Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine se zotavuje ze zranění, když se setká s hláškujícím Deadpoolem. Spojí se, aby porazili společného nepřítele. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 23

Recenze (664)

Mazarini 

všechny recenze uživatele

Na Deadpoola byste meli jit co nejdrive. Komedie je bohuzel mrtvy zanr diky politicke korektnosti a precitlivelosti twitter aktivistu a nejit na to ted, prijdete o super momenty prekvapeni a vtipky. Cim driv tim lip. Jako film to moc nefunguje ale jako odpocinkova komedie/nejvetsi fan service v historii ano a je skoda o to prijit. Prirovnal bych to k mensimu DLC s vedlejsim ukolem, ktery pobavi, uzijete si ho ale ted byste radeji hlavni linku(ale tu nedostanete) Kdy naposled vysla dobra komedie? TROPIC THUNDER A HANGOVER? Pak dlouho nic. A z "komedii" se stali filmy, kde se nic nedeje ale humor zmizel aby nikoho neurazil. Tady se trochu vraci zpatky a diky za to! PODRUHY to videt nepotrebuji. Jinak je to jak jsem predpokladal. Scenky jak ze SNL nasazeny za sebou. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Soubor vtipů všech kvalit, parodických výlevů, vkusu i nevkusu, minulosti, přítomnosti a budoucnosti, postav mrtvých, zapomenutých nebo odepsaných. To všechno v junkyardu referencí, metafor a easter eggů. A tak sledujeme šílenou sebeparodickou kaši, která je všim a zapomíná přitom bejt hlavně filmem. Dynamika mezi Deadpoolem a Wolverinem téměř neexistuje, režie postrádá nápaditost a scénografie kreativitu, CGI a digitální krev je všude a soundtrack to spíše kurví. Napotřetí to prostě nefunguje, protože se vypustila filmařina. Teď už je to jenom čistě vypočítává, samoúčelná reklamní kampaň pro kina s biblickym úkolem - nechat ožít Marvel. A tak do multiplexů zase přijdou davy uctívačů, sociální sítě budou praskat pod náporem radostnýho hejkání a položí to základ pro budoucí filmovou degeneraci (vaše hodnocení je vrcholem fanouškovskýho pokrytectví). Minimálně do devadesáti! ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl hodnotit čistě v rámci série Deadpoola, tak bych dal 4*, ale pokud hodnotím jako post-Endgame Marvelovku, tak je to mega pecka. A teď si musíme položit otázku "proč?" ... odpověď je jednoduchá a naprosto logická (přišlo by na to i 5leté dítě, ale feminazi výbor MCU bohužel tak vysokou inteligencí nedisponuje). Jinými slovy se jedná o skvělou oddechovku přeplněnou skvěle padnoucími cameo rolemi a odkazy jak na filmy, tak i na dění kolem nich ... to nemluvím o hláškách a komické brutalitě. Čili, pokud jste hyperkorektní vegani, tak místo SWJ-woke-PraguePride "mesydž" (kde díky Marvelovkám víme, že všechny vyspělejší mimozemské civilizace jsou buzny, bravo), dostanete akorát mrtvičku. Upřímně doufám, že tohle utrhne v kinech randál, a všechny feminazi Marvel štětky dostanou padáka jako jedna nejmenovaná, neschopná kráva z Pepsi, co si pokoušela hrát na ředitelku tajných služeb. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu, respektive celém Marvel Univerzu by se dalo psát týden. Já sem fanoušek první vlny. Tudíž zbožňuju Hulka Edwarda Nortona, prvního Iron Mana atd. Za vrchol považuju první Avengers a maximálně druhého Kapitána Ameriku a pak to šlo všechno jen do prdele. Ryan Reynolds je naprosto dokonalý všude a jeho herectví jsem obdivoval, když většina dnešních Marvel kids ještě visela fotrům v pytlíku. Zbožňuju jeho kadenci hlášek a možná proto mě jako Deadpool nikdy tak nenadchl. Jednička byla fajn, dvojka byla mizerná. Miluju Wolverina a u Logana sem brečel. Naprosto žeru Blejda a Snipes je pro mě hrdina. Možná bych měl bejt ze všeho vyplesklej, ale nejsem. Dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Nařachanou a natvrdlou komedii plnou super hlášek a odkazů. Snipesovo cameo mohlo být mnohem výraznější, akce jeden na jednoho je top, v davové akci je to zběsilý a nepřehledný bordel. Nemá to vlastně pořádně hlavu ani patu a záporák je vlastně tragédie. Ano, několikrát sem vyprsknul smíchy, akce v Hondě je naprosto Mega a celé je to takové fajn. Ale pryč je epičnost, pryč jsou silné filmy jako Logan, Avengers 1, Hulk, první díl Xmenů, Blade atd. Díky šukání s časem a multivesmírem to ztratilo svoje jedinečné kouzlo, srdce a osobitost. Je to produkt pro masy. Pro nás starý, co známé tuhle látku od jejího zrození, přes debilní nerdy co si u toho honěj péro až k dementní mládeži co o kvalitním filmu ví naprostý hovno. Produkt, který mě pobavil, rozesmál a jak rychle to v kině uteklo, tak rychle se mi to vykouří z palice a budu si pamatovat tři Reynoldsovi hlášky. Časy, kdy jsem odcházel z kina s otevřenou držkou a naprosto nadšený z Budoucí minulosti, Logana nebo prvních Avengers nehrozí. Chápu všechny, co tomu daly pět a šli na to třikrát, chápu i ty co daly dvě míň a píčujou na to, jak je to tupé a prázdné. Jsem tak někde mezi. Za Blake Lively a bitku v Hondě 7/10. EDIT. Jo, pořád si stojím za tím, že je to jen prdlá komedie, ale proč nakonec 5*? Protože podceňovaný a nedoceněný herec nakonec zachránil celé to naprosto degradované Marvel univerzum. To je ta podstata a pointa. Jak jeden kanadský komik zachránil celé to bořící se impérium. Impérium, které musí angažovat Downeyho juniora do úplně jiné role, aby se pokusili oživit celý ten naprosto zničený kult. Deadpool vs. Wolverin je dobrá komedie, která si objektivně zaslouží 7/10. Ale moje pátá hvězda je za to, jak celý ten křehký a bortící se vesmír zachránil člověk, který učil Mitche, co je kozel, který ohlašoval první oficiální kundu dne, píchal sedmnáctky a byl tím nejchytřejším dítětem s Dawnovým syndromem. Pět hvězd je pro Ryana, který vám byl pro smích a teď vám všem uchcánkům zachránil celej vesmír. Největší pán, borec. Ryan Reynolds ❤️ ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Mno... já věděl, proč se na to tolik netěšit, když jsem viděl, že to režíruje Shawn Levy. Ten člověk fakt neumí točit nic než navoněnou sterilní nudu. Titulní postavy i Reynoldse s Jackmanem mám hodně rád, camea byla naprosto luxusní (a většina těch nejlepších kupodivu neleaknula ven), ale po příběhové stránce je to zdaleka nejslabší z Deadpoolů. Tohle nebyla "disneyfikace", ale "Levyizace" značky. Ten člověk opět dostal zaručený hit na stříbrném podnose, královský rozpočet, celou paletu oblíbených postav k dispozici, a přesto z toho nedokázal připravit víc než lehce stravitelnou jednohubku. Ano, vydělá to hrozně moc peněz, ale žádná revoluce u Marvelu se opravdu nekoná. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (76)

  • Při souboji s armádou Cassandry Novy (Emma Corrin) pronese Blade (Wesley Snipes) hlášku: „Idioti se pořád snaží plavat proti proudu.“ Je to narážka na Snipesův první film s Bladem (1998), kde řekne: „Vždycky se najde nějakej idiot, který bude zkoušet plavat proti proudu,“ po souboji s Deaconem Frostem (Stephen Dorff). (Knowho)
  • Vesmír 616 je označení pro MCU, všechny MCU filmy se odehrávají v tomto vesmíru. (spacemaster)
  • Když agent TVA řekne Deadpoolovi (Ryan Reynolds), že Wolverine (Hugh Jackman) je to jediné z Kanady, co za něco stojí, odpoví mu Deadpool: „Keep my country's name out of your fucking mouth“ („Drž jméno mé země dál od svých úst“), což je parafráze na větu, kterou řekl Will Smith na předávání oscarů v roce 2022 poté, co dal facku Chrisu Rockovi. (Hovadin)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama