Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Učitel Majer (Tomáš Magnusek) je propuštěn z vězení na amnestii. K sobě do domu si ho bere jeho spolužák ze základní školy Ivan (Zdeněk Godla), jenž žije v romském ghettě. Majer nemá nikoho z rodiny. Nikdo mu nezbyl, a tak nabídku Ivana vítá. Ivan Majerovi sdělí, že se mu rozhodl pomoci především z důvodu, že potřebuje znovu otevřít školu, na které dříve Majer učil a chvíli ji vedl. Ivan žijící v ghettě zná problémy své komunity a ví, že zrušení jejich oblíbené školy jim neprospělo. Majer začíná oslovovat své bývalé kolegy a především žáky, aby mu pomohli. Řada jeho žáků má také svoje děti. S nimi zažívá řadu komických situací. Netuší ovšem, že ho stále sleduje Dostál (Jiří Krampol), nejstarší z mafiánské rodiny, který ví, že Majer byl propuštěn a rozhodne se pomstít svého syna i vnuka. (Tomáš Magnusek s.r.o.)

(více)

Diskuze

Uživatel pavelbedi smazal svůj příspěvek.

Uživatel bossh smazal svůj příspěvek.

kritkMd

kritkMd (hodnocení, recenze)

Upřímně už se na to těším. Filmy od pana Magnuska byly zatím nic moc, nejelpší asi zatím první díl Bastardů. Další dva si pak snažily trapně hrát na drama. Když dostojí slibu že tento film bude spíše komedie, plus je tam dost dobré obsazení, tak by z toho mohl být dobrý film.

Prubner

Prubner (hodnocení, recenze)

Pokud tam JCVD bude, tak to možná bude jen takové cameo. Tři minuty max. Takových cameí už Van Damme natočil řadu, i v ruském filmu, tak proč ne v českém ?

snared

snared (hodnocení, recenze)

jak koukám na to obsazení, tak očekávám epic fight JCVD vs karlos vémola. :)

Uživatel Idée_fixe smazal svůj příspěvek.

Prubner

Prubner (hodnocení, recenze)

Cerhenak

Van Damme v Bastardech 4 ? Tak to musel být na plech, když na to kývl. Na druhé straně by ten film byl ještě větší bizár, než jsem čekal.

na příspěvěk reagoval fabecc1222

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Můůj bože,pokračování další voloviny...navíc jsem dneska četl,že si v tomto pokračování má zahrát i Jean Claude Van Damme a to sice roli zabijáka

na příspěvěk reagoval Prubner

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama