Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V seriálu Akolytka se při vyšetřování šokujícího zločinu postaví uznávaný mistr Jedi (Lee Jung-jae) proti nebezpečné bojovnici z minulosti (Amandla Stenberg). Jak se objevují další stopy, vydávají se po temné stezce, kde zlověstné síly odhalují, že vše není tak, jak se na první pohled zdá... (Disney+)

Recenze uživatele kenkaku k tomuto seriálu (9)

Star Wars: Akolytka (2024) odpad!

Tím co je major Zeman pro komunisty je Akokotka pro BFLMPSVZ+ komunitu. Čistá cílená propaganda. Neexistuje jediný racionální důvod by protekční lesba bez talentu měla dostat obrovský ranec peněz, aby mohla likvidovat svět s obrovskou fanouškovskou základnou (a finančním potenciálem), který někdo jiný vymyslel ještě v době, kdy se (dle její vize světa) houpala matce ve vejcích. Ve chvíli, kdy její mozková buňka zažehla první oheň ve vesmíru (ano mluvím o procesu založeném na prudkém okysličování v prostředí, kde kyslík není vůbec), bylo jasné, že se cíli na diváky pomocných tříd ZŠ (asi měla pocit, že když má vlastní názor na biologii, může si vyskakovat i na fyziku). A to ještě ani nemluvím o volbě obsazení… Jogurt (ano… ani v 25ti neví totiž co má mezi nohama a k čemu je to dobré) má evidentně roli jen protože je jogurt (kvůli fantastickému herectví na úrovni kapybary po obrně to rozhodně nebude). V tomto světle je Ahsoka mistrovské dílo a Ona-Hulk je proti tomu roztomilá zábavná taškařice. Více utrpení u jednotlivých epizod. ()

Ztracená / Nalezená (2024) (E01) odpad!

10 minut všechny kontrolky blikaly na maximum… tohle je podívaná, kde na prvním místě je reprezentovat (tak jasně, že hlavní postava nemá v reálném životě jasno co má mezi nohama jinak by roli nedostala), pak teprve přemýšlet (oheň v prostředí bez kyslíku!). A to už máme za sebou souboj jako by ho točil Steven Seagal (během posledních dvaceti let). Bravo tvůrci/scénáristé/režie… tedy jak vše podělat v jedné osobě. 15 minut… proč mám pocit, že tohle je BFLMPSVZ+ propaganda? A ještě jsem tam neviděl jediného bělocha… pak nastoupila na scénu zelená holá hlava aka manželkahrůzy co to upatlata… Tohle rozhodně není casting dle schopností. Tím pádem je jasné co bude následovat: vlký sen vize světa dle Leslye Headland. ()

Pomsta / Spravedlnost (2024) (E02) odpad!

…aaah. Jakmile se provalilo co je seriál zač, je to utrpení. Přemýšleni nad tím co je na obrazovce je to nejhorší co může divák udělat. Jako fakt tam bylo střešní okolo a ona se tam “vloupává” dveřmi? (nemluvě o tom, že před někým se schová a před někým ne). Proč jde Hra na oliheň mistr na stejné místo oklikou když jogurt najde cestu přímo? Pak další komický souboj… a ten útěk… když vidím to brilantní hraní (jogurt) musím zpětně dát poklonu JCVD a jeho Double impactu (za který jsem si no dobíral). Pozn.: fakt wookie Jedi!? ()

Osud (2024) (E03) odpad!

Takže jogurt za mladá hrají skutečná dvojčata Lauren/Leah Brady (mimochodem viditelně si nejsou zrovna podobné) a… nemají otce. No… ty… vole… dutina jede. Pak ještě rozcupovat princip síly a vytvořit planetu teplých čarodějnic (aka lesbian paradise). Tohle je fakt perla. Pozn.: jak můžou děti co vyrostly izolované od světa (v komunitě luků a šípů) poznat světelný meč nebo vědět kdo je Jedi? To jim jako o nich vypráví příběhy? Meč si Jedi (pokud si pamatuju) vyrábí, ne dostává… A co to je za hořlavý kámen, ze kterého je to obydlí, kde teplé čarodějnice bydlí? Tohle je čistá idiocie, likvidace SW universa a propaganda nejhrubšího zrna. ()

Reklama

Den (2024) (E04) odpad!

Co tam do psí díry dělá Ki-Adi-Mundi!? Necítí snad Jedi sílu na kilometry, tak na co ten hlodavec (jakože stopař)? Ono vůbec jsou všichni Jedi prezentováni jako banda idiotů a jogurt je převýší všechny. A proč mám pocit, že se tady vůbec nic nestalo? Tenhle seriál si naprosto žádnou shovívavost nezaslouží. ()

Noc (2024) (E05) odpad!

Páni… imunní vůči blasteru. A má superhelmu, aby na něj nefungovala síla! A létá? Také nějak nepamatuju, že by někdy předtím “vynechávaly” meče… a co to bylo za lobotomii v 18 minutě? Jako odrazil útok světelného meče RUKOU!? (měl pak na ni škrábnutí).  A pak co předvedl olihňák o chvilku později? Zatím šlo o nejméně debilní epizodu seriálu (můry byly fajn). Za odměnu dám jednu hvězdičku. Pak přišla scéna “kadeřničiny světelným mečem”… to  nejde. Za to to nestojí. Back to septic tank. ()

Učit / Kazit (2024) (E06) odpad!

jjjerry to napsal dost trefně na to abych se tu zbytečně rozepisoval podruhé. Pozn.: jako fakt projekční lesba ovládá sílu, ale ne svůj žaludek? Hlavně že má světelný bič (?!).  Neskutečný. ()

Volba (2024) (E07) odpad!

Cože? Žumpu seriálu aka třetí epizodu znovu? Ne… fakt ne. Fakt bych nevěřil, že to samé co jsem už viděl jde natočit ještě hůř. Jako proč se trubka “zmrakovala” zpět do světelného meče? Proč rohaté lesbo-čarodějnici vůbec hráblo? Proč když je Trinity taková mlátička že “vzdáleně” odrovná tlupu lesbo-čarodějnic, se nechá ve finále vyřešit nožíkem břídilem jako je jogurt? Proč olihňák držel Silou most místo (mnohem lehčích) dvojčat? Ach… můj… Bože. ()

The Acolyte (2024) (E08) odpad!

Jako hořlavý lesbo-klášter po 16 letech stále stojí a má napájení? Z čeho ? (navíc šutr tam hoří, kabeláž ne?). Jaktože ten meč pořád ještě fungoval? Mazání paměti, fakt? A samozřejmě největší urážka nakonec… záběr na ty zelené uši totálně podělal základní myšlenku celého seriálu. Pozn.: jak v té helmě vůbec něco vidí? ()

Související novinky

Star Wars: Akolytka končí první sezónou

Star Wars: Akolytka končí první sezónou

21.08.2024

Část fanouškovské základny franšízy Star Wars následující novina rozhořčí, jinou část možná spíše potěší. Vedení Lucasfilmu hlasovalo pro zrušení potenciální druhé série seriálu Star Wars: Akolytka… (více)

Dočká se Ahsoka druhé řady?

Dočká se Ahsoka druhé řady?

05.10.2023

Aniž bychom se pouštěli do nějakých velkých spoilerů, po finále nového Star Wars seriálu Ahsoka už je jasné, že si showrunner Dave Filoni (Star Wars: Klonové války, Star Wars: Povstalci) nechal… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Disney oznámilo nové Star Wars filmy

Disney oznámilo nové Star Wars filmy

07.04.2023

Dny Star Wars Celebration jsou tady a spolu s nimi přišla řada i na hromadu nových oznámení. Je toho tentokrát fakt hodně, takže se do těch novinek rovnou pustíme. A začneme hned tou nejžhavější,… (více)

Reklama

Reklama