Reklama

Reklama

Žádné prudké pohyby

  • USA No Sudden Move (více)
Trailer 2

Kriminální drama z 50. let minulého století, v němž se skupina zločinců domnívá, že byli při svém posledním činu podvedeni. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Štýlová retro gangsterka, ktorá začína ako home invasion a pokračuje a končí ako značne prekombinovaná záležitosť. Solomonov scenár zmysel dávať bude, ale asi sa treba obrátiť na niekoho, kto si robil graf, prípadne si pozrieť film znova, ak vás skutočne zaujíma, ako to celé vlastne bolo. Máme tu tak klasické podrazové schémy na druhú, keď sú dvaja zdanlivo spolupracovníci, potom parťáci jedného začnú mieriť zbraňou na toho druhého, aby vzápätí zase všetci obrátili zbraň na toho prvého a nakoniec sa tešil ako posledný niektor tretí, v tomto prípade skôr piaty alebo siedmy. Je to nakrútené klasicky excelentne a ide aj o jeden z najvhviezdnejšie obsadených Soderberghových filmov. Komerčný príliš nie je, absentuje čierny alebo akýkoľvek humor, takže nič čistokrvne oddychové v štýle Dannyho parťákov a pod. neočakávajte. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Soderbergh natočil prakticky za poslední 3 roky 5 filmů. Aby to s ním časem nedopadlo, nějak podobně jako s Belmondovým Merlinem, že se za svým dílem ohlídne a uzná, že toho sice natočil hodně, ale každej film obsahuje slušných 5 minut. Začínám mít ten pocit, že točit spoustu průměrných záležitostí, bych od člověka, který má svědomí třeba Dannyho parťáky asi nechtěl. Koho minou No Sudden Move, ten určitě o nic extra nepříjde. 55% ()

Reklama

kagemush 

všechny recenze uživatele

Retro, potažmo (neo)noiry já rád. Měl bych rád i toto dílko, kdyby skončilo cca 10 min. před tím než naběhnou titulky. Tu prima formu, dobrý herce, neblbej příběh  hodí závěr ,který je kostrbatý a tak nuceně jakože šokantní až blivno do nejen pocitovýho průměru TV vyprávěnek o zlých monopolech, proradných ženách, ,,poctivých" poldech a gangsterům kterým se dá věřit. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Film měl ambice stát se dobrou kriminálkou, minimálně scénář na to měl, ale tentokrát si troufnu říct, že to zabil Soderbergh svou nezáživnou režií. Filmu by také prospělo stáhnout casting na polovinu, protože osob figurujících v příběhu je skutečně mnoho a jako divák se v zápletce nemáte šanci zorientovat. Je to velká škoda, tohle mělo určitě na víc. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Soderbergh se konečně vrací k točení filmů. A i tentokrát si přizval výborné herce. Výsledek je nicméně pouze lehce nadprůměrný, nikoliv strhující. Snad příště, nicméně i tak Hbo max originály platí za vyšší kvalitu než ty od Netflixu. Těšil jsem se a toho času nelituji, ale vím, že byli lidi zklamáni i víc. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v michiganskom meste Detroit a trvalo od 28. septembra 2020 do 12. novembra 2020. (MikaelSVK)
  • Brendan Fraser poměrně výrazně přibral a média hodně spekulovala o jeho zdraví. Nebylo to však kvůli postavě Douga Jonese – skutečným důvodem byla příprava na nadcházející film The Whale (2022) od Darrena Aronofskyho, v němž si Fraser zahrál jednu z hlavních rolí. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Ray Liotta

Zemřel herec Ray Liotta

26.05.2022

Ve věku 67 let zemřel herec Ray Liotta, známý například z filmů Mafiáni, Identita, Kokain nebo Země policajtů. O smrti herce informoval server Deadline, podle kterého herec zemřel poklidně ve spánku.… (více)

Reklama

Reklama