Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (668)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Epický úvod ! Který se aktuálně stává na internetu velkým hitem. (Nejlepší opening scéna ? Dost možná). Předešlým dvoum filmům, jsem pálil za plný počet, (nejen) díky skvělým hláškám, ale přeci jen od posledního dílu, uteklo 6 let a dnes už mi přišla ta vulgarita a některé vtípky (i tak jsem se občas dost nasmál) až moc dětinské, ale to nic nemění na tom, že Deadpool je a bude u mě tou nejlepší a nejzábavnější postavou z celého universa. Wolverine byl super, fajn camea, scénky s Nicepoolem výborné a spousta krvavých fatalit. Záporačka sice moc nebavila, ale oukey. Top scény  - úvod, bitka v autě, zabití Nicepoola. (Kino Kralupy) ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Trojka Deadpoola se předem pasovala na spasitele MCU a… vlastně tenhle slib splnila? Ne, nečekejte velkolepou blockbusterovou událost ve stylu Avengers 3 a 4, pořád jde o celkem komorní akčňák se spoustou vtipkování. Mnohem důležitější ale je, že po pěti letech dostáváme komiksárnu, která perfektně ví, pro koho je a co chce nabídnout. Ryan Reynolds se vrací s trefným fackováním Marvelu, které zvládá vybalancovat smysluplná camea, říznou akci a nekonečný vodopád Deadpoolových průpovídek. S příběhem a padouchy to bohužel (jak je často zvykem) moc zázračné není. Ty nejdůležitější věci ale skvěle šlapou a všichni by měli opouštět kino s pocitem, že tu zase jednou máme fajn marvelovku, která si vytyčila rozumné ambice a zvládla naplnit divácká očekávání. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Jediná letošní Marvelovka se povedla. Mohlo to dopadnou jakkoliv, ale já dostal přesně to, co jsem čekal. Uteče to jako voda a člověk se ani chvíli nenudí. Zápletka je možná trochu banální, ale s tím už člověk musí tak nějak počítat. Wade i Logan dostanou šanci se vykoupit a společně zachránit svět. To se samozřejmě neobejde bez hromady bitek a ostrých hlášek. I přes velké množství cameí jsem neměl pocit, že by některá z postav byla ve filmu jakkoliv navíc. I tak je ale dobré se v tomto světě orientovat, abyste věděli, kdo je kdo. Akce je vážně našlapaná a je doprovázena chytlavou hudbou. Podle mě si milovníci žánru přijdou na své a skvěle se pobaví. No uvidíme, co přijde příště. "Budou tě nutit hrát do 90-ti." :D ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Když to není rozbité, tak to neopravujte. A Deadpool na rozdíl od zbytku MCU rozbitý není, takže dělá to, co dělal minule a diváky to bavilo. Kombinace veselého násilí, dětinského hláškování a solidního režisérského řemesla je tu opepřená o návrat Wolverina, skvělou hereckou chemii mezi Reynoldsem a Jackmanem a vzpomínáním na doby komiksovek od Foxů. Kdo ale čeká, že třetí Deadpool přinese nějaké zásadní změny do MCU, bude zklamaný. Poctivý deadpoolovská komiksovka s Loganem jako bonusem. Nic víc, nic míň. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

V roku 2017 sa písalo o tom, že si Hugh Jackman nemohol želať dôstojnejšiu rozlúčku. No a teraz si nemohol želať veľkolepejší návrat, ktorý je navyše okorenení obrovským finančným úspechom. Ryan Reynolds nám aj tento krát dá Deadpoola, ktorého chceme vidieť. Na pomoc si priviedol Hugha Jackmana a rozbalil party vo veľkom. O treťom Poolovi ťažko niečo napísať, pretože ma neuveriteľne veľa prekvapení a nerád by som ich kazil. Kto ma napozeraný Marvel, X-Men filmy a trošku prehlaď v produkciách si to určite užije dosýta a kto aj nemá, tak sa bude kráľovsky baviť vynikajúcim soundtrackom, hláškami, alebo akčnými scénami. Reynolds vie ako si udržať fanúšikov, zachrániť štúdio alebo prehovoriť kamoša, ktorý skončil s adamantiovými pazúrmi. P.S.: za titulkami je pekná rozlúčka s 20century fox a ich Marvel filmami. 90% - 5* ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • Deadpoolův (Ryan Reynolds) nový kostým má světlejší odstín červené a větší kruhy pod očima než předchozí obleky. Takto vypadal Deadpool v komiksech z 90. let. (Johnny.ARN)
  • Když Nicepool (Ryan Reynolds) zmíní, že taky může prorazit čtvrtou zeď, řekne na kameru: „The Proposal.“ Odkazuje tím na stejnojmenný film, kde si Reynolds také zahrál. (Makosnan)
  • Tvůrci zvažovali názvy jako „Deadpool 3“, „Deadpool and Friends“ (Deadpool a přátelé) a „Deadpool and Friend“ (Deadpool a kamarád). Poslední zmíněný byl vybrán a pak změněn na ten, který známe. (Vitox)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama