Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se Halloween a děti po celé Americe touží po maskách neustále inzerovaných v televizi. Nedají svým rodičům pokoj, dokud jim vytouženou hračku neobstarají. Masky však nejsou tak nevinnými hračkami, jak se na první pohled jeví. Ve skutečnosti jde o smrtonosná zařízení, která vymyslel Conal, šílený irský výrobce hraček, znechucený hrubou komercionalizací dávného keltského mýtu. Jeho zvráceným cílem je obnovit pravý smysl Halloweenu a vrátit jej do počáteční formy, kdy byl svátkem čarodějnic. Místo znovuzrození keltského mýtu se však záměr mění v krutý žert démonického mstitele pošlapaných tradic, kdy se "hříchy" konzumní společnosti obrátí proti nim samým. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (289)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

No do psí prdele, co to jako mělo být?! Halloween trojka nefunguje ani jako pokračování dvou skvělých předchozích dílů, ale ani jako samostatný horor (protože buďme upřímní- tohle horor fakt není). Začátek ještě jakž takž ujde, jenže pak se film rozplizne do něčeho těžce neuchopitelného, jako kdyby honil až moc zajíců naráz, kteří se mu však úspěšně rozprchli. Vyjít to jako bonusový materiál k nějakému opravdovému Halloweenu, jako nějaký fanmade, tak budiž, ale jako regulérní pokračování se to těžce minulo účinkem. A opravdu ne- Michaela Myerse se tady vážně nedočkáte, což, myslím, mluví za vše... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Mysteriózny sci-fi triler pôsobí vo vyvražďovacej sérii ako päsť na oko. Aj napriek tomu, že sa snaží o atmosféru i solídne budovanie napätia. Neznámi chlapi v oblekoch, ktorí sa neštítia vraždiť vŕtačkou, ani šialený keltský záporák ma však nezaujali natoľko, aby som film hodnotil lepšie aj ako samostatný film... ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu je to tak špatné, jak se zde píše. Bohužel, jsem se rozhodl, jakožto hororový fanda, zhlédnout celou halloweenskou sérii a tento díl byl tedy nutností. Zhlédnutí jsem samozřejmě dlouho předlouho odkládal a bylo proč. Nějak moc jsem děj nesledoval, protože mě absolutně neoslovil. Je to hrozná amatérská kokotina. Jde přibližně o to, že si jeden irský kokot a vynálezce založí slavnou továrnu na masky a do oběhu pošle nějakou tu upravenou masku. Maska se "aktivuje" hrozně otravnou reklamou. Hádejte kdy? Ano, na Halloween. V podstatě se nestane skoro nic. Jen to majiteli masky uškvaří hlavu a začnou z ní lézt brouci a hadi. Aby tedy divák hodinu nečekal na pointu, tak je tu pár vraždících androidů, kteří sem tam někomu utrhnou hlavu nebo tak něco. Prostě absolutní sračka. Pochválit bych si troufl maximálně celkem příjemnou hudbu. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tento film je v "černým" naprosto nezaslouženě. Počkal jsem si tak desítku let, abych překousl, že tam není Michael a bral to tak, jak tvůrci podali. A náhodou na svoji dobu to vůbec není špatný! Už samotný zpracování filmu je hodně fajn, zejména kamera, vizual, atmosféra a špičkový gore scény, i když jich je málo. Jinak se jedná o totální psycho-úlet, kterej prostě divákovi "vrtá díru do palice" svoji ujetou, všudypřítomnou znělkou a na starých počítačích zpracovanou TV upoutávkou na Halloweenský svátky. Už to je docela zábava, protože divák docela kroutí hlavou, docela wtf film. Za úplný závěr zvedám ze 3*** na 4****, protože ten masakr s holkou je fakt úžasnej, nečekanej a dokonale provedenej. Je třeba to brát, jaký to je a já jsem moc rád, že jsem dohnal snad svůj největší rest v hororovým světě. Uznávám, že vidět to jako děcko nebo teenager, tak jsem nasranej protože chybí Michael a asi by se mi to proto nelíbilo už z principu. Dnes si naopak myslím, že film je kvalitnější, než některý pozdější díly s vraždícím maniakem ... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Totalní úlet mimo celou serii. A ani nemá vůbec nic společného s předchozími díly. Dokonce uplně bez Michaela Myerse. Samozřejmě to je strašná slátanina, ale i tak jsem se celkem docela dost pobavil. Sice na účet tvůrců, no i to se počítá. Nezapomenutelná je vtíravá reklama, která vybafuje na diváky téměř po celou doboü filmu. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (33)

Reklama

Reklama