Reklama

Reklama

The Fantastic Four: First Steps

  • USA The Fantastic Four (pracovní název)

Diskuze

S3t

S3t (hodnocení, recenze)

Blackhand47

OK, ale tým pádom asi bude vyzerať takto nejako. Jasné že výzor bude upravený pomocou CGI, ale základ bude asi takýto.

S3t

S3t (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Na figurínu to vyzerá dosť detailne. U Thanosa použili len paličku na ktorej bol prilepený papier s jeho tvárou. Prečo by potom tu robili tak zložitú figurínu? Predsa len tá tvorba tej figuríny nie je zadarmo.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

S3t

To by neměl být kostým, ale figurína, podobně jako se používá u Hulka, aby se herci lépe orientovali atd.

na příspěvěk reagoval S3t

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

S3t

Ano, myslím toho konzervativního producenta, který věděl, že se v prvé řadě musí točit filmy o postavách, které lidi chtějí. Který stál u zrodu MCU a který posléze Feigemu dával patřičný tržební feedback, kdykoliv přišel s nějakým divokým nápadem. Ano o postavy jako Black Panther se sice muselo bojovat, ale pak díky vzájemným konverzacím výsledek stál za to. (Ano Black Panther vzniknul za Perlmuttera)

Teď se naproti tomu koukni na fáze 4 a 5, které už vnikly bez Perlmutterova vlivu a řekni jestli je opravdu o tolik co stát.

Perlmutterem možná názorově souhlasit nemusíš. Ale MCU by rozhodně někdo, kdo hledí na tržební stránku věci prospěl. Ať už Perlmutter, nebo někdo jiný.

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

LAZARUS111

Ty seš dobrej kokot, takže podle tebe tvrdit že všichni černoši vypadaj stejně je zdravý rozum? To že se snažil zabránit vzniku nějakého filmu (který by vycházel z předlohy) z důvodu etnika nebo pohlaví je zdravý rozum? Rozhodně nejsem fanoušek jak to do nás v současnosti perou, ale zastávat se evidentního rasisty taky nebudu.

na příspěvěk reagoval LAZARUS111

S3t

S3t (hodnocení, recenze)

LAZARUS111

Povedať niekomu "drž hubu" je agresívnejšie ako povedať napríklad "buď ticho". A nenapísal som tam žiadne "woke sračky", len som skonštatoval, že vzhľadom na jeho správanie nebude zas tak dobrou voľbou.

na příspěvěk reagoval LAZARUS111

LAZARUS111

LAZARUS111 (hodnocení, recenze)

S3t

Žiadna agresivita, slušne som ťa požiadal aby si nekecal tie woke sračky. A napísal som prosím ťa 😉

na příspěvěk reagoval S3t

Uživatel LAZARUS111 smazal svůj příspěvek.

S3t

S3t (hodnocení, recenze)

Clark_Cent

Myslíš toho homofóbneho, rasistického idiota čo je proti natáčaniu filmov so silnými ženskými hrdinkami a ľuďmi farebnej pleti v hlavných úlohách, ten čo ostro vystupoval proti natočeniu Black Panthera a Captain Marvel, ten čo sa bez vysvetlenia zbavil niekoľkých vysokopostavených žien v spoločnosti Disney, a ten čo argumentoval nahradenie Terrence Howarda Donom Cheadleom v úlohe Rhodiho svojim výrokom "všetci černosi vyzerajú rovnako"? Tak ten sa určite nedá považovať za záchranu Marvelu a Disneyho. Ten by celú tú spoločnosť poslal do stredoveku (obrazne povedané).

na příspěvěk reagoval LAZARUS111, Clark_Cent

Clark_Cent

Clark_Cent (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ono to není ani tak o jiném přístupu, jako o lidech. Pamatujete jak se před pár lety hojně mluvilo o tom, že za pomoci Boba Igera se Feige vymanil z vlivu Ike Perlmuttera a jeho tvůrčí komise Marvelu a získal tak kompletní nezávislost od Marvelovského vydavatelství? Tehdá se strašně nakecalo o tom, že Feigeho omezovali. Jak se nyní zdá, ono omezování zřejmě zahrnovalo i onu souvislost vyprávění. A není náhoda, že Perlmutterův vliv skončil akorát v době, kdy se započali koncipovat projekty fází 4 a 5. Jestli by to možná nechtělo Ikeho zpátky.

na příspěvěk reagoval S3t

Uživatel Clark_Cent smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ydrosten

Já chápu že po Endgame prostě nasadili jiný přístup. možná to vše měly začít vysvětlovat následující filmy a vše mělo vyústit právě v Kang dynasty. Je pravda že do teď nic nespojovalo filmy. 

na příspěvěk reagoval Clark_Cent, Clark_Cent

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Ratemus , Ratemus

Proto už na to MCU celkem kašlu. Už tak 8, 9 filmů to celé nedává smysl a vůbec se nic neřeší. Ať už jdou do háje. Pořád vymýšlí nový věci a nic nedokončí.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ydrosten

Bratři taky řekli, že Doom a F4 jsou ze stejné reality, Doom přijde do 616 portálem v Kamar Taj. Jeho cílem prej bude vytvořit Battle world a aby zabránil Incursion tak bude chtít spojit multivesmir do jedno celku nebo co...alespoň to teď koluje po netu...taky prej bude v F4 a Doctor Strange 3 

na příspěvěk reagoval Ydrosten

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ydrosten

Nene, Russoove už řekli, že tenhle Doom ze svého vesmíru odstranil Starka a vzal si jeho technologii. Kdo ví kdo v jeho vesmíru byl starkem každopádně já předpokládám že RDJ Doomovi propůjčí hlavně hlas a pokud bude bez masky, tak samozřejmě bude znetvořený jak by měl být...

na příspěvěk reagoval Ydrosten

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Ono to nedává moc smysl ani tím že DOOM v podstatě 100% času nosí masku a v tom případě pochybuju že by ho celou dobu stvárnil Downey a tím postrádá smysl obsazovat zrovna jeho. Stejně jak Pascal u Mandaloriana. Půlku scén odehrávají kaskadéři a dableři. Proto si myslím že to bude jen skok z jiné dimenze kde Tony Stark udělal ten experiment ve vesmíru a stal se z něj DOOM (What if ... ) a pak se nějak čtyřka dostane "do naší" reality a on tam teda bude jen jako jiná verze. 

Prostě nevěřím že bude DOOM zrovna on. 

na příspěvěk reagoval Ratemus, Ratemus

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Tak má údajně dostat 50 Mega plus dostane určitě víc za nějaké bonusy

na příspěvěk reagoval Ratemus

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Proč fotbalista, který si vydělal za život že další jeho generace nemusí chodit do práce tak veme nabídky z Arábie? Kde je to žumpa liga? No protože mu vysoli další prachy. Neříkám, že to vzal JEN kvůli penězům, ale rozhodně to nevzal jen z lásky 😀 každý ho zná jako IM do konce jeho kariéry si nemyslím. Že dokáže udělat takový odkaz jako Doom

Související novinky

Robert Downey Jr. se vrací do Marvelu

Robert Downey Jr. se vrací do Marvelu

28.07.2024

Jak celý filmový svět očekával, z letošního Comic-Conu v San Diegu konečně přichází první obří novina pro sféru komiksového filmu a zejména pak pro fanoušky tvorby Marvel Studios, která se v… (více)

Jurské město nabírá další obsazení

Jurské město nabírá další obsazení

17.04.2024

Sedmý film dinosauří série se hýbe kupředu raptořím tempem. Mnoho času totiž nezbývá, premiéra filmu, jehož údajný název má být Jurské město, je pořád stanovena na klasický letní blockbusterový slot… (více)

Marvel nejspíš našel svou Silver Surfer

Marvel nejspíš našel svou Silver Surfer

04.04.2024

Fantastická čtyřka, vlajková loď příštích marveláckých let, opět získává reálnější kontury. Ústřední kvartet je již jasný, v hlavních rolích se objeví Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach… (více)

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

28.03.2024

Filmové pokračování rebootované série Star Treku, jež by navázalo na třetí díl Star Trek: Do neznáma, bylo již několikrát oznámeno, aniž by se práce na něm jakkoliv pohnuly. Do absurdna byly tyto… (více)

Reklama

Reklama