Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (87)

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skutečně kvalitní epizoda… jinýho seriálu. Ale nevadí. Připomeňme, že Boba si ukradl pozornost ve “svojí” epizodě Mandaloriana (S2E6), tak teď mu zas Din vrátil úder. /// Pár náhodných poznámek: To bylo snad poprvý, co jsme se v seriálu podívali do vesmíru, ne? A hned tak krásnej prstenec. Nádhera ze shora i spoda. Že nebyly takovýhle atmosferický záběry sci-fi struktur v sequelový trilogii, považuju za jeden z jejích hříchů. Hra světel a stínů pohybujících se na objektech ve vesmíru bylo tím, co nás na původních Star Wars uchvátilo snad jako první. I want more and I know I should! Vůbec tahle epizoda obsahovala řadu vizuálně pozoruhodných záběrů. /// Masky celkově mě v týhle sérii baví. Krom twi'leků v minulých epizodách třeba hned jakoby prasata na začátku týhle. K malým highlightům počítám scénu ve výtahu s nahodným kolemjdoucím. Zákaznice, který Din přinesl hlavu, patří k rase, kterou jsme už viděli v Klonových válkách. /// Naboo starfighter patří k mým nejoblíbenějším designům a už dlouho jsem si ho přál vidět mimo svou éru. Naopak ty opravářský droidi mě iritujou pořád stejně jako ve Skrytý hrozbě, zosobňujou pro mě to nejhorší z infantility prequelů (který navzdory tomu miluju) a obešel bych se bez nich. ()

IadyCaroline 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle díl je nářez!!! Nemám jedinou výtku. Před chvílí jsem dokoukala a jdu si to dát znovu. Prostě takhle to má vypadat, SW jak se patří!!! Předem upozorňuji, že má recenze bude obsahovat spoilery, v pravou chvíli upozorním. Nadšením nevím kde začít. Za 1. Vizuál je perfektní, ať se jedná o jakoukoliv část pátého dílu. BACHA ZAČÍNAJÍ SPOILERY!!! 2. Bitka na jatkách - pecka!!! 3. Skrýš Mandalorianů a informace které se dozvíš při dialogu mezi Dinem a Zbrojířkou- wow!!! 4. Civilní let a odbavení (odzbrojení) - jako že WTF scéna!!! 5. Od příchodu k Amy do dílny až po tuning a zprovoznění legendární N1 - začala mi padat čelist!!! 6. Start a zkušební let - čelist mi padla!!! 7. Tolik odkazů na Epizodu I. 8. Hlášky, hlášky a zase hlášky!!! 9. Podprahová linka o citové vazbě na Grogua - mé srdce zaplesalo 10. Rozhovor s piloty X-Wings - jásala jsem radostí 11. Amy a její zkušenost s Jawou = chlupaté - jo jo jo :) :) :) Omlouvám se za nevzhlednou recenzi, ale lidi, to nadšení, které mám, je nefalšované!!! Plnej počet a zatím jeden nejlepší díl ze seriálu Boba Fett a nejen to, jeden z nejlepších dílů ze světa SW a do třetice jeden z nejoblíbenějších dílů ze všech seriálů co znám!!! Bry, nejen že jsi sexy kočka, ale Ty jsi k tomu navíc řemeslně zručná režisérka...❤️ ()

Reklama

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kurva to je skvělý! Co víc na to říct... To jak byl během 2s vpíči od tý hlídky mě naprosto rozjebalo. Ten pohled a jenom zapištění motorů a on nikde a oni vykulený oči kde je. TOPKA! Mando je božskej. A část stavění lodi mi hodilo flashback na prvního Iron Mana. Skvěle zvládnuté. Doufám, že bude i 4. série. Moc se těším. A bylo by hustý, kdyby se odehrávala v čase druhý série Ahsoky nebo potom. Díl nabušenej od začátku do konce a tak to má sakra bejt!..."Toť způsob náš!" ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj nerozumiem, prečo je piata epizóda seriálu spojením medzi druhou a treťou sériu iného seriálu. Feet sa tu neukázal ani na sekundu. Na druhú stranu je to kvalitatívne skvelá epizóda. Mando prechádza zmenou a dúfam, že sa v ďalšej epizóde predvedie v plnej sile. 90% Disney plus ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když zatím nejlepší epizoda seriálu je epizoda, která patří k seriálu úplně jinému, je něco velice špatně. Ano, návrat Manda je super, ultimátní fan-service asi potěší (i když osobně se mi už lehce přejídá, ale BD i finální let cením) a esence Hvězdných válek z toho vyloženě čiší, avšak je to zároveň poněkud smutné. Takže jako samostatná epizoda super, optikou celého The Book of Boba Fett nešťastné a dělá to akorát medvědí službu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Jedna ze zbraní, kterou Mandalorian (Pedro Pascal) vkládá do cestovní bedny, je FP-45 Liberator – druhoválečná pistole určená pro odboj. (UncleMorty)
  • Zkratka BD-1 znamená „Buddy droid 1“ neboli „Kamarádský droid“. (Veskoslav)
  • Během testovacího letu Mandaloriana můžeme vidět, že v úseku, kde Anakin (Jake Lloyd) vylétl z kluzákové dráhy, je brána i po letech pořád rozbitá. (UncleMorty)

Reklama

Reklama