Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hořká pravda je odhalena. (Disney+)

Recenze (37)

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toľko "zvratov" a "veľkých" odhalení, že mi šokom stuhol krvný obeh. Toľko neinteligentných a nepochopiteľných rozhodnutí, ktoré robia postavy, som za 40 minút vo filmovom priemysle asi ešte nezažila. Celú epizódu mi chodí hlavou iba miliónkrát dookola: "Prečo toto?! Prečo tamto?! Prečo takto?!" Zmätené, skratkovité, nelogické, protichodné, pochabé... No, nádych. Epizóda 7 je (ešte stále nekompletné) rozšírenie E3, ktoré z E3 robí ešte väčšiu vatu, než akou bola doteraz. Kľudne mohli byť spojené do jednej 50-minútovky. Ale aj to by seriál už nezachránilo. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda mohla aspoň zčásti obhájit některé dosavadní pofidérnosti a dokonce i těch asi šest objektivních diváků utvrdit v názoru, že si tvůrci až takový hejting nezaslouží. Jenže to dopadlo spíš naopak. Vševysvětlující flashbacková epka byla kombinací nudy...protože tohle už jsme viděli a další přehlídky marnosti... podivného uvažování všech postav. Motivy Sola byly hloupé, dokonce až perverzní. Tak si chování jedie rozhodně nepředstavuji. A podobně neinteligencí oslizlé, bylo vlastně všechno v této epce. Velká nepovedenost, která si pokračováni nezaslouží. Leda bez Headland a se zaměřením hlavně na Joker Helmeta. Ta jedna hvězda je jen za Carrie-Anne Moss. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podstatna epizoda, ktora ukazala kontext a skutocne udalosti z minulosti, ked Jedi-ovia prisli do covenu carodejnic a udalostiach potom, ked sa dievcata-dvojicky podrobili skuske. Velmi slusne scenaristicky spracovane. Precitajuc si par hodnoteni a zdvovedneni v nich, moze clovek citat ako v otvoreneje kniha v autorkinej/autorovej mysli a vietie, ci je tato vobec autonomna... vysledok bol pre mna tristny. ()

Elio 

všechny recenze uživatele

Mohl by mi někdo seriózně vysvětlit, proč je tenhle seriál natolik vláčený bahnem všude, kam se podívám? Opravdu nevidím žádný výraznější důvod, proč je Acolyte považovaný za znehodnocení všeho, co tvoří základy Star Wars světa. Tedy rozhodně ne teď, když ještě ani nevyšla celá série, natož pak celý seriál. Mám někdy trochu dojem, že diváci zapomínají na to, že se pohybujeme v žánru seriálů, které vycházejí po týdnu, takže si hold na nějaké to rozuzlení a vysvětlení musíme chvíli počkat. Fast food watch party se hold nekonají. Já si v případě Acolyte upřímně cením dobrého tempa příběhu, realistických interakcí postav, zajímavé psychologie hrdinů, snahy vysvětlit všechny události tak, aby nezůstala jediná plot hole, která by vyprávění nehrála do karet, a originálního, možná trochu víc bold, ale o to zajímavějšího pojetí. To, že by se seriál hodilo více konstruovat do podoby filmu, je věc druhá. Koneckonců, všechno je jen a pouze o penězích a to těžko může režisér, scénárista nebo herec ovlivnit. Takže za mě další slušný díl, možná by se jen flashbackům nemuselo věnovat tolik času. Edit: protože se místní hodnocení tak trochu vymyká zdravému rozumu, dovolila jsem si vlepit každému dílu hvězd pět, i když je celkově seriál tak na hvězdy tři až čtyři. Už jen z principu, abych ty misky vah zase trochu vyrovnala, půjdu pěkně do extrému, jako koneckonců všichni hodnotící tady. Ciao. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je už velmi zbytečné. To co nám mohl poskytnout 3. díl nebo spousta zmínek, tak celý příběh zase brzdíme patláním se v minulosti. To zamrzí. Navíc chování postav a obzvlášť Jediů je tak hloupé, že po nadprůměrných dílech 1,2,4 či dokonce výborných 5,6 tu musí být ty špatné 3 a tento, kde vás už zajímá jedině Temná strana.  Předposlední díly bývají většinou díly, kde se nastavují vysoké sázky a buduje gradace. Tohle je čistě zahozený potenciál a nejsem si jistý konzistencí celého seriálu. 20% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama