Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fury zápasí se stíny minulosti i přítomnosti. (Disney+)

Recenze (38)

Textorix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je ten Andor Marvelu, ktorého sme už veľmi potrebovali dostať. Kvalitný a premyslený storytelling, gradujúce napätie, konzistentná vážna atmosféra, silné charakterové momenty, všetko tu je. Ak niekto aj pri tomto seriáli stále má potrebu hovoriť o nejakom konci MCU od Endgame a veľkom úpadku, tak už je potom na mieste otázka čo vlastne od Marvelu chce? A či vôbec vie čo chce. ()

Patricius_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Secret Invasion - Epizóda 2 Druhá epizóda seriálu Secret Invasion nám prináša ešte väčšiu dávku vzrušenia a tajomstva. Seriál pokračuje v skvelom tempe a ponúka nám ďalšie fascinujúce odkrývanie pravdy o mimozemských infiltrátoroch. V tejto epizóde sa rozvíjajú rôzne vlákna príbehu, ktoré nám pomáhajú lepšie pochopiť komplexný svet Secret Invasion. Naše obavy a podozrenia sa potvrdzujú, zatiaľ čo niektoré postavy prekvapujú svojimi tajomnými motívmi. Seriál nám stále hádže záludné zákruty a udržuje nás v napätí. Herecké výkony opäť excelujú. Hlavní herci nám predkladajú ďalšie vrcholné predstavenia a prinášajú do postáv hĺbku a emócie. Ich chemická interakcia a dynamika posúvajú príbeh dopredu a udržujú našu pozornosť. 5* ()

Reklama

panvasik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda opět nezklamala a naděluje další slušné pokračování, tohoto malého "zázraku" pro fanoušky Marvelu. Atmosféra z Winter Soldiera se pořád krásně drží a já si jenom užívám. Zatím se nenudím a nemohu se dočkat co všechno se ještě dozvíme a co nás ještě za různé zvraty mohou v dalších epizodách čekat. Nick Fury má s Talosem zajímavou chemii a u jejich dialogů se často pousměju (nevím, jestli to byl záměr nebo jsem jenom debil). To že si dělali v epizodě prdel ze Slovenska mě fakt pobavilo, protože jsem to vůbec nečekal. Těším se na zbytek seriálu a nezbývá než se modlit za to, aby si seriál udržel svoje svižné tempo a osvěžující atmosféru 7,5/10 ()

smarkus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechcel som to hodnotiť po dvoch dieloch ale nedá mi to. Linka je opäť rovnaká, čo nám podsúvajú už nejaký čas - pošliapať po hrdinoch, urobiť z nich starých zlomených mužov - ako sme to videli Indiana Jones, Luke Skywalker, Han Solo a kopec ďalších a už je to okaté a trápne. Momentálna stávka scenáristov je hanba, pretože to čo tu produkujú je trápne. Dialógy sú od veci, strih zmätený a dej...pfu. No čakal som viac ale my viac nedostaneme pokiaľ tu bude toľko fanboyov, ktorí neváhajú dať tomuto hovnu (áno hovno lebo viac to nie je) 5* Jebe vám? Aj tie tri čo som dal tomuto dielu su prepálené... Sere ma čo z toho mohlo byť, idem si radšej pozrieť Winter Soldier a seriály radšej kórejské... ()

tween3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z traileru to vypadalo fakt drsně, ale ve finále jde spíš o snůšku politických keců, než opravdové řešení invaze Skrullů.. jako já chápu že to tam být musí, ale asi jsem si představoval víc reálnejch problémů spojených s shapeshiftingem v běžným životě, u normálních lidí, a ne tohle. Rhodey taky docela zklamal.. čekal jsem víc. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama