Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (631)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ultimátní fan service, nahláškovaná jízda, krvavé Rko a skvělé spojení několika "světů" dohromady. Reynolds + Lewy jsou excelentní dvojka a tohle nařachané spojení šíleného humoru, který někdy až paroduje film a skvěle boří čtvrtou stěnu k divákovi,  přimíchání Deadpoola + Xmenů do MCU a naprosto dechberoucí návrat hned několika NEČEKANÝCH postav do univerza je prostě záruka kvalitní popcornové zábavy. Radím nic si nečíst, nekoukat na trailery a prostě jen jako fanda jít do kina a garantuju, že při příchodu oněch několika postav budete štěstím bez sebe. Královská fanouškovská záležitost, která je originální tím, že se nebere vůbec vážně a která zase rozdává karty tím způsobem, že můžeme jen doufat v nějaké epické spojení všeho dokupy v následujících filmech/seriálech. Natěšenost na všechny další potenciální věci mi dnes asi nedá spát a z kina jsem odcházel s úsměvem, jak už dlouho ne. ()

fuxoft 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to pořád Deadpool, ale je na něm patrná jistá "disneyifikace". Místo rebelského punku je to hráno více na jistotu a je to ještě více "fanservice". Do té míry, že pokud dobře neznáte celý Marvel vesmír (včetně seriálů), dost často se nebudete chytat, v čem má vlastně být ten humor. Akční scény slabší než v obou předchozích dílech. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Proč Thor plakal? Tohle bylo pro radost, na nějaké zachraňování Marvelu se kašle, spíš si z toho scénáristi dělají srandu a vyžívají se v tom, že to nebude dávat smysl. Nebo ne? Reynolds s Jackmanem si natočili akční řežbu, kde násilí řeší spoustu problémů pokud se dělá politicky korektně a s humorem. Připomíná to jejich společné reklamy, které mám od srdce rád. Aviation Gin Deadpool edition. Miliony odkazů, skvělé camea, které dávají smysl a u mnohých se zatetelí dětské srdíčko, každého filmového fanouška. Herecky je to prostě špica a Emma Corrin byť je v roli šablonovité záporačky docela válí. Podprahová linka o nás neschopných chlapech (chlastači a prodejci aut?), kteří to do Avengers nikdy nedotáhnou táhne celý film a téměř dojme. Deadpool vždycky kopal druhou ligu (Wrexham do toho!) teď ji kope za neskutečné prachy a já mu to přeju. P.S: Running joke s Johnnym je naprostá špica. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Neurazilo ma to, ale okrem skvelého soundtracku vo filme nič skutočne osviežujúce nie je. Hej, cameo role hahaha, hihih, fan service tu, fan service tam, ojojoj a ešte búranie štvrtej steny a odkazy na iné filmy! Wow! Nuž, problém je, že tento typ povrchnej post-moderny/paródie ma prestal baviť ešte v puberte (čo je asi fajn, keďže podobne ako predošlé dva filmy, aj tu sú cieľovka násťročné deti a to bez akejkoľvek urážky). Kľúčový problém Deadpool/Wolverine je, že okrem toho tu nič iné nie je, lebo popri vymýšľaniu kostrbatej zápletky na spojenie všetkých tých postáv v jednom filme nezostal žiaden priestor na niečo ľudské, čo by to všetko spájalo do skutočne koherentného celku. 5/10 ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu, respektive celém Marvel Univerzu by se dalo psát týden. Já sem fanoušek první vlny. Tudíž zbožňuju Hulka Edwarda Nortona, prvního Iron Mana atd. Za vrchol považuju první Avengers a maximálně druhého Kapitána Ameriku a pak to šlo všechno jen do prdele. Ryan Reynolds je naprosto dokonalý všude a jeho herectví jsem obdivoval, když většina dnešních Marvel kids ještě visela fotrům v pytlíku. Zbožňuju jeho kadenci hlášek a možná proto mě jako Deadpool nikdy tak nenadchl. Jednička byla fajn, dvojka byla mizerná. Miluju Wolverina a u Logana sem brečel. Naprosto žeru Blejda a Snipes je pro mě hrdina. Možná bych měl bejt ze všeho vyplesklej, ale nejsem. Dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Nařachanou a natvrdlou komedii plnou super hlášek a odkazů. Snipesovo cameo mohlo být mnohem výraznější, akce jeden na jednoho je top, v davové akci je to zběsilý a nepřehledný bordel. Nemá to vlastně pořádně hlavu ani patu a záporák je vlastně tragédie. Ano, několikrát sem vyprsknul smíchy, akce v Hondě je naprosto Mega a celé je to takové fajn. Ale pryč je epičnost, pryč jsou silné filmy jako Logan, Avengers 1, Hulk, první díl Xmenů, Blade atd. Díky šukání s časem a multivesmírem to ztratilo svoje jedinečné kouzlo, srdce a osobitost. Je to produkt pro masy. Pro nás starý, co známé tuhle látku od jejího zrození, přes debilní nerdy co si u toho honěj péro až k dementní mládeži co o kvalitním filmu ví naprostý hovno. Produkt, který mě pobavil, rozesmál a jak rychle to v kině uteklo, tak rychle se mi to vykouří z palice a budu si pamatovat tři Reynoldsovi hlášky. Časy, kdy jsem odcházel z kina s otevřenou držkou a naprosto nadšený z Budoucí minulosti, Logana nebo prvních Avengers nehrozí. Chápu všechny, co tomu daly pět a šli na to třikrát, chápu i ty co daly dvě míň a píčujou na to, jak je to tupé a prázdné. Jsem tak někde mezi. Za Blake Lively a bitku v Hondě 7/10. EDIT. Jo, pořád si stojím za tím, že je to jen prdlá komedie, ale proč nakonec 5*? Protože podceňovaný a nedoceněný herec nakonec zachránil celé to naprosto degradované Marvel univerzum. To je ta podstata a pointa. Jak jeden kanadský komik zachránil celé to bořící se impérium. Impérium, které musí angažovat Downeyho juniora do úplně jiné role, aby se pokusili oživit celý ten naprosto zničený kult. Deadpool vs. Wolverin je dobrá komedie, která si objektivně zaslouží 7/10. Ale moje pátá hvězda je za to, jak celý ten křehký a bortící se vesmír zachránil člověk, který učil Mitche, co je kozel, který ohlašoval první oficiální kundu dne, píchal sedmnáctky a byl tím nejchytřejším dítětem s Dawnovým syndromem. Pět hvězd je pro Ryana, který vám byl pro smích a teď vám všem uchcánkům zachránil celej vesmír. Největší pán, borec. Ryan Reynolds ❤️ ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • Souboj s Deadpoolovými (Ryan Reynolds) varianty se odehrává ve stejném městě, jako děj filmu Free Guy (2021), kde si Ryan Reynolds také zahrál hlavní roli. (NiaWolf)
  • Ryan Reynolds nemohl kvůli stávce Sdružení amerických scenáristů jakkoliv improvizovat při pronášení filmových replik. (NiWi)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Robert Downey Jr. se vrací do Marvelu

Robert Downey Jr. se vrací do Marvelu

28.07.2024

Jak celý filmový svět očekával, z letošního Comic-Conu v San Diegu konečně přichází první obří novina pro sféru komiksového filmu a zejména pak pro fanoušky tvorby Marvel Studios, která se v… (více)

Reklama

Reklama