Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer

Recenze (117)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. - 2. série - 70 % Je to roztomilé, nevinné, s krásnou animací a delšími závěrečnými titulky, než je samotný díl. Nic vám to příběhově nedá, musíte mít rádi malého klacka a hlavně, je to pro děcka, takže nač si stěžovat... Už dlouho se mi nestalo (vlastně asi nikdy), že bych viděl dvě série seriálu za 25 minut... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nenásilná detská jednohubka, ktorá poteší svojou infantilnosťou a farebnosťou. Vesmír to veľmi nerozširuje, skôr to prinúti maličké detičky, aby si od rodičov pýtali zošitky, peračníky, tašky a iné potrebné veci s Grootovou podobizňou. A o to tu v prvom rade ide. Inak najlepšie rola Vina Diesela za hodne dlhú dobu. ()

Reklama

speedy7929 

všechny recenze uživatele

Pozeral som to so svojou manželkou, ktorá mi pri treťom diele povedala: " To je taká somarina pre mentálne zaostalých". Čo čert nechcel, práve tam bolo niečo smiešne a zasmial som sa. Manželka dodala: " Vidím, že ty sa bavíš" :)))) Bohužiaľ, nebavil som sa. Čakal som troška zmysluplnejší seriál, ktorý nás aspoň pobaví viac ako jeden krát. / 20% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hezky udělané, ale že by mě to nějak pobavilo, to se říct nedá. V druhé sérii to samé, ale poslední díl s Pozorovatelem z páté dimenze a prastarým proroctvím byl docela vtipnej. Jinak zatím z celého seriálu mám spíš dojem, že to je jenom pár animovanejch kraťasů, jakejch je všude dost. Akorát tento je vyjímečnej tím, že je z MCU. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Víte, můj problém spočívá v tom, že se Strážci galaxie řadili řadu let (rok) mezi jedny z mých nejoblíbenějších filmů, a James Gunn stále patří mezi jedny z mých nejoblíbenějších režisérů, aka scénáristů. A když se nějaká neznámá rádoby režisérka (rádoby asi moc není, když zrežírovala toto) pokusí trapně a naprosto debilně překopat a napodobit jeho styl vtipů, točení a celkově všeho, co společnosti MARVEL tento nadějný režisér přinesl, tak mě to prostě s dovolením nasere. A když to má ještě k tomu špatný efekty, tak za mě prostě nemohu dát víc jak 2-3 hvězdy :( ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • V tomto díle se objeví obálka čtvrtého čísla časopisu „Alf“. Ve skutečnosti jde o reálný magazín, který byl publikován mezi lety 1988–1992. (KaterinaSkop)
  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna. (LUKICKK)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama