Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (133)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení, u kterého jsem se příjemně bavil a užíval si humor zaměřený i na dospělé publikum. Váhal jsem dokonce nad plným hodnocením, ale nakonec dávám méně a důvodem je muzikálová vložka. Slabá, zbytečná a kdyby nebyla, byl by výsledný film stabilnější. Jinak jde o velmi nenucenou a příjemnou zábavu. Volná adaptace Šarlotiny pavučinky, kterou se příběh lehce inspiruje a sám to několikrát přizná se opravdu povedla a na své si přijdou jak děti, tak i jejich dozor. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Nenápadná animovaná trefa do čierneho. Netflix si so Sandlerom pre seba ukuchtil najvyváženejší a univerzálne najzábavnejší rodinný film za dlhý čas. Niečo si tu pre seba nájde snáď každá veková kategória. Pre decká sú tu milé zvieratká, dospelých zas pobavia ich sarkastické dialógy. Dokonca je tu aj presah v tom, že titulný jašter pomáha deťom s ich problémami ako sú šikana, vyčlenenosť s kolektívu, snaha sa páčiť, čo je vyslovene super a niečo takéto vo filmoch pre deti dlhodobo chýba. Čo mi ale moc nesadlo boli spievané pasáže. Bolo ich veľa a nikdy neboli podporené poriadnou melódiou, bolo to len také spevavé recitovanie. Taktiež v druhej polovici keď sa film láme z terapeutického do akčného módu to už bola len taká animovaná rutina - i keď so sympatickými postavami. 7+/10 ()

Reklama

swenyx 

všechny recenze uživatele

Okay, mám hodně smíšený pocity. Začátek filmu totální shit, nevěděl jsem co si z toho rychlého úvodu vzít, z random písničky ke dvoum třídním zvířátkům k náhradní učitelce, bylo toho moc a nedalo se vůbec odhadnout na co to kurva koukám. Ale po nějaké době se to uklidnilo a když jsme měli čas poznat více Lea a želváka tak to docela šlo. Bylo to místy vtipný a koukalo se na to dobře. Jen nechápu moc pointu toho sem cpát muzikál, bez těch písniček by to bylo lepší, navíc když ani nejsou chytlavý. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Béčkový animák s průměrnou animací, který je "jiný" jen díky hudebními čísly. A ty jsou tak nudné, že filmu spíše ubližují a bez nich by byl Leo sice stále jen průměrný animák, ale alespoň bych si nechtěl v první třetině, kde se zpívá fakt skoro furt, urvat uši. Jako každý animák, i Leo nese nějaké to poselství pro děti, ale vzhledem k solidním vtipům to přežije o dospělý divák. Průměr. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Co se písniček týče, tak je to slabší, ale jinak výborná sandlarovská taškařice s pěkným poselstvím. LEO je starý unavený leguán žijící poklidným životem školního mazlíčka a shodou okolností se stává mentorem všech dětí po nečekané změně třídní učitelky. Děcka jsou sympatické, žádní pitomci jen prostě dečka s normálními problémy, které potřebují mít někoho o koho se můžou opřít. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama