Reklama

Reklama

VOD (1)

Tři marseilleští policajti už mají po krk chytání malých rybek a hodlají rozprášit rozsáhlou drogovou síť. Klíčová informátorka si ale za svoje služby řekne trochu moc. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (128)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Začátek rozpačitej, ale pak to nabralo úžasnej švuňk a to strhující tempo už nepolevilo. Ta neexistující pátá hvězda není za ten pozvolnej rozjezd, ale za chybějící informaci o možném motivu šikany těch tří hvězdných policajtů. Závist? Nebo si jejich likvidaci objednal někdo, komu šlápli na kuří oko? Například policajti, kteří byli dobře živi z té zadržené skupiny dealerů? Nebo za tím bylo něco úplně iiného? ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Už mě ta policejní francouzská akční dramata pomalu přestávají bavit, protože i když jsou to do jednoho kvalitní filmy, jsou všechny jeden jako druhý. Bac Nord ovšem pěkně ukazuje, jak si to Francouzi ve své zemi krásně zařídili. A jeden detail - všichni policajti jsou bílí a naprostá většina gangsterů ne. Náhoda? 70% ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tarantinova banda zfetovanejch negrů se nám v Evropě trochu moc rozlezla  a nepotřebuje ani kleště a letlampy, aby naše prdele brzy zažily středověk.  Tomia kvůli tomu volit sice nezačnu, ale na slova jako respekt či tolerance začínám být silně alergický. Že se západním státům nepodařilo při migračních vlnách důkladně oddělovat zrno od plev je prostě fakt a strkání hlav do prdelí před důsledky tohoto počínání nepomůže nikomu. A už vůbec ne slušným lidem odkudkoliv, kteří by chtěli do té Evropy s dobrými úmysly přijít.  I když v téhle zdegenerované masmédii masírované společnosti (nemyslím tu naši malou českou kotlinu, prosím) to skoro vypadá, že mnohem důležitějším tématem je třeba bučení děcek na George Floyda světového fotbalu.  No, nic, pryč od toho, ani já to nevyřeším. Jimenezova Francouzská spojka mne kdysi opravdu hodně zklamala, ale tady se díky bohu minimálně v první půli vysral na nějaké dramatické veletoče a natočil téměř v dokumentárním stylu až k neuvěření zdrcující pohled na současnou velkoměstskou realitu tzv. vyspělých demokreatur eskalující ve strhujícím zásahu v no-go zóně. A tady někde to mělo celé skončit, případně jsme se mohli vydat cestou osvědčené staré francouzské školy a dočkat se rychlých a zdrcujících špatných konců. V takovém případě bych nadšeně pětkoval.  Bohužel Jimenéz si zřejmě vědomě svázal ruce nějakou inspirací skutečnými událostmi, a tak  se mi nakonec dostalo zase dalšího La French a spousty civění do zdi a jinam. Ale tady už se to dalo v pohodě přečkat. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nejděsivější jsou vždy pochopitelně ty příběhy, které se doopravdy staly; můžete si čistokrevných hororů pouštět kolik chcete. Napětí a deprese z první linie v nekompromisní francouzské palbě, která mě po přečtení podobně laděné Jednotky od Dona Winslowa už totálně rozstřílela na sračky... Blbě se to rozdejchává. [Netflix] ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

začíná se mi pomalu ale jistě stýskat po klasických francouzských kriminálkách s Belmondem,Venturou,Delonem atd.Ty nové jsou sice akční a řádně drsné,ale pomalu začínají být všechny na jedno brdo.Drsní,často zkorumpovaní poldové vs. svoloč nejtěžšího kalibru na kterou by platilo snad jen vybombardování celé čtvrti.Ony vůbec všechny tyhle filmy z jihu Francie ukazují tuhle kdysi "romantickou" zemi jako místo,kde by dobrovolně nechtěl žít vůbec nikdo.Bac Nord neurazí,ale je řada lepších...60% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Príslušníci bezp. zložiek vo Francúzsku sú vyzbrojení rovnako, ako to bolo vo filme, a to samonabíjacími pištoľami SigSauer SP2022 ráže 9mm. (MikaelSVK)
  • Počas policajnej razie v dome jedného z hl. hrdinov môžeme počuť policajta kričať na iného policajta menom Emilien. Pravdepodobne sa jedná o odkaz na slávnu francúzsku sériu Taxi, v ktorej Frédéric Diefenthal stvárnil Emiliena, policajta z Marseille. (Real Tom Hardy)
  • Na záběrech, které představují ghetto, v němž se odehrává klíčová akce, je vidět sídliště Aigues Douces v přímořské obci Port-de-Bouc, asi 50 kilometrů západně od Marseille. Skutečným ghettem však není. (ČSFD)

Reklama

Reklama