Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na tajemné planetě začne tajemným rituálem tragická cesta dvou sester. (Disney+)

Recenze (73)

Petak3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ABSOLUTNÍ HUMUS!!! Hodnocení tady je ještě hodně mírný, tohle má mít do 10%. Tohle už není ani parodie. Pokud první dva díly byly alespoň trochu koukatelný po dvou pivech a při přípravě večeře, kde chce člověk po práci jen nějakou totální tupost s hezkým vizuálem, tak tady veškerá legrace a parodie na star wars končí a dostáváme totální woke odpornost. Tvůrci by měli skončit minimálně na ulici a kapat hlady, v lepším případě někde v pracovním táboře kopat uran na dosmrti. Takhle přece nikdo nemůže znásilňovat star wars humusáckou woke propagandou, tohle je už moc. Dejte tam místo zajímavých mimozemšťanů víc směšnejch ne*rů nebo jinejch ci*ošů, chybí tam ještě aby každá z těch trapnejch a ubohejch postav byla homosexuál, pak budou kvoty splněný ne. Nejhorší star wars vůbec. Pusťte si to jen na vlastní nebezpečí. ()

HAL odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože co to píše za mongoly? To je hrozně pitomé, ty dialogy psalo snad desetileté dítě, a režie taky na úrovni útěku desetileté Leiy v Kenobim. A hlavně je to nuda k posrání, u předchozích dvou dílů jsem byl ještě smířlivý, u tohohle ale fakt usínám, po půlhodině jsem měl pocit že uběhly tak dvě. A pak to finále! ROFL, co to bylo za ochotnické divadlo? Tohle mi vyloženě připomnělo první díly Star Treku ze šedesátých let, s jejich papundeklovými kulisami, toporným herectvím a statickou kamerou. Akorát že tam měli ty příběhy mnohem lepší, a taky bych doufal že za šedesát let se filmová řeč už dokázala trochu posunout. No evidentně ne u Disneyho, jalovější režiséry a neschopnější herečky by nenašli ani kdyby se snažili. U předchozích dvou dílů jsem byl jen lehce znuděný, tohle ale... teď začínám mít pocit že jak se sequelovou filmovou trilogií zvedli reputaci kdysi vysmívaným Lucasovým prequelům, tak tady s Akolytkou se bude zachraňovat rovnou Holiday Special. ()

Reklama

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako sorry, ale ta její ségra je prostě píča. To se jinak říct nedá. A může mi někdo doprdele vysvětlit, jak může kurva chytnout PEVNOST z šutru a kovu? Jak může jeden malej plamínek to celý zničit a VŠECHNY zabít? To je tolik sraček dohromady až mi to připomíná sequely. (Ach ty flashbacky na Filmstalkera 7,8,9, ty jsou golden. <3 ) A to neni zrovna dobrý. ()

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ježiši, tolik ublížený hysterie. Je hrozný a zároveň poučný i zábavný, jak mašinerie hejtu tolik lidí předem zpracovala a oni teď hledaj sebemenší a místy opravdu směšný důvody, proč seriál nesnášet. Nenechte se jima zválcovat. Je totiž osvěžující, když na to jdou jednou Star Wars trochu jinak. Jasně, není to žádná dokonalá epizoda, sám jsem měl s pár momenty dílčí problémy, ale celkově mě prostě Akolytka baví a přijde mi svěží. Tahle část dodala větší váhu i těm předchozím a Nit (sic!) příběhu zajímavym způsobem rozvinula i víc zamotala zároveň. Sice tu bylo pár trochu neohrabaných scén, ale za to se Star Wars nepopravujou, to bychom mohli zahodit už Lucasovy originály, kde jich je habaděj. Další věc je, že lidi už jsou tak zblblí, že se rozčilujou nad věcma, který očividně nejsou žádný příběhový lapsy, ale jen zatím nevidíme celej obrázek situace, chybí nám důležitý střípky a očividně všechno není, jak se na nejprvnější pohled zdá. Autorka si s náma trochu hraje, to je záměr a zvolenej styl. Navíc dop*či, tohle neni superrealistický festivalový indie dokudrama, trochu vstřícnosti, benevolence a fantazie! Každopádně jestli tímto část ubulenýho fandomu definitivně dá Star Wars sbohem, bude to jedině dobře, už jsou stejně akorát strašně otravný. Spoiler: Star Wars byly tak trochu "woke" a progresivní vždycky. Poslechněte si Lucase. ()

Comodore_1 odpad!

všechny recenze uživatele

Mají power of many. (sílu mnoha) ale power of one imbecile child jim zničí základnu. tupost nad tupost. doted mi nevadilo že jim hořela lod ve vesmíru a další věci. ale tohle je fakt odpad. Taky to jak obě sestry vznikly je dost zvláštní, protože takovou moc dosud v SW nikdo neměl (možná projev síly na základě jednání Dark Plagueise, ale žádný jedinec) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama