Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na tajemné planetě začne tajemným rituálem tragická cesta dvou sester. (Disney+)

Recenze (72)

Jenda1cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako žádná sláva, ale zároveň mi tato epizoda nepřišla tak špatná. Spíš jsem nějak nepochopil, co udělali Jediové tak špatného, že z toho musel Jedi v minulém díle spáchat sebevraždu. Ale třeba jejich konání mělo větší význam ve spirituální rovině... Především, jako hlavní nevýhodu tohoto dílu vnímám příšerné herecké výkony. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obecně nejsem fanoušek flashbackových a podobně laděných epizod, ale tohle byla výjimka. I když jsem milovník Jediů, tak se mi líbí, že byli prezentováni jako ti, kteří si jdou tvrdě za svým a často bez ohledu za následky. Je pravda, že motivace Mae může působit jako nelogická, ale je očividné, že není zrovna psychicky vyrovnaná, takže nakonec to, co ji žene kupředu je svým způsobem pochopitelné. A rozhodně si cením toho, že bylo k vidění víc z mytosu čarodějek. ()

Reklama

dahakere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SW to má složité. Vydají vám Andora a ten má hroznou sledovanost, protože není cool, nejsou tam meče a nepoužívá se tam síla. Od jednoho experta jsem se i dozvěděl, že to nikoho nezajímalo, protože SW není o politice. Galaktický konflikt, který zasahuje do životů všech není o politice. :D A tento člověk se považoval za fanouška SW universa a v oné diskuzi napíše 20x WOKE WOKE WOKE. Krása.  No tak když máme kvalitní projekt a ten očividně SW fanoušci neocení, tak co vám zbývá v roce 2024? Tohle. Seriál zaměřený na použití síly, což vám v Andorovi chybělo a zaměření na čím dál tím početnější skupinu, které stačí to, že se pro ně točí věci a reálně tu věc sledují. A úspěch zajištěn. V rozhovoru řekneme, jak tento seriál má rozbrečet bílé muže....a pak jako bílý muži místo ignorování těchto nesmyslů brečíte. Výsledek? Děláte přesně to co chtějí a jdete jím tím na ruku. Kvalita zůstane nedoceněna a tohle bude mít úspěch. NE u vás, ale úspěch to mít bude. Gratuluji. :) Myslím, že s druhou sérii Andora se můžeme rozloučit s poslední kvalitou z tohoto universa za značného přispění samozvaných brečících fanoušků. :) Ten svět potenciál má, ale zas taková škoda to nebude no. Náhrada se vždy najde.   Je to děravé jak cedník, ale odpad jak třeba Boba Fett, nebo 3. série Manda to zatím není ani z daleka. Pokud počítáte místo oveček před spaním bílé heterosexuální může, tak si jděte pustit něco jiného. :) ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže jogurt za mladá hrají skutečná dvojčata Lauren/Leah Brady (mimochodem viditelně si nejsou zrovna podobné) a… nemají otce. No… ty… vole… dutina jede. Pak ještě rozcupovat princip síly a vytvořit planetu teplých čarodějnic (aka lesbian paradise). Tohle je fakt perla. Pozn.: jak můžou děti co vyrostly izolované od světa (v komunitě luků a šípů) poznat světelný meč nebo vědět kdo je Jedi? To jim jako o nich vypráví příběhy? Meč si Jedi (pokud si pamatuju) vyrábí, ne dostává… A co to je za hořlavý kámen, ze kterého je to obydlí, kde teplé čarodějnice bydlí? Tohle je čistá idiocie, likvidace SW universa a propaganda nejhrubšího zrna. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashbacková epka ve které se tvůrkyně (bohužel) nespokojily s pouhým vysvětlením, co stojí za rozdělením dvojčat, resp. nenávistí Mae k Jediům. Rozhodly se jít do hloubky...jenže do míst, kam se jen málo SW fanoušků touží nořit. Nejsem tiktok generace, která vše potřebuje instantně a zrychleně, ale tohle bylo i na mě zbytečně rozvláčné. Ten vztah/rozdíly mezi děvčaty... to šlo divákovi zprostředkovat méně doslovně. Kdyby se scénáristky spíš než vztahovými kotrmelci pověnovaly logice... . Že by ten požár působil moc věrohodně... . Z jednoho spáleného sešitu shoří kovová, kamenná budova a silou obdařená tlupa čarodějnic se otráví kouřem? I když se to v rámci příběhu servírovalo malé Oshe a prostoduchým divákům...je to přeokatě naivní. I ti nepředvídaví diváci tuší že výjde najevo, že požár i povražděný coven má na svědomí někdo další...nejspíš postava v pozadí...mistr Mae. Možná tvůrkyně podceňuju, ale zatím mi k tomu dávají spoustu příležitostí. Jediné co považuju za pozitivum je, že se na scéně (byť asi jako slepá ulička) objevily čarodějnice a že se rozmlžil původ dvojčat. Nicméně pořád je to velká slabota. Tahle epa měla být zdrcnutá do patnácti minut a měla být úvodník první epizody. Pokud to bude i nadále takhle nedynamické, tak půjde o další SW průser. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama