Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (271)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler i v 55 letech válí! Tentokrát nejde o komedii, ale o dramatický sportovní film z basketbalového prostředí. Já osobně jsem velice sportovně založený, ale basketbal mě nikdy nebavil. Ovšem v tomto filmu jsem ho sledoval s nadšením, jakožto i celý příběh. Velice musím pochválit scénář, protože děj filmu mě opravdu bavil, a především Adama Sandlera, protože tohle je jedna z jeho nejlepších rolí! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Skrachovaný hľadač talentov dostane do pozornosti mladého chlapca z ulice. Dokáže z kusu kameňa vytesať diamant pre NBA? Herecké obsadenie: Adam Sandler je v dramatických úlohách výborný. Ako mládenca som si ho užíval aj v crazy komédiách ale teraz mu v tomto smere už dochádza šťava. Netflix celkom zariskoval obsadením neskúseného hispánskeho mladíka Hernangomeza do hlavnej úlohy. Prevedenie: Cesta z bahna na vrchol je už od čias prvého Rockyho denne omieľaná téma. Ale tu je to z pohľadu hľadača talentov čo je celkom svieži pohľad. Celkom to aj odsýpa a z diváka to dostane aj cielené emócie. Pocity: Môžem hovoriť iba za seba ale mne sa športové drámy veľmi páčia a vždy ma dojmú. Inak tomu nebolo ani teraz ale neubránim sa pocity, že sa s tým dalo ešte trocha viac pracovať a ten príbeh vybičovať emočne viac. Pridaná hodnota: Dráma so športového prostredia NBA. 70% ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Snímek celkem hezky ukazuje, jaká je to řehole. Pro všechny co závidí sportovcům jejich prachy, že je to srandička, stačí trocha talentu a je to. Sandler je dobrej herec a mam ho rád. Vážná role mu sedí a to je dobře. Ne, že by mě komedie s ním nebavily, ale proč si ho zbytečně zaškatulkovat. Jen mi přijde na basket trochu malý. Film se dále snaží ukázat, kolik lidí se na tom všem podílí a kdo vlastně tahá za nitky. Bez servítek ukazuje nahou pravdu, že rozhodují vždy privilegovaní sráči, co klub zdědili po tatíkovi a ničemu nerozumí. Bože, jak já nesnáším tuhle nabubřelost, když si někdo myslí, že je něco víc. Čekal jsem nějaký klišé a dočkal se. Ale nebylo ho tam zase tolik. Od snímku jsem toho moc nečekal a příjemně mě překvapil. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Sandler ve vážnějších rolích je stejně dobrý jako ten “komediální” Sandler a zde tomu není jinak. Jinak je to ale takový klasický sportovní film ve stylu from zero to hero, který výrazněji nenadchne, ale ani neznudí. Čtvrtou hvězdu ubírám za chybění finálního battlu, který by krásně završil celý film, takhle to může trochu působit, jakoby tvůrci moc nevěděli, jak celou záležitost uzavřít - a to je celkem škoda. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(93/2022) / Sandler síce robí furt to isté a tvári sa dokola stále rovnako, ale priznávam, že mu to dosť žerem poslednú dobu. Už v Uncut Gems ukázal svoju dramatickú tvár. Hustle síce nie je tak dramatický film, rozhodne sa ale nejedná o komédiu tzv. sandlerovku. Hustle je jednoducho povedané basketbalový Rocky. So všetkými klišé čo k tomu patria a mne sa žiada povedať chvalabohu. Ešteže nikoho nenapadlo vymýšľať s originalitou. Správny športový hero film má proste svoje pravidlá. (8/10) ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Stanley (Adam Sandler) má na sobě tričko s nápisem „Federal Donut“, což je skutečná filadelfská restaurace proslulá nejen koblihami, ale také smaženým kuřetem. Federal Donut má také pobočku uvnitř Wells Fargo Center, kde hraje tým 76ers. (LUKICKK)
  • Podľa pôvodného scenára mal Adam Sandler nájsť zázračného hráča v Číne. Pod tlakom Netflixu, ktorý nemá svoj biznis v Číne, sa lokácia zmenila na Malorku. (megajalec)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama