Reklama

Reklama

Smrt do roku 2020

(TV film)
  • USA Death to 2020
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rok, na který nikdo z nás nebude rád vzpomínat, očima nejhůř informovaných komentátorů v historii. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (156)

Equilita 

všechny recenze uživatele

Pozerala som 1.1.2021, ako prvý film v tomto roku a pomohla tomu jedna zásadná vec a to, že som Silvester oslávila ako inteligent a ráno som nemala zlú náladu z opice. A vďaka dobrej nálade sa mi tento netflixovský skvost zdal oveľa vtipnejší, ako v skutočnosti asi bol a som rada, že som nový rok začala s úsmevom na tvári, pretože ten minulý bol na zaplakanie. Táto absurdná komédia mapuje udalosti roku 2020 tak cynicky a vtipne, že by to jedného mohlo uraziť, ba až pobúriť, že si niekto z takých "vážnych" vecí robí srandu. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Hej, jako vážně ? :D :D Myslím si, že potřebovali mít hodně veliké "koule" na to, aby toto vytvořili :D Ale jedině dobře, protože v současné chvíli je i potřeba, aby něco takového vzniklo..a Samuel L. Jackson? :D Úplně jsem si ho dokázala živě představit a šup - je tam :) Skvěle sarkasticky, svižně, vtipně, shrnutý rok 2020 z pohledu amerických občanů a těším se, co bude 2021. ()

Reklama

Doffy 

všechny recenze uživatele

Zábavně shrnutý rok 2020, který se ke konci možná až moc soustředil na americké volby na úkor jiných katastrof, které v té době také dost hýbaly světem. Dokument se snaží být nestranný a nestřílet si jen z republikánů a konzervativců – sem tam padne dobrý fórek i na hlavu Joea Bidena, ale bylo vidět, že ty vtipy byly spíš udělané aby se neřeklo. Ať už je Trump a jeho administrativa jakýkoliv (a že si drtivou většinu posměšků zaslouží), tak mi místy přišlo, že se příliš omlouvalo nebo příliš rychle přešlo řádění protestujících po smrti George Floyda. Tyhle události se sfoukly za minutu, což v tu chvíli podkopalo mou důvěru v dokument, který si bez servítek dělá legraci z obou stran, a taková důvěra se pak zbytek stopáže těžko obnovuje. Fiktivní zpovídané postavy byly ale celkem zábavně provedené a zahrané a mimo zmíněnou nedotaženost jsem se dost pobavil. ()

Awer 

všechny recenze uživatele

(Konečně jsem to zkoukl a ano, nepřekvapivě, tady se vox populi asi nemýlí. Z té středně liberální middle-class perspektivy se strašně těžko střílí na všechny strany, a ještě stejně úderně. (Do mileniálů se to snaží jít, ale úplně bizarně, do korporátu/milionářů se to jít bojí, královna šííleně trapná, autoreklama též cringe...) Celkově neuvěřitelně inkonzistentně poutavé, myšlenkově nosné a především vtipné. Sestříhané dvě minuty Lisy Kudrow na YouTube jsou daleko, předaleko lepší volba, byť zbylých 68 je shit jen tak z půlky; sekvence se Samsonem Kayo a samozřejmě Diane Morgan většinově super. Taky ironický vidět, jak je už čtyři roky zpátky každý druhý Biden jab na jeho věk.) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Hilarious :D Naprosto skvěle jsem se bavila a pokaždé, když označili novými křestními jmény nějakého politika (Srarecrow Boris Johnson, Haystack Boris Johnson, Experimental Pigman Donald Trump) a vůbec u hromady božích slovních spojení a situací, jsem měla záchvaty smíchu. Je mi záhadou, proč je tu tak nízké hodnocení... to už se lidi nedokážou po roce 2020 roku 2020 ani zasmát? Vždyť úplně stejně směšný dokument by se dal natočit o roce 2021 :D Je jasné, že bude stejně na h*ovno jako minulý, tím pádem nabídne stejné množství námětů na černý humor. Ano uznávám, že jedno mínus, velké mínus, film má. Ze 79% procent je zaměřen jen na USA, z 20% na GB a z 1% na zbytek světa a poslední třetina filmu je opravdu už jen o volbách. Ale co si budeme? Dyť ty volby byly nehorázně vtipné :D Škoda, že se dokument nenatočil až po událostech tohoto týdne, to by tam byly teprve scénky... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Již podruhé herec Joe Keery ztvárnil postavu YouTube influencera. Poprvé se tak stalo ve snímku Spree (2020). (Kuzmik)

Reklama

Reklama