Reklama

Reklama

Paranormal Activity: Next of Kin

Trailer 1

Skupina tří prátel se vydává do komunity amišů natočit dokument o jejich životě, ale po čase zjišťují, že celá jejich návštěva možná nebyla až tak obyčejná a že se zde děje něco daleko horšího, než v co doufali. (TheEvilTwin)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (108)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kdyby to natočili normálně, a ne jako fucking Paranormal Activity, tak to mohl být povedenej bratříček Midsommaru a Hereditery, protože Eubank je na to podle mne dostatečně šikovnej. Což teda občas prosvítá i tady přes ten unavenej found footage formát, na kterej už dneska imho nikdo není zvědavej. Pojítka na původní sérii veškerá žádná, takže i z tohoto ohledu se PA rámování jeví jako zbytečné. Vlastně se divím producentům, že tuhle sérii chtěli vzkřísit, i Eubankovi, že si jako další projekt po skvělém Underwater vybral tohle. Mizerný to není, ale jestli někomu v roce 2021 přinese upřímou diváckou radost sledování něčeho, co jsme v posledních pěti letech viděli spoustakrát (a mnohdy lépe), ve formátu, který byl módní před lety deseti, to teda pochybuju. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Máme tu dost možná jeden z nejlepších Paranormal Activity od prvního dílu této série. Kdo by to byl řekl, že to ještě někdo zachrání od předešlých pěti propadáků? Kdo říkal, že nutně musí být všechno jen o duchách, když paranormální aktivity jsou velice široký pojem a jsem ráda, že se v tomto díle duchařských historek zdrželo. S radostí po 15 letech dám jednomu z Paranormal Activity 4/5 poté co jsem hodnotila zbytek jen podprůměrně. Díky Williamu Eubankovi, co vzal režii do svých rukou, nabrala série úplně nový směr. Jaká radost, že Landon umí napsat i malinko odlišný scénář od předchozích dílů. To má také jediné štěstí, jinak by tato série v mých očích definitně upadla. Nevzpomínám si, kdy naposledy mě nějaký film o "nadpřirozenu" tak zaujal. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se po dlouhý době na PA a styl FF. Výprava za Amišema, prostředí uprostřed ničeho, vybízelo k slušnýmu provedení. Bohužel nevytěžili maximum viz scéna v podkrovním pokoji, nebo malá holčička a vlastně i celá rodina, která byla, to co byla. Necítil jsem pocit znepokojení, ať už paranormální nebo satanistický. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle už nemá s sérií Paranormal Activity nic společného (viz zajímavosti) momentálně teda stačí, aby kdokoliv natočil démonský horor o posednutí formou found footage a může se to točit donekonečna. Nejprve upravím popis děje jelikož tenhle je hodně mimo ženská zjistí, že její matka byla Amiška a kdysi ji odložila a chce zjistit proč najde si chlápka co byl taky Amiš a jde do nejbližší osady zjišťovat o ní informace. Není to vyloženě , že by točily dokument o životě Amišů , ale , že se ptá lidí na svoji matku co o ní ví a tak. Samozřejmě zjistí, že její matka tam je a není to člověk dál nebudu spoilerovat. Jinak mě se to líbilo má to dobrý námět i zpracování jediné blbosti mě přijdou tam, že nevidím důvod proč by jim to povolily tam natáčet a zajímalo by mě kde nabíjely ty kamery, notebooku a podobně v jedné scéně jde vidět sice i prodlužka nicméně i na tu potřebujete zásuvku. Konec potěšil dokonce i se slow motion záběrem smrti klidně bych to rozvinul do dalších dílů. 80 procent ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Paranormal activity, které s Paranormal activity nemá nic společného, a i když tomuhle spojení tedy vůbec nerozumím, díky bohu za to. To, co jsem dostal, totiž předčilo veškeré mé očekávání a po dlouhé době zde máme výborný poctivý horor, který místy vyděsil i mě. Celý tenhle „midsommar-like“ nápad o návštěvě amišů, která ve výsledku není jen tak obyčejná a promění se v boj o život, se mi sakra líbí a už od začátku jsem hltal atmosféru i celou komunitu do syta. Herci jsou nečekaně sympatičtí (na to, že jsou to neznámé tváře), lekaček je požehnaně hodně (naprostá většina z nich funguje excelentně) a démon na konci byl mrazivý a jeho naháněčka v lesích mě zaryla do sedačky hodně hluboko. Plusové body i za to, že jak FF formát zvykne být rozmazaný a nepřehledný, zde je podán velmi šikovně a divácky atraktivně. Ti, kteří film zavrhují, jej buďto neviděli s plnou audio palbou v headsetu nebo jej nesledovali poctivě či film úplně zavrhli už před začátkem, a tak se není čemu divit, že jsou pak zklamaní. Každopádně sluchátka na plné pecky, tma a samota v pokoji a garantuji, že budete naprosto překvapeni, potěšeni a vyděšeni zároveň. Tohle je skvělá práce a zde půjdu klidně proti davu za plných pět hvězd (objektivně 4, ale rád tu poslední přihodím), protože z outsidera se po dlouhé době vyklubal poklad. Nutno jen dodat, že sluchátka jsou zrovna u tohohle kousku naprostý must-have… ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Film měl být původně nasazen do kin, ovšem pandemie covid-19 způsobila, že byl snímek vypuštěn na streamovací platformě Paramount+. (NiWi)
  • I přesto, že název filmu spojuje snímek se sérií Paranormal Activity, nemá s předchozími filmy dějově nic společného. (NiWi)

Reklama

Reklama