Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (136)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Najzábavnejší animák tohto roka, s dcérou sme sa skvele bavili. V skutočnosti to nie je o nejakom jašterovi, čo sa chce dostať na slobodu, ale o školákoch, ktorí si prechádzajú všelijakými mindrákmi. Normálne terapeutický film, niečo tak dobre vymyslené nemal Disney niekoľko rokov. Tón perfektne vyvážený medzi sandlerovským bizárom a dojákom. Omnoho inteligentnejšie, ako sa to tvári z trailerov, a fakt pre celú rodinu. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Velmi milý animák pro děti. Postava ještěra Lea je super a příběh je dobře vymyšlen, líbilo se mi, jak si Lea braly děti domů a on jim dával rady a pomáhal jim tak v životě. Ve filmu je však celkem dost písní a je to trochu muzikálové, a to se mi úplně nelíbilo, spíše to cílí na menší děti než na dospělejší diváky. Ale je to fajn animák s hezkým příběhem, ze kterého si děti odnesou jen pozitivní věci. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, co jsem si to pustil, ovšem k mému překvapení je Leo animák s přesahem nejen pro děti, ale i dospělí si v něm to své najdou. Adam Sandler má skvěle napsanou postavu a svým přistárlým dabingem dokázal Leovi vdechnout velkou část svých sympatií. Velmi milé překvapení, které jsem si užil mnohem více než jsem mohl čekat a to jsem slyšel už předtím dobré ohlasy. V době kdy mě animáky úplně pouštějí je to o to cennější skalp. ()

Brooks 

všechny recenze uživatele

Animačne druhá liga, ale obsahovo sa Leo trafil do čierneho. Vôbec nie typická sandlerovská somarina, ale pekne napísaný, edukatívny, emocionálne hrejivý príbeh pre celú rodinu, s vyváženou kadenciou hrubozrnného humoru a dojemných detských spovedí. Vyčítať sa tomu dá len repetetívnosť v prostrednej časti, neškodilo by skrátiť o 15 minút. 4* ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Co se písniček týče, tak je to slabší, ale jinak výborná sandlarovská taškařice s pěkným poselstvím. LEO je starý unavený leguán žijící poklidným životem školního mazlíčka a shodou okolností se stává mentorem všech dětí po nečekané změně třídní učitelky. Děcka jsou sympatické, žádní pitomci jen prostě dečka s normálními problémy, které potřebují mít někoho o koho se můžou opřít. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama