Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera riskuje svoji kariéru, aby pomohla svým přátelům. Ahsoka se Sabine čelí nepřátelům. (Disney+)

Recenze (53)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pinda pochopila, že zas taková kingoška není a konečně si vzala beskar a pistoli :D. Jinak velice slušná epizoda s jedním celkem zásadním failem: to si nemohla “kuličku” přitáhnout (odstrčit) pomocí síly a musela na ni šahat? Také celkem nechápu: “nikdo za námi nepoletí…”. Jako ono je víc “cestovních kroužků” na poskakování mezi galaxiemi? A pokud není potřeba, tak proč se s ním stavěli? Chápu tedy ty komentáře ostatních o “kopancích scénáře”. Za naprostou pecku považuji integraci i na “kmenové Star Wars”.  Pozn.: co je sakra Ezra? ()

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vy AndoroMilci si běžte vymastit dicky někam do knihovny nad Algebrou protože seriál Andor byl stejně tak nudnej a se Star Wars neměl nic společného =D ale Ahsoka dokazuje že když vezme otěže do rukou pravý fanoušek Star Wars jako je právě Dave Filoni tak dostaneme takové Star Wars jaké jsme si přáli, ten feeling obzvlášť z tohoto čtvrtého dílu byl naprosto stejný jako když jsem před 25 lety viděl poprvé Epizodu VI. Tohle jsou Star Wars které jsme chtěli a které jsme si přáli. Dave Filoni je bůh! A konečně nám dodal to nač jsme čekali a očekávali A….. 10/10 ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Může mi někdo vysvětlit jednu věc? Nejdříve vidíme Ahsoku, jak Silou hýbe hrnečkem a pak místo toho, aby použila Sílu a přitáhla si ten orb s mapou, tak musí bojovat s Baylon a pak ještě navíc na orb sáhne holou rukou...nejdřív krouží okolo, měla x možností orb chytit jen Silou a tím přerušit výpočet trasy. Tvůrci prostě nechápou, jak používat foreshadowing...narozdíl do např. Riana Johnsona, u nějž jsou tyto detaily dále využity a nutné pro pochopení dalších událostí. Scény nemají být samoúčelné, mají plnit svoji funkci v příběhu. ()

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totální nářez. Choreografie Lightsaber soubojů jak z prequelů a vizuálně jak ze sequelů, lepší kombinace neexistuje. Dál nápaditá akce, napětí, odhalování, skvělý scénář a režie. Co víc by si mohl fanoušek Star Wars přát?! 10/10 PS: Chci víc Baylana a Shin, ti dva mají potenciál být jednimi z nejlepších záporáků ve Star Wars ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě zatím asi nejlepší epizoda. Ne, že bych o něm někdy pochyboval, ale Peter Ramsey se předvedl ve skvělé formě. Díky Filoniho scénáři tato epizoda svedla dohromady všechno, co minulé tři připravily, and Ramseyho režie je naprosto pevná a sebevědomá. Solidní zvraty, dobré výkony hlavně od Natashi Liu Bordizzo a Raye Stevensona, velice hezké vizuály, souboje zatím nejlepší z celého seriálu (líbilo se mi, jak každy duel měl trochu jiný styl podle toho, kdo s kým bojoval), Hera tentokrát připomínala sebe samu ze Povstalců více než kdy dřív, a ten konec… wow, věděl jsem, že se to stane, ale stalo se to dříve, než jsem čekal, a ten způsob, jakým se to stalo… mám z toho skvělý pocit. Snad jen ten dialog místy opět trochu drhne, ale jinak nemám výtky. Celý tento seriál prostě vyzařuje klasický pocit Star Wars jako od Lucase, ale s příchutí něčeho nového, čerstvého a neznámého, a přesně tuto kombinaci teď Star Wars jakožto značka potřebují. Bravo. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • „Fulcrum“ bylo kódové označení pro agenta Aliance během Občanské války. Pod tímto jménem se jako první „schovávala“ Ahsoka Tano (Rosario Dawson). Následně pak bylo používáno i pro další agenty Aliance (agent Kallus). Původní označení Fulcrum bylo užíváno pro osobní kanál generála Anakina Skywalkera během Klonových válek (od r. 2008). (Veskoslav)
  • Magie, která udržovala Inkvizitora Marroka (Paul Darnell) naživu, je stejná, jakou použila Matka Talzin na vylepšení a udržení při životě Savage Opress či jeho bratra Darth Maula. Jedná se tedy o moc čarodějnic z Dathomiru. (Veskoslav)
  • Rodina Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo), klan Wren, jeden z nejstarších a vysoce postavených klanů byl vyhlazen během operace „Noc tisíce slz“. Proto nemůžeme vidět jejího čelního představitele, Ursa Wren, po boku Bo-Katen ve 3. sérii Mandaloriana (od r. 2019), přestože patřila mezi její nejvěrnější podporovatele. (Veskoslav)

Reklama

Reklama