Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (271)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Stojí to na perfektním Sandlerovi a atraktivním prostředí basketbalu. Bavilo mě, jak jezdil po světě a hledal talenty. Ukáže nám to i zákulisí draftu atd. Bohužel v druhé největší roli není herec, ale basketbalista a je to strašně znát. Ten kluk má nulové charisma a neumí hrát. Za celý film jsem si ho nedokázal oblíbit, linie s dcerkou je celkem debilní a prostě se vůbec nepodařilo vytvořit dojemný moment, nebo touhu přát mu úspěch. Naštěstí Sandler téměř nesleze z plátna a díky němu je to zábava. ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Sandler na vážno - to je předpoklad fajn bijáku. A tenhle biják je skvělej. Ve filmu je tak nějak minimum "konfliktů", skoro vše jde tak, jak má a já z toho měl strašně skvělej pocit! Já jsem popravdě velmi unaven a tak nějak znuděn současným filmovým světem, kdy v každém filmu musí být nutně alespoň 3 zásadní zvraty, překombinovaná dějová "překvapení" a jasní záporáci. Tady nic takovýho není. Jasný, na nějaký citečky se zahraje, ale žádná přeháňka a spousta klasickejch klišé scén je tu jednoduše ( a za mě skoro geniálně) přeskočená. Veškerá zachycená hra je tu podávaná naprosto úchvatně! S Adamovou postavou ( a celkem jistě je to i jeho osobní postoj) souzním v pohledu na náš evropský fotbal. Elegance pohybu a celé hry je u basketu úplně jinde. Kvůli tomu, že je to o tom, o čem to je, dávám hodnocení, který dávám. Jináč 4* ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler i v 55 letech válí! Tentokrát nejde o komedii, ale o dramatický sportovní film z basketbalového prostředí. Já osobně jsem velice sportovně založený, ale basketbal mě nikdy nebavil. Ovšem v tomto filmu jsem ho sledoval s nadšením, jakožto i celý příběh. Velice musím pochválit scénář, protože děj filmu mě opravdu bavil, a především Adama Sandlera, protože tohle je jedna z jeho nejlepších rolí! ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době snímek ze sportovního prostředí, který mě bavil a moc jsem si ho užil - a to vlastně sportem vůbec nežiju a o NBA vím jen naprosto elementární věci. Sandler tam přihodil jen pár svých vtípků, takže vtipné momenty zůstaly vtipné, ale kdo zná třeba Reign Over Me, ví, že Sandler velice dobře zvládá vážné role a myslím si, že mu i sedí víc než jeho komediální standard. Mimochodem, jestli Will Smith dostal Oscara za Krále Richarda, tak za mě byl tady Sandlerův výkon minimálně stejně přesvědčivý. Tím neříkám, že je na Oscara (a nemyslím si to ani o Smithovi), ale dobré hraní to určitě je. Přidejte k tomu dobrý scénář, střih a další herce, kteří vlastně nejsou herci, ale většinou profesionální sportovci - a ono to působí tak realisticky, jak to jde! A dokonce i Queen Latifah nebyla na facku :-) Čili kolem a kolem: vřele doporučuju, velmi dobrá oddechovka! 75 % ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Skrachovaný hľadač talentov dostane do pozornosti mladého chlapca z ulice. Dokáže z kusu kameňa vytesať diamant pre NBA? Herecké obsadenie: Adam Sandler je v dramatických úlohách výborný. Ako mládenca som si ho užíval aj v crazy komédiách ale teraz mu v tomto smere už dochádza šťava. Netflix celkom zariskoval obsadením neskúseného hispánskeho mladíka Hernangomeza do hlavnej úlohy. Prevedenie: Cesta z bahna na vrchol je už od čias prvého Rockyho denne omieľaná téma. Ale tu je to z pohľadu hľadača talentov čo je celkom svieži pohľad. Celkom to aj odsýpa a z diváka to dostane aj cielené emócie. Pocity: Môžem hovoriť iba za seba ale mne sa športové drámy veľmi páčia a vždy ma dojmú. Inak tomu nebolo ani teraz ale neubránim sa pocity, že sa s tým dalo ešte trocha viac pracovať a ten príbeh vybičovať emočne viac. Pridaná hodnota: Dráma so športového prostredia NBA. 70% ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Stanley (Adam Sandler) má na sobě tričko s nápisem „Federal Donut“, což je skutečná filadelfská restaurace proslulá nejen koblihami, ale také smaženým kuřetem. Federal Donut má také pobočku uvnitř Wells Fargo Center, kde hraje tým 76ers. (LUKICKK)
  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama