Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyčejné lidské příběhy o tom, co nás trápí, co hledáme a nenalézáme jsou vyprávěny s nadhledem a okořeněné trefnou situační komikou. Samozřejmě nechybí i ta správná dávka nefalšované romantiky a sentimentu. Ve filmu Přání Ježíškovi se ukázkově rozkmotřená rodina znovu a znovu snaží usmířit. Nezodpovědný floutek, jehož životní náplní je obšťastňování žen, zjišťuje, že existuje i otcovská a partnerská odpovědnost. Spokojenému manželskému páru, kterému zdánlivě nic nechybí, postaví osud do cesty malou uprchlci z dětského domova. Úspěšný a sebevědomý manažer svou spřízněnou duši už našel, ale představit ji rodičům, je pro něj noční můra. Dva osamělí lidé, kteří už rezignovali na štěstí a hledání toho pravého, možná dostanou ještě jednu šanci. (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (189)

mira007 

všechny recenze uživatele

Jako příznivec domácí tvorby se snažím vidět vždy něco pozitivního na našich filmech, takže tady dám hvězdu za nadprůměrné obsazení, ale jinak je tahle romantická komedie absolutně bez vtipu, vše se jede přes jakousi křeč na sílu, podle zahraničních vzorů. Plné klišé, předvídatelné a úděsně hloupé a to tak, že mám pocit, že tvůrci dělají idioty i z diváků. Závěr jakože vycucaný happy end. Hlavně u paroháče Langoše jsem zvědavý jak by mu ta rodinná idylka vydržela dlouho. ()

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Jak mohla doslovná kopie 79% polské kopie Lásky nebeské dopadnout tak špatně? Sled podivných kýčovitých scének, které moc nedrží pohromadě. Vulgarita, nechutnost, přepjaté emoce level trashovité nekonečné české seriály. Jen se to snaží tvářit hřejivě příjemně. Herecké výkony křečovité, projevy postav trapné, dialogy tragické. Bolelo mě na to koukat a způsobilo mi to krvácení do mozku. Psycholog po záchraně sebevraha omylem spadne z budovy do stromečků a jeden si koupí, kluk chlapovi ukradne telefon a pak si volají, což vede ke spoustě bizarních situcí... WTF? Je útrpné sledovat dobré herce bez vedení, kteří nemají co hrát. I Dušek tu působí jalově. ()

Reklama

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Druhý listopadový týden roku 2021 je ve znamení prvního letošního vánočního filmu, který je silně inspirován tradičními americkými fláky Láska nebeská či Šťastný Nový rok a líčí osudy několika láskou neukojených postav v průběhu Štědrého dne. Narozdíl od výborně napsaných postav z americké produkce, dostává český divák psychicky narušené a labilní jedince, kteří by více než pozornost filmařů ocenili pozornost kvalitního psychologa. Úplnou vánoční katastrofu zachraňuje dějová linka Mikuláše v podání Richarda Krajča, zbylé příběhy jsou takřka nekoukatelné. Tento melodramatický kousek ve Vás tou správnou vánoční atmosférou dýchne až ve svých závěrečných 20-ti silně patetických minutách, v nichž se vše násilně a nepřirozeně otočí o 180°. Silně doporučuji věnovat Váš čas ověřeným vánočním kouskům před Přáním Ježíškovi. Jedna hvězda za výkon herecké dvojice Krajčo (postava Mikuláše) - Maximová (postava Nely). 👎 (11.11.2021) ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"U nás dává dárky Ježíšek." Ubohá kopie s trapnými tuzemskými neherci. Pokud jste viděli originál, tohle nemá šanci vás zaujmout.  Úplně stejné situace bez sebemenší inovace mě teda vůbec nenadchli. Všechno působí tak uměle. Celkem se ale podařilo zachovat atmosféru Vánoc. 4/10 ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Mnohé situace jsou sice extrémně nereálné, na druhou stranu čiší z filmu pozitivní emoce, štěstí a naděje. Na Vánoce ideální kombinace. Obsazení mě více než potěšilo, v sebemenší roli zajímavý či známý herec nebo herečka. Navíc i děti zahrály uvěřitelně, což u nás nebývá zvykem. Rád se podívám opět. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (9)

  • Během závěrečných titulků můžeme vidět další scény. (griph)
  • „Přání Ježíškovi přináší spletenec několika příběhů, které se mohou stát kdykoliv a komukoliv z nás,“ uvedl producent Adam Dvořák. (SONY_)

Reklama

Reklama