Reklama

Reklama

Neskutečná Anna

(seriál)
  • USA Inventing Anna
Trailer 1
USA, 2022, 10 h 8 min (Minutáž: 59–83 min)

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Odvážná podnikatelka, nebo mistrná podvodnice? Novinářka zkoumá případ Anny Delvey, která si jako údajná dědička obrovského jmění naklonila newyorskou smetánku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (79)

Botič 

všechny recenze uživatele

Seriál, který by snad chtěl být novodobým Velkým Gatsbym. Anna tu slepě sleduje zelené světlo v ulicích New Yorku. Vzduchem tu lítá Prada, Gucci, Dior a bouchá šampaňské. Shonda jejímu příběhu věnuje snad všechen čas světa a ve vyprávění je spolehlivá asi tak, jako hlavní postava. Tak dlouho se tu lže, až tomu na závěr všichni uvěří. V prvních epizodách sledujeme vzestup monstra, aby ve finále došlo k jeho pochopení a tak trochu omluvení. Takovému obětování se pro Annu se těžce věří. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Jak mě fascinoval film Vlk z Wall Street tak stejně mě fascinoval seriál Neskutečná Anna,akorát mezi postavami byl "nepatrný" rozdíl v tom,že Jordan Belfort si na milióny skutečně sáhnul kdežto Anna měla milióny jen ve svých nesplnitelných vizích.Vždycky se mi líbí ten údiv v očích všech těch snobů když zjistí,že společenský postup netvoří diplom z Harvardu ani kabelka od Gucciho,ale pouze správné načasování,nic složitějšího bych v tom nehledal.Podvodnice Anna si vytvořila kolem sebe tým snů,vybrala ty největší machry ve svých oborech a nechala je aby uvěřili pohádkám,jejím pohádkám které jim naservírovala na zlatém podnose.To že své plány nedotáhla do konce byla obyčejná smůla.Výborný dabing všech postav hlavně Johana Krtičková namluvila Annu Delvey dokonale.Podle mě nejlepší díly byly 1.,4.,5. a 9.Dobrých momentů je v seriálu mnoho,ale nejlepší scénka je podle mě v posledním tedy 9.díle a to hádka Anny a jejího právníka ve vězení v čase 32:10 až 39:15,to je prostě dokonalé. ()

Reklama

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je predovsetkym o povrchnosti. Rodičia bolí příliš povrchní na to, aby pochopili a vychovali vlastne decko. Jednoduchsie bolo pre nich vyhlásit, že bola ina a dat od nej ruky prec. Otec jej bol úplne nesprávným prikladom a odniesla si z toho akurat tolko, že sa na neho snažila urobit dojem presne tak, ako ju to naučil. Možno, aby si ju vsimol.  Vztahy mala tak mizerné,  že si ludi kupovala. Tvrdila o sebe, že je geniálna, bola však len mladá, naivna a absolutne nepripravena na prilis velké susto, které si vzala. Snažila sa manipulovat a vzhladom k povrchnosti a snobizmu ostatnych jej to aj ciastocne vychadzalo. Ale nic co nestojí na pevných základoch, ako vieme, nevydrží.  Smutný pribeh o hluposti, nekompetentnosti a naivite. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně špatné, ale nebyla to ani žádná pecka... všechny díly jsem dala za dva dny, hned po Tinder Swindler. Případ Anny jsem slyšela už před časem jako true crime podcast a proto jsem si vlastně pustila i seriál, jelikož mě zajímalo zpracování. Je fascinující a zároveň hrozné, jak se podvodníkům může dařit a jak z toho často můžou vyjít docela dost v pohodě (i když to platí spíš u Simona, než u Anny, i když jak se to vezme). Už jen prachy ze seriálu ji zajistili zaplacení některých dluhů (ne-li všech) a proslavila se o to víc... pro někoho takového asi i to byla částečná výhra... no a kdo ví, jestli nějaká VIP klub pro smetánku nevlastní nějaký podvodník, kterému něco podobného prostě prošlo? ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nebýt seriálu Ozark tak na tohle asi ne kouknu. To jen kvůli Julii Garner, která mě tam hodně padla do oka. Tady hraje sebestřednou na myšlenou mrchu. Která nosí nos hodně vysoko a obírá kde koho. A lidi jí to žerou. Já jí nevěřil ani prd. Strašně jsem si přál aby pořádně spadla na držku. Kupovat si za cizí peníze něčí přízeň a kamarády je hnus. Zajímavé bylo že se nesnažila to dělat přes postel. Měl jsem chuť jí dát přes držku. Ale zahrála to výborně. ()

Galerie (223)

Zajímavosti (12)

  • Skutečná Anna Sorokina dostala od Netlixu 320 000 amerických dolarů za práva k natočení jejího životního příběhu. Musela ale část použít na úhradu škod, které způsobila. (Sidarius)
  • Skutočná Rachel Williams žalovala Netflix za použitie jej skutočného mena a biografických detailov z jej života. Podľa jej slov ju seriál vykreslil ako chamtivú, snobskú, nelojálnu, nečestnú, zbabelú a oportunistickú osobu. (matthew.17)
  • Okrem toho, že počas seriálu nosila Julia Garner parochne, sama si vyžiadala aj umelé zuby po tom, čo zbadala tesne pred prvou klapkou jednu z raritných fotiek, kde sa Anna Delvey usmieva. Garner má prirodzene medzierky medzi zubami, zatiaľ čo Annine zuby sú perfektne rovné a vedela, že táto zmena jej pomôže lepšie sa prispôsobiť tomu, ako skutočná Anna rozpráva. (matthew.17)

Související novinky

Neskutečná Anna skutečně zbohatla, teoreticky

Neskutečná Anna skutečně zbohatla, teoreticky

13.02.2022

Předstírej, dokud to nedokážeš. S takovou myšlenkou Anna Sorokin, jejíž skutečný příběh je předmětem novinky Netflixu Neskutečná Anna, přišla do Spojených států a několik let si žila jako královna.… (více)

Seriálový Bridgerton se rozrůstá

Seriálový Bridgerton se rozrůstá

17.05.2021

Seriálový hit Bridgerton streamovací služby Netflix se kromě nedávno potvrzených tří dalších řad dočká čerstvě také spin-offu. Ten zástupci Netflixu potvrdili před pár dny a děj se tentokrát zaměří… (více)

Reklama

Reklama