Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče už mají po krk toho říkat na všechno „ne“, a tak nechají děti, aby si pro jednou určily pravidla samy. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (121)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Velmi nenáročná komedie, jako stvořená pro Netflix s hlavní hereckou dvojicí, kterou zrovna dvakrát nemusím. Bohužel mám i tentokrát pocit, že by tenhle kousek do kin jít nemohl a je z něj cítit taková ta pachuť videofilmu. Ale barevná paleta a filtr se to celkem snaží maskovat a jako taková jednoduchá podívaná to celkem obstojně funguje. Několikrát jsem měl vyloženě facepalm, ale naštěstí to moc bolestivé nebylo. PS : Yes Man je pochopitelně o 1000 procent lepší...55% ()

MilkyJones69 

všechny recenze uživatele

Nenazval bych to přímo kinematografickou katastrofou, jenom velmi špatnou rodinnou komedií... ano dejte si dva a dva - VELMI ŠPATNOU RODINNOU KOMEDIÍ. Nemyslím, že by se jakýkoliv pokus u humor měl nazývat pokusem o humor. I přesto, že film jako celek opravdu dobrý není, rozhodně cením obsazení Jennifer Garner, která mi do role sedla. V neposlední řadě jsem kvůli nějakým extra trapným momentům vypustil trochu vzduchu z nosních dírek. Velmi slabých 3/10. ()

Reklama

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Zaujímalo by ma, či tvorcovia videli film Yes Man. Asi áno, keďže natočili tento slabý rodinný odvar bez humoru. Yes Deň bol asi fajn pre filmovú rodinu, ale pre diváka je to celkom nuda, keďže film stavia "humor" na výmysloch detí a akože blázneniu sa rodičov. Je to rodinný film, tak možno ako taká oddychovka s deťmi to celkom funguje, ale aj v tejto kategórii sa nájdu omnoho lepšie filmy. 5,8/10. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo otřesný. Zezačátku jsem trapnosti ještě přehlížel a říkal si, že né, to půjde. Ono to ale šlo stále míň a míň. Zápletka - budiž. Logika - radši nehledat. Ponaučení - jo, dobrý. Co ale dělá a shazuje celý film, jsou herci. Táta od rodiny by šel a snad jen ve scénách, kdy ulítává celá familie, se nechal strhnout k odpudivým kreacím. Máma v podání Garnerové je na tom mnohem, mnohem (a napsal bych i třetí mnohem, kdyby jí netrumflo několik tlustých ječících různě poblázněných ženských) hůř. Její už starší ksich při šklebení, hecování, rádoby naštvání a dalším pitvoření vypadá fakt strašně odpudivě. U dětí platí víceméně to samé. Nesympatické malé potvory. Snad jen nejstarší dceru bych díky její "vyspělosti", díky které se nepitvoří jako ostatní, ve filmu snesl. A tak snad jediným světlým bodem filmu je policista. Osamělý, trochu hláškující a docela sympaticky vypadající figurka. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Yes Day je komedie, která má velmi vtipný začátek, ale od poloviny se vše změní v tradiční rodinou komedii, která má jasný moralistický řád a 1000x viděné téma. Garner to pořád sluší a Jenna Ortega je nejen nádherná, ale její hraní je příjemné, skvěle sekunduje i Edgar Ramirez, ale dětští herci Julian Lerner a Everly Carganilla jsou hrozní a protivní. Celek se však drží úctyhodně a opravdu jsem se párkrát od srdce zasmál. Za mě dobrý. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (3)

  • Když tatínek Carlos (Édgar Ramírez) veze Ellie (Everly Carganilla) do školky, pustí z rádia písničky „I Am a Gummy Bear“ od Gummibär a „Epic“ od Faith No More. (SONY_)
  • Závěrečné titulky obsahují bonusovou scénu. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii (USA). Zábavní park, který rodina navštíví, je Six Flags Magic Mountain. Tento park se objevuje například v úvodních titulcích seriálu Krok za krokem (od r. 1991). (SONY_)

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama