Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se Halloween a děti po celé Americe touží po maskách neustále inzerovaných v televizi. Nedají svým rodičům pokoj, dokud jim vytouženou hračku neobstarají. Masky však nejsou tak nevinnými hračkami, jak se na první pohled jeví. Ve skutečnosti jde o smrtonosná zařízení, která vymyslel Conal, šílený irský výrobce hraček, znechucený hrubou komercionalizací dávného keltského mýtu. Jeho zvráceným cílem je obnovit pravý smysl Halloweenu a vrátit jej do počáteční formy, kdy byl svátkem čarodějnic. Místo znovuzrození keltského mýtu se však záměr mění v krutý žert démonického mstitele pošlapaných tradic, kdy se "hříchy" konzumní společnosti obrátí proti nim samým. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (289)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Najväčšou vadou tohto filmu je to, že je súčasťou série "Halloween". Tá sa stala jednou z najznámejších a najobľúbenejších vyvražďovačiek. Jej neodmysliteľnou ikonou je psychopatický zabiják Michael Myers. No a ten sa v tomto treťom diely z roku 1982 vôbec nevyskytuje. "Halloween 3" dokonca ani nie je slasher. Jedná sa skôr o technologický sci-fi horror. Írsky podnikateľ Conal Cochran a jeho diabolská firma Silver Shamrock Novelties, sídliaca v malom kalifornskom mestečku Santa Mira, chce pomocou halloweenskych masiek, ktoré vyrába zavraždiť milióny Američanov. Bol by to vcelku priemerný béčkový horror, ale ako som už spomenul jeho najväčšou chybou je že patrí do série do ktorej vôbec tématicky nezapadá. ** ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Halloween bez Michaela Myerse? To je asi hlavní příčinou drasticky nízkého hodnocení Halloweenu 3. Jinak se jedná o trochu(?) švihlé béčko s pěknou kamerou, kterou stejně jako u předchozích dvou pokračování, má na starosti slavný Dean Cundey. Dobrá je taky hudba Johna Carpentera a Alana Howartha. V rámci série ovšem bizzar... ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Skvělá atmosféra I. a II. Halloweenu je pryč a to tak nenávratně až je to k zblití...a k tomu zblití vám napomůžou i vyloženě chuťovkové vraždy...které k tomuto druhu horroru patří a je za ně ta jediná hvězda...výzva k přepnutí programu, která se ve zde objeví, je nejlepší nápad z celých bezmála sto minut filmu, který má s původními dvěma díly společné jen datum, kdy se odehrává. Já bych ji jen doporučil praktikovat už ve chvíli, kdy spatříte úvodní titulky... ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

(0%) No to snad ne. Nechci tu působit jako ovce, nemyslel jsem si, že kvůli špatnému hodnocení dám odpad, ale nic jiného si to prostě tahle ultra sračka nezasloužila. Nehledě na to, že to má s Halloweenskou sérií společný jen název a hudbu. Takže když si odmyslíme smutnou skutečnost, že tu nemáme Myerse a ani žádnou spojitost okolo něj, tak i jako horor to působí nulově + veškeré filmové aspekty okolo toho. V mnoha scénách to působí až směšně. Efekty ? Hrůza a děs. Očarované vraždící androidi? xD Hlavně to bylo příšerně nudné a zhruba ½ filmu se skoro nic nedělo, jak to mělo pomalé tempo a ani hlavní herec za moc nestál. A k tomu ta debilní Halloweenská reklama co se zde snad 100x objevovala. Konec hlášení! ()

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

Pokračování, které jednak není opodstatněné (SPOILER! k filmu Halloween II přeci jen Michael Myers uhořel) jednak nesouvisí vůbec s předcházejícími filmy (kdyby to pojali jako restart, dejme tomu, ale pokud se to producenti rozhodli vpustit do světa jako pokračování hororové série Halloween s tím, že to s předchozími snímky nemá nic společného, to už chce velké koule a ještě větší touhu po penězích) a hlavně které je tak nudné a debilní, že se to ani nedá slovy vyjádřit, je prostě čistokrevný odpad. Na tomhle jsem opravdu nenašel nic dobrého a rozhodně je to jedno z nejhorších pokračování ve filmové historii (momentálně má napadá pouze Nekonečný příběh 3, který tomuto "filmu" může konkurovat). 0 %. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (33)

  • Harry (Al Berry) je vo filme ubytovaný v izbe číslo 13, čo je všeobecne považované za nešťastné číslo. (8HitBoy)

Reklama

Reklama