Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Učitel Majer (Tomáš Magnusek) je propuštěn z vězení na amnestii. K sobě do domu si ho bere jeho spolužák ze základní školy Ivan (Zdeněk Godla), jenž žije v romském ghettě. Majer nemá nikoho z rodiny. Nikdo mu nezbyl, a tak nabídku Ivana vítá. Ivan Majerovi sdělí, že se mu rozhodl pomoci především z důvodu, že potřebuje znovu otevřít školu, na které dříve Majer učil a chvíli ji vedl. Ivan žijící v ghettě zná problémy své komunity a ví, že zrušení jejich oblíbené školy jim neprospělo. Majer začíná oslovovat své bývalé kolegy a především žáky, aby mu pomohli. Řada jeho žáků má také svoje děti. S nimi zažívá řadu komických situací. Netuší ovšem, že ho stále sleduje Dostál (Jiří Krampol), nejstarší z mafiánské rodiny, který ví, že Majer byl propuštěn a rozhodne se pomstít svého syna i vnuka. (Tomáš Magnusek s.r.o.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Reparát skončil tam kam patrí, teda na Netflixe. Jedno však treba uznať, tak otrasné dialógy napíše málokto, na strane druhej odráža to rozumové schopnosti bohužiaľ už aj žiakov základných škôl, nielen špeciálnych. Kým prvá časť ešte stála zato a na naše pomery bola pomerne kontroverzná a relatívne dobre spracovaná od druhej série to bol prepad na dno kinematografie aj keď aspoň záver a hudba v niektorých momentoch vytiahla Reparát nad hranicu odpadu!, spolu s ružovými trenclami... ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Předchozí trilogii mám bohužel stále v živé paměti, doufal jsem tedy, že se pan Magnusek z předchozího vývoje trochu poučí a Bastardi: Reparát, tedy zakončení celé teď už série, nebude až tak velký propadák, jakým byl třetí, a vlastně i druhý díl. No, doufal jsem marně. Abych však nebyl nespravedlivý, tak k jednomu zlepšení skutečně došlo. Snímek je k mému velkému překvapení v rámci možností jakž takž slušně natočený, což je ale asi jeho jediným kladem. Jinak se jedná o naprosto zbytečné pokračování, které nenabízí absolutně nic zajímavého, až moc hraje čistě na nostalgii, příběh často nedává absolutně žádný smysl, navíc je šíleně nudný a nezáživný. Korunu tomu všemu dal závěr, u kterého jsem si nebyl jistý, zda to bylo myšleno vážně, nebo se jedná o provokaci či recesi. Bastardi: Reparát jsou velkým zklamáním, pro jednou jsem zase rád, že jsem do toho kina raději nešel. 1/10. ()

Reklama

Kebabkony odpad!

všechny recenze uživatele

Kladu si otázku proč vůbec čtvrtý díl vyšel, protože už druhý a třetí díl byly totální propadáky. Jednička sice taky není žádný skvost, ale z celé této série je asi nejlepší (nejlepší na poměry této série). V tomto filmu nefunguje vlastně vůbec nic. Dialogy jsou debilní a ještě k tomu debilně nazvučené, herecké výkony jsou otřesné a často ani hercům nerozumíte, protože neumí mluvit. Příběh vůbec nedává smysl a ani ničím nepobaví. Asi největší sračka je úplný konec, kdy se nám něco rozjede, ale v půlce se nám to utne a máme titulky a vy si říkáte, co kurva to je vše. To jsem na to chtěl jít do kina. No díky bohu, že se tak nestalo, protože vím jak ty kina vypadala, ale whatever. Poslední věc, která mě zaráží. Jak může člověk, který nemá čistý trestní rejstřík učit. Tento film je čistý bizár. 2/10 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zhubnutý Tomáš Magnusek se po letech vrátil ke své kontroverzní postavě pedagoga, který poté, co na třech mladých delikventech vykonal pomstu za svoji zabitou sestru, skončil na dlouhá léta ve vězení. Po výkonu trestu mu pomocnou ruku podá jeho romský spolužák ze základní školy, který mu poskytne azyl v romském ghettě. A na učitele Majera čeká nejedno překvapení. Ať už je to setkání s jeho bývalými žáky, kteří mezitím dospěli, tak i nemilé setkání s mafiánem (Jiří Krampol), který mu smrt svého vnuka nikdy neodpustil. A ve hře je také znovuotevření speciální základní školy, která dávno zanikla. Jak si autor projektu naordinoval dietu, tak se to promítlo i do scénáře, který je také značně dietní. Hlášky zcela vymizely, je jich opravdu mimořádně poskrovnu. Film se plácá ve své absolutní vážnosti. A je tradičně přehlídkou populárních tváří, ze kterých se režisér snaží vydolovat herecké výkony. Copak o to, Zdeněk Godla, Gabriela Gášpárová. Karlos Vémola a jim podobní jsou pro účely filmu celkem snesitelní. Jenže zrada v podobě techniky ozvučení je skutečně nemilosrdná, takže polovině replikám není vůbec rozumět. Určitě nikoho nepřekvapí, že i kamera tentokrát dostála lacinému vizuálu. A našla se i místa, kdy najatý nájemný zabiják na odstranění učitele už dosahoval parodických rozměrů. Kdo se chtěl kochat věznicí Bory, tak mu byl dopřán autentický zážitek. A nějaký ten erotický zážitek, jako s Bárou Mottlovou v posteli, také prospěl. Jen to chtělo více pohybu, razantnosti a života do znaveného pietního vzpomínání na minulost, nějakou zapamatovatelnou scénu a větší dějovou hutnost, aby se tenhle návrat nedostal do intencí těch nadbytečných. Tenhle pedagog má opravdu tuhý kořínek. 5/10 ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tomáš Magnusek skládal reparát za svoje předchozí 2 urážky kinematografie. Zejména třetí díl byl ultimátní sračka. V rámci sračkovitosti se ovšem tomuto omylu nemůže vůbec rovnat. Ke zhlédnutí mě nalákala účast cigoše Godly. Byl zde příšerný, jako celý zbytek tohoto omylu. 2 x jsem se zasmál, poprvé narážce na Kájinkovo zelené tílko, podruhé Magnuskovu pyžamu připomínajícím úbor z Osvětimi. Jinak to nemělo nic. Děj je naprosto příšerný. Celý snímek se hroutí na katastrofálním scénáři a odpornými hereckými výkony všech zúčastněných. Tohle je těžký amatérismus v každém směru a každému herci, který se této šaškárny zúčastnil to rozhodně v kariéře uškodí. Tomáš Magnusek je pak vůbec ze všech nejhorší. Ten člověk tady nehraje. Jen kouká ustavičně do blba. Velká zoufalost tenhle pokus o film, či jak takový blábol vlastně nazvat. [5 %] ()

Galerie (112)

Zajímavosti (20)

  • Film v ČR odmítla nasadit řada jednosálových kin včetně jedné z největších sítí multikin. Po distribuci filmu byly předmětem mediální diskuze o pozici kin jako možném subjektu cenzury před divákem. (ugugege)
  • Na české verzi Netflixu byl první tři dny po uvedení tento film tím nejsledovanějším. (ugugege)

Reklama

Reklama