Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hořká pravda je odhalena. (Disney+)

Recenze (38)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počkat, to znova koukám na třetí díl? Jo, aha, oni jen využili aspekty zatím nejhoršího dílu a vypali jím další díl. Takže třetí díl byl vlastně úvod pro tenhle díl, a minulej díl byl tím pádem začátkem pro finále, to je zmatek...Viditelně je tohle jen část dílu, který někdo odstřihnul, aby z toho měl požadovaných osm dílů. Každopádně aspoň dovysvětluje, co se stalo, a opět přidává fajn akční sekvenci na závěr, která to teda zachraňuje. Ale mít teda osm dílů a z toho dva flashbacky...To značí určitou míru scénáristické zoufalosti. ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoda velkeho prekryvu s predchozimi dily. Pekna ukazka boje Kelnaccy, ovsem proc bojoval on a ne nekdo jiny, se nedozvime. Proc carodejky musely zemrit, tez ne ci proc se Sol snazil zachranit strukturu mostku namisto a lidi na nem. Pokud pripustime, ze Carrie-Ann byla tak mocna, jak ukazal tento dil, tak by si s Mae vytrela pozadi i ve spanku. Vic hvezdicek jen za to, ze bylo konecne ukazano, co se vlastne stalo, byt, opet v duchu teto hnedo-serie jen na pul, nevime, co se stalo s Mae. 40% ()

Reklama

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cože? Žumpu seriálu aka třetí epizodu znovu? Ne… fakt ne. Fakt bych nevěřil, že to samé co jsem už viděl jde natočit ještě hůř. Jako proč se trubka “zmrakovala” zpět do světelného meče? Proč rohaté lesbo-čarodějnici vůbec hráblo? Proč když je Trinity taková mlátička že “vzdáleně” odrovná tlupu lesbo-čarodějnic, se nechá ve finále vyřešit nožíkem břídilem jako je jogurt? Proč olihňák držel Silou most místo (mnohem lehčích) dvojčat? Ach… můj… Bože. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda mohla aspoň zčásti obhájit některé dosavadní pofidérnosti a dokonce i těch asi šest objektivních diváků utvrdit v názoru, že si tvůrci až takový hejting nezaslouží. Jenže to dopadlo spíš naopak. Vševysvětlující flashbacková epka byla kombinací nudy...protože tohle už jsme viděli a další přehlídky marnosti... podivného uvažování všech postav. Motivy Sola byly hloupé, dokonce až perverzní. Tak si chování jedie rozhodně nepředstavuji. A podobně neinteligencí oslizlé, bylo vlastně všechno v této epce. Velká nepovedenost, která si pokračováni nezaslouží. Leda bez Headland a se zaměřením hlavně na Joker Helmeta. Ta jedna hvězda je jen za Carrie-Anne Moss. ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toľko "zvratov" a "veľkých" odhalení, že mi šokom stuhol krvný obeh. Toľko neinteligentných a nepochopiteľných rozhodnutí, ktoré robia postavy, som za 40 minút vo filmovom priemysle asi ešte nezažila. Celú epizódu mi chodí hlavou iba miliónkrát dookola: "Prečo toto?! Prečo tamto?! Prečo takto?!" Zmätené, skratkovité, nelogické, protichodné, pochabé... No, nádych. Epizóda 7 je (ešte stále nekompletné) rozšírenie E3, ktoré z E3 robí ešte väčšiu vatu, než akou bola doteraz. Kľudne mohli byť spojené do jednej 50-minútovky. Ale aj to by seriál už nezachránilo. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama