Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ahsoka je konfrontována se svou minulostí, zatímco její spojenci podnikají záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (74)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ahsoka čelí démonom svojej minulosti a dostáva poslednú lekciu od svojho majstra Anakina Skywalkera. Zatiaľ Hera a pár republikových pilotov prečesávajú more v snahe nájsť ju. Herina rebélia bude mať ale na Corusante neblahé následky. Prevedenie: Nostalgia z "Klonových vojen" je neuveriteľná. Skoro ako zadok predstaviteľky Hery Sintuly. :) Vidieť Anakina z jeho padavankou je mokrý sen každého ortodoxného fanúšika SW. 85% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jasně, to provázání na SW díky Anakinovi je super. Ale… scénáristické provedení je celkem ubohost. Celé to působí jako vizuálně efektní (zbytečné) artové cvičení, které děj ale naprosto nikam neposune (a ještě vůbec nedává smysl). Prostě nemá souřadnice, nemá “cestovací kroužek”, ale má experimentální mezigalaktický pohon ve formě velryby… a hláška “sice nevíme kam to bude, ale lepší než neletět nikam” byla nejvíc vypatlaná hláska v historii SW. Jediný důvod proč nedávám podprůměr je ten, že ony velryby viděl už Grogu v třetí řadě Mandaloriana (což samozřejmě neocení ten kdo ví, jak mezi galaxiemi cestovali v poslední epizodě Povstalci). ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kto by to povedal, ze Jedi-ovia pred smrtou nevidia svetlo na konci tunela a neskoncia v "ocistci" ale u svojho majstra, kde "halucinuju". :) Kazdopadne vizualne zaujimavy diel s epickejsim zaverom, kde sa dozvieme, ako paradne vedia "velrybo-krakeny" "jump-nut" vesmirom. Inak sa nedeje nic na ziadnej dalsej dejovej linii, co je skoda. Inak, uz od druhej epizody si stale usmevne predstavujem, ze keby som si na hrud pripol blister plny ibalginov - mam asi najvyssi vojensky RANK v Novej Republike v StarWars univerze. :D ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A pak, že to nejde. Dodat fanoušům co mají na SW rádi, ale nevykrádat. Spíš vyplňovat prázdná místa a posouvat ať už dopředu, nebo do stran....prostě rozšiřovat SW universum všemi směry. To není totéž, jako parazitovat na originálu. Takže Filoni nezklamal. Old Star Wars byly vždy spíš kosmopohádky. V průběhu let se tomu někteří tvůrci snažili přiblížit, ba dokonce ten prokinder svět vypopředit  a jiní tu pohádkovost vytlačili a dodali dospělé drama (pro mě best way). Ahsoka se vrací ke kořenům, ale není infantilní...cílí hlavně na fanoušky CW(tzn. i na mě). Na ty, kteří chtějí pokračovat v příběhu o Anakinovi, resp. padavance, ve které jeho odkaz (i ostatních mistrů) přežívá. SW jsou prostě fenomén a jak vidno, i přes některé mizerné celovečeráky a zbytečné seriály, se tu a tam objeví i něco kvalitního(aniž by to bylo animované). Fanservice jako prase, ale v tom pozitivním slova smyslu. PS: Díky Filonimu vidíme, že ani Disney politika duté korporátní hlavy, nezabrání vzniku plně funkčních projektů. ()

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidět 1. generaci klonových vojáků ve skutečném brnění a ne CGI je něco, co člověk chtěl vidět už hodně ale hodně dlouho. A ten zbytek? Lahůdka:) A lidé jako krvinka skutečně dokazují, že bez znalostí předchozího seriálu Rebels a CW Vám to absolutně hovno řekne a budete akorát za hlupáka, když nevíte, co je to Purrgil:) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Svět mezi Světy (World Between Worlds) se původně nazýval Vergence Scatter a můžeme jej například vidět i v tajných poznámkách dávných rytířů Jedi v Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019). (Veskoslav)

Reklama

Reklama