Reklama

Reklama

Ve ztřeštěné komedii se Mike Myers představuje jako guru Pitka, Američan vychovaný indickými guruy (Ben Kingsley a Omid Djalili), který se vrací do Spojených států, aby zde rozjel byznys osobního kouče v oblasti mezilidských vztahů. Jeho neortodoxní metody jsou však vystaveny zkoušce poté, co musí urovnat milostné lapálie a následný profesní kiks slavného hokejisty (Romany Malco), kterého opustila žena kvůli úhlavnímu sokovi, sportovci jménem Jacques Grande (Justin Timberlake). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Slarque odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté dno. Mike Myers je buď takový magor nebo tak sjetý, že mu to třeba připadalo vtipné. Ale co ti ostatní? Proč se téhle trapárny účastnili? Včetně řady celebrit, které představovaly samy sebe. Je tu pár dobře natočených hokejových sekvencí, ale nic s Myersem v záběru nefunguje. A ten chlap je tam skoro pořád. Uvažoval jsem o jedné hvězdičce, ale vlastně nevím za co. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosta kravovina, kde bud Myers pripomina Austina a dela ruzny narazky a dvojsmysly a to je obcas i vtipny a nebo predvadi naprosto sileny kokotiny a tam je vetsinou humor dost mimo, ze jsem fakt nechapal, co na tom ma bejt vtipnyho, pripadne to bylo trapny, ale misty to bylo tak debilni, az me to i pobavilo. Kdyz ale pominu tu hromadu silenejch vtipu, tak pribeh sam o sobe zas tak spatnej neni, na takovejhle druh filmu, navic Myers je fakt charismaticky hovado a film tahne a roztomila Alba je paradni. Takze celkove jsem se sice nenudil, ale zasmal jsem se jen hodne vyjimecne. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, že to je strašná ptákovina a hodně vtipů zde je trapná, ale některé jsou prostě dobré a já jsem se u filmu zasmál, což se mi u opravdu špatné komedie většinou nestává. Tady jsem se bavil a jen zíral na to, jaké nápady tvůrci měli, nemluvě o tom, do čeho se někteří herci nechali nahnat. Blbé, ale dobře blbé. ()

Vodny 

všechny recenze uživatele

Od začátku jsem si říkal, hlavně ať to není blbost. Po pár minutách jsem si říkal, ona to je kravina, sakra. Jenže pak mi to postupně začalo docházet. Humor je zde dvojí - naprosté kraviny a pak ten Myersovský, nad kterým musíte přemýšlet. Není to tak, že by vás donutil se smát, ale připraví vám k tomu podhoubí a vy se nad tím textem musíte zamyslet. Cvak. Za 3 vteřiny vám to dojde a vy si řeknete: "To je chytré." Sice se tolik nesmějete, ale spíše ho obdivujete, jako ty lidi ve filmu, protože zkratky a hrátky se slovy DRAMA, INTIMACY (In To Me I See), Nowhere->Now-Here vás prostě dostanou. Nebo aspoň mě dostali. Takže, buď guru Pitku potřebujete (já asi jo) nebo ne. Jo a Timberlake a Kingsley jsou úžásný postavičky. Marishka Hargitay. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// +humor a zábava -zřejmě to opravdu není snesitelné pro každého/// Film který u kritiky a hlavně pak u diváků v Americe totálně propadl a zařadil se k nejhorším filmům (co se tržeb týče) v historii. Pro mě osobně v něm navíc hraje Mike Myers, kterého spíš považuji za omyl přírody než za řádného herce. Nicméně i přes tenhle fakt a tvrdou kritiku mě tento film bavil. Už dlouho jsem neviděl tak ztřeštěný a nesmyslný film, že to bylo až k popukání. Komentátoři při hokejových zápasech, různé narážky na známé herce, hudební vsuvky na kytaru, sloni na ledě, kteří (je už po desáté? Mohu to sem napsat?)...no však si to domyslete. Jestliže mám být tedy základním kamenem filmu zábava, pak si tento film moje hodnocení právem zaslouží./// Celkem 72%/// ()

Galerie (41)

Zajímavosti (10)

  • Mike Meyers zatelefonoval Justinovi Timberlakemu a nabídl mu roli v tomhle filmu. (ČSFD)
  • Jacques 'Le Coq' Grande je fanouškem Celine Dion, proto Justin Timberlake, který ho hraje, zaimprovizoval a v jedné scéně spontánně vyskočil na pódium a z plných plic zazpíval její písničku. Sám Timberlake se divil, jak jeho filmová partnerka Meagan Good dokázala udžet vážnou tvář. (HappySmile)
  • 7 nominací na nejhorší film roku. (cariada)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama