Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jediové dostihnou hlavní podezřelou z šokujícího zločinu. (Disney+)

Recenze (61)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Relativně to táhne ústřední "záhada", jinak ale mdlá televizní podívaná s nevýraznými postavami, která třeba famóznímu Andorovi nesahá ani po kotníky. Třetí díl je z prvních čtyř zatím nejlepší, snad se to ve druhé půlce celé magicky zvedne (já vím, jsem naivní). Ocenil bych třeba, já nevím... pořádné využívání světelných mečů! :) (5/10) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Stretávame sa s vrahyňou ktorá sa za každú cenu pokúša zabiť majsterku Jedi Indaru. Z jej vraždy je obvinená bývalá padavanka Osha, ktorá ale nemá o ničom ani zdanie. Jej bývalí majster tomu nemôže uveriť a tak sa ju vydáva hľadať aby ozrejmil skutočnosti. Prevedenie: V prvom rade musím pochváliť perfektnú hudbu počas celej epizódy a aj úvodný súboj v krčme mi dával nádej, že tento seriál nebude premárnením potenciálu mena SW. Ale ako minúty pribúdali moje nadšenie opadlo a bol som opäť raz svedkom nelogických scenáristických lapsusov (pre vrahyňu majsterky pošleme novica, ten ju navyše nedovezie pred súd ale pošle ju dronmi riadenou loďou...). O tom ako je tento seriál otrasne rasovo korektný sa už nemá cenu ani zmieňovať. Ale nehádžem flintu do žita a idem pozerať ďalej, veď predsa ide o moje milované univerzum. 55% ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že má hlavní hrdinka dvojče, bylo zřejmé poměrně brzy, ale to vůbec nevadí. Že Mae někdo využívá (nějaký ten temný "silonoš"), je také jasné. Že na Jedie vyplave nějaká ta špína, je také už nasnadě a proč ne. I oni jsou jen lidi. Děj vcelku odsýpal, jeden by si ani nevšimnul, že se tam vlastně nic moc nedělo. Za mne zatím spokojenost za tři hvězďule. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám z toho opravdu dobrý pocit a nemám v plánu si to nechat zkazit zaprděnejma individuama  :)  ale k věci, ne? Vážně fajn úvod. Ano, "kdo" se odhalí poměrně brzo, ale na to "proč" si budeme muset chvíli počkat. A já jsem prostě větší milovník "proč" než "kdo", takže...jako jo. Tohle vypadá jako moc fajn úvod a jsem zvědavá, kam to bude dál směřovat, a zda se budu i nadále těšit na další nový týden, který přinese další porci zábavy. Protože první díl obsahuje všechno, abych se chtěla kouknout dál  :)  Takže mise splněna  :) a jelikož jsem jenom obyčejný divák a nic speciálního, tak píšu svoje dojmy z prvního dílu a nic víc. A ráda se jako obyčejný smrtelník pustím na novou vzrušující cestu s dalším SW seriálem. Možná budu stále stejně nadšená, možná budu zklamaná, ale na tom nezáleží. Už se staly i horší věci :) ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od Acolyte se nedala čekat podívaná na úrovni Manda, či Ashoky. Studio Disney si uvědomovalo, že tady nejsou žádné známé postavy a motivy, které známe z předchozích, věhlasnějších seriálech a po "neúspěchu" Andora nebyl ani rozpočet nijak štědrý. Což je znát jak na hercích, tak kulisách, v podstatě 90% scén se odehrává ve studiu. Zápletka pak zřejmě bude kopírovat filmové Star Wars, Palpatin nebyl prvním Sithským lordem. I když jde o nejslabší seriál ze světa Hvězdných válek, je to dobrá podívaná, která se asi studiu vyplatí více, než drahý Andor. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama