Reklama

Reklama

VOD (1)

Operátor tísňové linky (Jake Gyllenhaal) se snaží zachránit volající, které jde o život, ale brzy zjistí, že všechno je úplně jinak. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (254)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Nebýt to remake dánského filmu, hodnotím lépe, jelikož samotná zápletka je zajímavá a utáhne devadesáti minutový film. Ikdyž se Jake snaží, prostě to už známe a díky tomu nás to nedokáže překvapit. Jo, možná jen někoho, kdo dánský originál neviděl, což nedoporučuji - z těchto dvou rozhodně severský vede. ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Člověku, který viděl originál, tohle nepřinese vůbec žádnou přidanou hodnotu. Dokonce i Jake Gyllenhaal, kterého obvykle zbožňuju v jakékoli roli, tady předvádí spíš jen svůj standard, což je samozřejmě oproti většině herců nadprůměr, ale tak nějak jsem čekala trochu víc. Fakt, pusťte si radši originál. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Objektívne jeden z najzbytočnejších remakeov všetkých čias, čo ale znamená skôr to, že prišiel príliš skoro po origináli a neprináša nič špeciálne nové, než že by bolo všetko zle. Čo ale dobré nie je, je pocit, že v momente, kedy sa Vinník začne rozbiehať, tak zrazu skončí. Osobne by som si celkom rád užil nejaký zásah v horiacom Los Angeles a pozrel by som sa aj na súd. Ale Pizzolatto a Fuqua chceli byť tak iní a verní atmosfére originálu, až im to publikum neakceptovalo. No a tie hviezdne mená v titulkoch sú okrem Gyllenhaala čistý blud. Ak vám samozrejme nestačia ku šťastiu iba ich hlasy. 50% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Celý čas som mal taký "deja vu" pocit, že mi je tento príbeh akosi povedomý a že som to už niekde videl. A veruže áno - pred 3 rokmi sme to tu mali v dánskom prevedení : Den skyldige. Už samotný originál mi prišiel taký akosi priemerný, no a v tomto prípade to nedokázal vytiahnuť na vyššiu úroveň zachrániť ani sám Jake Gyllenhaal, ktorý zvykne vo filmoch žiariť. Rovnako ako v origináli, aj tu mi vadilo viacero nelogických situácií a nepáčilo sa mi ani to zbytočné tlačenie na pílu. Škoda, že tento remake nebol viac autonómny, ale tak aspoň tie 2* si to zaslúži. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem překládal trailer a námět mě zaujal, jenže bohužel nemůžu říct totéž o provedení. Kdybych věděl, že jde o předělávku dánského filmu, možná bych raději sáhl po něm. Zážitek se víceméně vykouřil z hlavy. A ať mi – spoiler – nikdo nevykládá, že poldu obviněného z vážného zločinu nechají noc před hlavním líčením normálně pracovat. (1 356.) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)
  • Děj filmu se odehrává v pouhých 4 místnostech. O zbytku pouze slyšíme nebo vidíme na monitorech. (Zix.)

Související novinky

Chris Rock bude režírovat remake dánského Chlastu

Chris Rock bude režírovat remake dánského Chlastu

30.01.2024

Lamentovat nad tím, že vznikají anglicky mluvené remaky světových filmových hitů, by už nemělo příliš smysl. Občas z toho může alespoň vzejít fajn snímek, který podnítí zájem o danou látku, případně… (více)

Jake Gyllenhaal a Guy Ritchie spojí síly

Jake Gyllenhaal a Guy Ritchie spojí síly

10.10.2021

Přestože zatím o příštím filmu britského filmaře Guye Ritchieho (Rozhněvaný muž, Sherlock Holmes) nevíme takřka nic, projekt už se pomalu začíná blížit před kamery. O hlavní roli teď navíc jedná Jake… (více)

Reklama

Reklama