Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyčejné lidské příběhy o tom, co nás trápí, co hledáme a nenalézáme jsou vyprávěny s nadhledem a okořeněné trefnou situační komikou. Samozřejmě nechybí i ta správná dávka nefalšované romantiky a sentimentu. Ve filmu Přání Ježíškovi se ukázkově rozkmotřená rodina znovu a znovu snaží usmířit. Nezodpovědný floutek, jehož životní náplní je obšťastňování žen, zjišťuje, že existuje i otcovská a partnerská odpovědnost. Spokojenému manželskému páru, kterému zdánlivě nic nechybí, postaví osud do cesty malou uprchlci z dětského domova. Úspěšný a sebevědomý manažer svou spřízněnou duši už našel, ale představit ji rodičům, je pro něj noční můra. Dva osamělí lidé, kteří už rezignovali na štěstí a hledání toho pravého, možná dostanou ještě jednu šanci. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (189)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ještěže mi nosí dárky Ježíšek a ne tenhle blb." Noc plná zázraků je pro mě každoroční vánoční klasikou, takže její přetočení do češtiny jsem ke štěstí nepotřeboval. Nicméně to dopadlo mnohem líp, než jsem čekal, takže v době vánoc s tím nemám žádnej problém. Originality je sice pomálu, ale mafiánský duo ve složení babička - dědeček mě hodně bavilo a Santa Olík Kolík byl prostě dokonalej. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Láska nebeská po brněnsku mě pohladila na duši. Jo, možná je to kýčovité, určitě v mnohém předvídatelné, ano, je kravina, aby se všechno vyřešilo jen proto, že je Štědrý den... a co jako? Valentýnka Bečková je neuvěřitelně nadaná dívenka, líbily se mi i ostatní děti a na konci jsem slzela. A zcela jistě budu slzet opakovaně, hlavně o Vánocích. ()

Reklama

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Rezignace na originalitu a překopírování funkčního polského modelu přineslo zasněžené ovoce. Vánoční vztahová pohádka neuráží a hlavně díky známým tvářím nabídne přesně to, co slibuje. Nic víc sice ne, ale pro více než 130 tisíc diváků to problém není. Více zde. ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Absolútne neoriginalne, komplet odkopirovane od poľského: Listy do M. Rovnaký scenár, scény, dialógy..... v komentároch viacerí prirovnávajú k Love actually, ale to ani náhodou s tým má naozaj veľmi málo spoločné. Čo v Čechách nepoznáte tento krásny poľský film? Kupodivu sa mi to ale páčilo. Originál je originál, ale táto verná kópia mi naozaj neprekážala, ani výber hercov. Takže hodnotím nadštandardnej dobre. Ja mám na tieto vianočné slabosť ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Docela hledím na to, že je to český film jelikož tolik sympatických postav v českém filmu snad nikdy neuvidíte. Povedli se i dětští herci a nejsou to takoví ti , které by jste nejraději zabili co se vyskytují v českých komediích překvapil i Krajčo z kterého jsem měl obavy jestli to zvládne zahrát a celkově to působí milým dojmem.  80 procent ()

Galerie (151)

Zajímavosti (9)

  • Během závěrečných titulků můžeme vidět další scény. (griph)
  • Použito bylo 50 vánočních stromků, přibližně 3 500 vánočních světel a ozdob, 170 filmových kostýmů, sníh přírodní, ale i vyrobený ze 40 kg jedlé sody, 50 tun sněhu seškrabaného při údržbě zimního stadionu a 40 litrů náplně do sněhostroje. (Duoscop)
  • Točilo se v Praze, Brně a Josefově Dole. (Duoscop)

Reklama

Reklama