Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (87)

lu.ger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

já jsem spokojenej, bylo to krutý fanservice, ale proč ne. naboo fighter n1 se mi líbily odmala, to prostě nešlo nežrat. Průlet kanonem kluzáků luxus... prostě paráda, obytný prstenec taky super. sice si půjčujou vše možné z různých sci-fi a samotných sw, ale proč ne... ten obyčworld (not jedi) je prostě zajímavej a proč by to takle nemohlo být... je to sci-fi, nikdo neví jak to přesně je, tak co řešit... :) ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně nevím jak tento díl ohodnotit. Mám dát 5* za to jak se mi to líbilo nebo 1* za to proč se mi to líbilo? Nespletli si u Disneyho seriály? Tohle byl regulérní díl Mandaloriana a to mi přijde jako naprosto nelogický tah, který jen ukazuje jak tento seriál selhává. Užitá a kvalitní epizoda, ale naprostá nespokojenost se seriálem. ()

Reklama

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když zatím nejlepší epizoda seriálu je epizoda, která patří k seriálu úplně jinému, je něco velice špatně. Ano, návrat Manda je super, ultimátní fan-service asi potěší (i když osobně se mi už lehce přejídá, ale BD i finální let cením) a esence Hvězdných válek z toho vyloženě čiší, avšak je to zároveň poněkud smutné. Takže jako samostatná epizoda super, optikou celého The Book of Boba Fett nešťastné a dělá to akorát medvědí službu. ()

Endor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nespletl si náhodou někdo z vedení seriál? :D Pátá epizoda s názvem "Return of the Mandalorian" nemá totiž se samotným seriálem The Book of Boba Fett nic společného, kromě asi tak poslední minuty. Každopádně i tak se zatím jedná o nejlepší epizodu, což je i tak trochu smutné, že vlastně epizoda, která vypadá na pokračování druhé série Mandaloriana je lepší než ostatní čtyři epizody, které jsou zatím venku. Z hlediska obsahu je ale epizoda parádní a já osobně jsem se u ní vůbec nenudil, právě naopak mě neskutečně bavila a navnadila na chystanou třetí řadu Mandaloriana. Až na to že tato epizoda nemá s tímto seriálem nic společného, tak nevím co bych jiného vytknul, osobně uděluji epizodě 9/10. ()

Swannie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Píšem komentár len preto, že som nemohla uveriť vlastným očiam, keď som v titulkách zbadala Bryce Dallas Howard. Jej epizóda v Mandalorianovi mi prišla absolútne hrozná, kým táto mi prišla absolútne výborná - dobre vybudovaná, emočná, vtipná, no bez gýču či klišé, reálne ma bavilo pozerať na opravu dopravného prostriedku a počúvať ukričanú Peli. Skvelá epizóda, akurát z iného seriálu. Chudák Boba, že nedostal priestor vo vlastnej knihe. Nemyslím si, že je to preto, že by na to Boba a Fennec nemali - tvorcovia sa len mohli viac posnažiť. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Malý droid BD, kterého vidíme v hangáru, je odkazem na herní adaptaci „Star Wars Jedi: Fallen Order“. (UncleMorty)
  • Zkratka BD-1 znamená „Buddy droid 1“ neboli „Kamarádský droid“. (Veskoslav)
  • TIE/sa bombardéry si odbyly premiéru v Impérium vrací úder (1980). Zkratka SA pak odkazuje na podrobnější popis modelu TIE Bomber a to Surface Assault. Jsou to tedy bombardéry upravené a modifikované pro útok na pozemní cíle. (Veskoslav)

Reklama

Reklama