračovat nebude. Nedávné oznámení o resuscitaci značky skrze VOD službu Paramount+ mi tedy přišlo spíše k smíchu, včerejší recenze mě ale dokopaly horor zkusit. A díky bohu za to, protože tahle podívaná se na značce Paranormal Activity veze jen kvůli potřebě reklamy, jinak ji celou strká do kapsy a folkovým nádechem se blíží spíše Midsommaru nebo mému oblíbenému Blair Witch. Ukrutně dlouho mi u sledování hororu místy řádně nebušilo srdce. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Pořád mají tyhle "dokumentární" horory s kamerou své kouzlo, byť je tento dost utahaný, naprosto to vyrovnal konec. K zechcání!!! Pořád se u toho bojím víc, než u graficky sebelepšího celovečerního Wana aspol., protože to ve mne evokuje tu možnost reality, a to je spolu se zvuky nebo obrazovými halucinacemi a prací naší fantazie pro vzbuzení strachu nejvíc. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Film měl být původně nasazen do kin, ovšem pandemie covid-19 způsobila, že byl snímek vypuštěn na streamovací platformě Paramount+. (NiWi)
  • I přesto, že název filmu spojuje snímek se sérií Paranormal Activity, nemá s předchozími filmy dějově nic společného. (NiWi)

Reklama

Reklama