Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár (Sydney Sweeneyová a Justice Smith) se začínají zajímat o sexuální život svých sousedů přes ulici (Ben Hardy a Natasha Liu Bordizzová). Poté, co zjistí, že jeden z nich partnera podvádí, počáteční nevinná zvědavost se mění v nezdravou posedlost. Jejich životy svede dohromady pokušení a touha, jež mají smrtící dopad. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

SAINTS 

všechny recenze uživatele

V tomto filme Amazonu sledujeme mladý pár Pippu a jej priatela Thomasa,ktorí sa čoskoro stanú posadnutými dvojicou,ktorá žije cez ulicu potom čo boli svedkami ich sexu.Ukázalo sa,že tento pár je fotograf Seb a modelka Julia.Obaja sú kreativne typy v montrealskom byte a zdá sa,že majú všetko,ale je nevyhnutné aby to tak nebolo.A kedže Pippina posadnutost dvojicou rastie,začneme sa o nich dozvedať viac.Voyeurs je v mnohých ohladoch neuveritkne pritiahnutý za vlasy.Ak vám neprekažajú na filme niektoré nepravdepodobnosti budete sa na tomto erotickom thrileri celkom dobre baviť.Ak máte radi zvraty,tento film je ích plný a čoskoro sa všetky štyri postavy zapletu do siete klamstiev,zvádzania a tajomstiev.Cekovo je Voyeurs priemerny thriler a určite bude rozdelovat fanušikov tohto žánru.Najlepšie je znižit svoje očakávania.Sexuálne sceny sú presne take aké by sme od erotickeho thrileru očakavali,teda explicitne.Hlavne SYDNEY Sweeney je úžastná. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

devadesátkový thriller,který ve druhé půlce kupí zvrat na zvrat a i když je to místy celkem přitažené za vlasy,až do toho posledního mu to celkem vychází.Škoda pak toho úplně posledního,který je sice překvapivý (stejně jako ten před ním),nicméně vyvolá spíš nechtěný úsměv než cokoliv jiného a lehce tak zabije to "poučení",který se film snaží alespoň okrajově přinést.Body navíc za Sydney Sweeney,která je nejen velmi hezká,ale hlavně umí  celkem hrát.Třeba se jí někdy dočkáme i v něčem víc než thrilleru na jedno použití...60% ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Sydney Sweeney má pravděpodobně nejhezčí prsa, jaké jste letos v televizi viděli. Film se odehrává velmi zajímavě. Osobně jsem se hodně zaradoval když zapískal ten šikmookej přičmoudlej žabožrout, co se nikdy nenaučí mluvit anglicky. Překvapilo mě, že jsem i bez čtení verbalova komentu poznat, že náš skvělý fotograf hovoří britskou angličtinou (té ale bylo rozumět). Nemám vůbec nic proti Asiatům, ale tady ta Japonka v hlavní roli byla zblízka eee. Konec filmu už zase z kategorie wtf,f, ale to u těchto subžánrů bývá častým jevem. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť špičkový thriller. A mnohým svojimi atribútmi aj bol, len keby to skončilo o 20 minút skôr. Myslím, že prvý zvrat dokonale stačil na ukončenie filmu. A tiež nemusel byť každý polovicu času nahý. Hoci u Sydney Sweeney sa s ničím iným ani nepočíta, tam ide len o to vytasiť lajdáky. No a takisto tu bola povinná politická korektnosť. Černoch mrdá bielu, biely mrdá čiernu, homosexualita. Tieto kvóty veľmi prznia čokoľvek čo i len trochu nádejnejšieho. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Prakticky od začátku děj “spoileroval” a definitivně si to podělal hned v cca 15té minutě. Od té chvíle už mě to silně nebavilo a jediné co drželo mou pozornost byla občasné nahota. Hlavní Pipi je dutá až to není hezký (už jen ty kecy jak by bylo boží se ožrat, mít kocovinu a dělat kokotiny) a její chování je totálně na pěst. Zhruba v polovině začne dlouhá série naprosto nelogických situací (kdy si říkáte: “je blbá jak má velký kozy”) a když už konečně dojde na provalení toho naspoilerovaného, přichází obří LOL facan na závěr. Ach jo… taky to mohlo být kratší. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se mezi říjnem a prosincem 2019 v kanadském Montréalu. Podle výhledu z L'Optique, kde pracuje Pippa (Sydney Sweeney), je poznat, že její kancelář se natáčela v mrakodrapu 1250 René Levesque, bývalém sídle IBM Canada. (DavePave)
  • Režisér a scenárista Michael Mohan uvedl, že nápad na příběh filmu dostal během návštěvy bytu svých přátel. Z okna totiž zahlédl sousedy odnaproti, jak se po bytě procházejí úplně nazí. (DavePave)

Reklama

Reklama