Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se Halloween a děti po celé Americe touží po maskách neustále inzerovaných v televizi. Nedají svým rodičům pokoj, dokud jim vytouženou hračku neobstarají. Masky však nejsou tak nevinnými hračkami, jak se na první pohled jeví. Ve skutečnosti jde o smrtonosná zařízení, která vymyslel Conal, šílený irský výrobce hraček, znechucený hrubou komercionalizací dávného keltského mýtu. Jeho zvráceným cílem je obnovit pravý smysl Halloweenu a vrátit jej do počáteční formy, kdy byl svátkem čarodějnic. Místo znovuzrození keltského mýtu se však záměr mění v krutý žert démonického mstitele pošlapaných tradic, kdy se "hříchy" konzumní společnosti obrátí proti nim samým. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (287)

Žralok odpad!

všechny recenze uživatele

Co to kurva bylo ?! Věděl jsem že tady není Michael. Ale nějak jsem doufal že zdejší hodnocení je ovlivněný právě absencí kultovního vraha z předchozích dvou dílů. Bohužel jsem se mýlil a je to nebetyčná blbost. Naštěstí další díly, opět s M Myersem jsou o třídu lepší. A to i pro mě nejslabší Halloween - Prokletí Michaela Myerse. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu je to tak špatné, jak se zde píše. Bohužel, jsem se rozhodl, jakožto hororový fanda, zhlédnout celou halloweenskou sérii a tento díl byl tedy nutností. Zhlédnutí jsem samozřejmě dlouho předlouho odkládal a bylo proč. Nějak moc jsem děj nesledoval, protože mě absolutně neoslovil. Je to hrozná amatérská kokotina. Jde přibližně o to, že si jeden irský kokot a vynálezce založí slavnou továrnu na masky a do oběhu pošle nějakou tu upravenou masku. Maska se "aktivuje" hrozně otravnou reklamou. Hádejte kdy? Ano, na Halloween. V podstatě se nestane skoro nic. Jen to majiteli masky uškvaří hlavu a začnou z ní lézt brouci a hadi. Aby tedy divák hodinu nečekal na pointu, tak je tu pár vraždících androidů, kteří sem tam někomu utrhnou hlavu nebo tak něco. Prostě absolutní sračka. Pochválit bych si troufl maximálně celkem příjemnou hudbu. ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Hrubě podhodnocený díl, který zariskoval vyjetím z myersovských kolejí a místo slasheru nabídnul konspirační dušičkové mystérium. Je to celé hodně silný trip a jakýsi předchůdce meta-horroru, ve kterém se v tv promítá první díl HALLOWEEN a perverzní výrobce hraček Conal se snaží seškvařit mozky malých pišišvorů jako pomstu za znehodnocení tradic keltského mýtu. Masová manipulace pomocí výnikající halloweenské reklamy na masky připomene pozdější carpenterův opus THEY LIVE a kromě vynikající atmosféry si vychutnejte i jeden z nejlepších carpenterových soundtracků a vynikající kameru Deana Cundeyho. A nonstop vyhroceného Toma Atkinse. Jen to prosím neberte moc vážně. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Jít do toho s nadšením, že uvidím pokračování dvou kultovních horrorových věcí, nejspíš bych Season of the Witch vytočeně odstřelil k jedný hvězdě. Vzhledem ke zdejšímu hodnocení ( 19% v březnu 2010 ) jsem čekal o poznání horší film. Jako horror s Halloweenským tématem je to dobré hlavně díky ucházející atmosféře, která mi dost připomínala první filmové Kukuřičné děti. Noční scény ( s hudbou místy jak vystřiženou z částí soundtracku ke Carpenterově THE THING ) byly docela strašidelný. Celkový dojem je mezi 2-3 hvězdičkama, ale když vidím těch napařenejch odpadů, přikloním se ke třem, i když si za to mizerný celkový hodnocení mohou tvůrci hlavně sami tím nepochopitelným a drzým názvem. [5.5/10 březen 2010] ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Prečo sa tento film volá Halloween 3? No ja osobne tomu vôbec nechápem, keďže s perfektnou jednotkou a dvojkou nemá vôbec nič spoločné. Ale ak ignorujeme, trápne dialógy, blbý príbeh, ktorého pointu viete už po 10toch minútach, nesympatické postavy, tak je to celkom dobrý film. Čo ma hlavne prekvapilo je, že gore, ktorého tu nebolo príliš veľa je celkom dobre urobený aj keď nelogicky (chlapík kľačí a v pohode mu otrhnú hlavu, bez toho aby sa postavil). Ak si chcete nakukať sériu Halloween, ktorá sa týka Michela, tak sa na tento film vykašlite. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (33)

  • Pro natáčení v továrně Silver Shamrock byla použita mlékárna. (HellFire)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 14,4 milionu amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama