Reklama

Reklama

Americký ninja 3

  • Česko Americký ninja 3: Krvavý hon (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sean Davidson se jako chlapec vydal do Japonska, aby se učil u japonského mistra bojovým uměním a dovednostem ninjů, a byl poté schopen pomstít vraždu svého otce. Když vyroste a je dostatečně připraven k boji, připojí se ke svému příteli Curtisi Jacksonovi a společně s ním se vydává na jeden z karibských ostrovů, kde se koná mezinárodní soutěž bojových umění, a kde, jak doufá, narazí na vraha svého otce, obávaného teroristu přezdívaného "Kobra". Ten je totiž společně se svým komplicem Andreasem organizátorem soutěže, kterou hodlá zneužít ke svým nekalým záměrům. Hodlá tu totiž na těch nejodolnějších z nejodolnějších vyzkoušet nový uměle vytvořený virus, který stvořil ve svých laboratořích. Ideálním pokusným objektem se pro ně stane právě Sean, kterého během soutěže uvězní a infikují. Jeho přátelům Curtisovi a Dexterovi se ho sice podaří osvobodit. To je však pouhý začátek bitvy, protože Sean potřebuje protilátku, která by mu vrátila zdraví a pomstu, která by mu vrátila klid. To však znamená porazit nejprve jeho malou armádu ninjů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

n42 odpad!

všechny recenze uživatele

Při sledování se vyplatí snad jen poslouchat zvuk a obraz si raději domýšlet, protože scény jsou katastrofální. Bohužel hudba taky nestojí za nic (na rozdíl od prvního dílu), takže tohle dílo mělo vlastně vyjít ve formě povídky na nějakém blogu a ne jako film. Ani Steve James to nezachrání. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

V tomto Americkém ninjovi už Dudikoff nehraje. Zřejmě věděl proč. Protože na rozdíl od předchozích dvou dílů nemá pořádný děj a ani logiku. Místo Dudikoffa je tu poprvé David Bradley, který byl geniální v pátém dílu Amerického ninji, ale tady je jeho výkon stejně ubohý jako celý tento film (když tedy opominu bojové scény). [2905. hodnocení, 88. komentář, 20%, 173. nejhorší film] ()

Reklama

Thomm odpad!

všechny recenze uživatele

Nejlepší akční scény byly o reklamách, konkrétně v té, kde T-Mobile nabízí internet o 50% levněji nebo co a ninjové tam skáčou a házejí hvězdice. Něco tak "akčního" ve filmu vůbec nebylo, herci nejsou herci, děj neexistuje, hlavní záporák taky ne, dialogy jsou debilní jak ve filmech s Hulkem Hoganem nebo Chuckem Norrisem a... nevim proč to vůbec komentuju, když je to úplně jasný na první pohled. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

David Bradley vystriedal MIchaela Dudikoffa, ale čo z toho keď má ešte menšiu charizmu ako Dudikoff. Steve "Rambro" James nedokáže utiahnuť celý film, i keď sa snaží a niekedy mu to celkom ide (niekoľko fajn hlášok - ako tá posledná vo filme). Problém je v tom že tretí Americký Ninja je (aj napriek jemnému nadhľadu) neskutočne nudný blábol bez poriadnych akčných scén a kvalitných záporákov. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ak by ste sa rozhodli natočiť doma na dvore akčný bojový film, pravdepodobne by nevyzeral horšie ako táto "pecka". Je to hotový festival trápnosti, primitívnych hereckých výrazov a amatérskych bojových scén. Nanešťastie zábavnosť druhého dielu zmizla spolu s Dudikoffom. Nebyť zopár "over the top" dementných momentov, tak by to bolo na odpad. 2-/10 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Napriek názvu filmu je to v rámci série prvý diel, ktorého dej sa odohráva v USA. (m.a.t.o.)
  • Jediný film zo série, kde hlavný hrdina neprejavuje záujem o nejak ženské srdce a kde na konci nezabije hlavného podliaka. (beso74)

Reklama

Reklama