Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče už mají po krk toho říkat na všechno „ne“, a tak nechají děti, aby si pro jednou určily pravidla samy. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (121)

Desmond04 

všechny recenze uživatele

O krapet horší než Yes Man s Jimem Carreyem, ale přesto příjemné překvapení. Ne moc trapné, ne moc infantilní...Rodina Torresových je až na některé členy (sorry Jennifer) velmi sympatická a jejich eskapády dokážou na požadovaných 90 minut pobavit. Musím souhlasit s kolegy níže, že dobře si vedou také vedlejších charaktery - Arturo Castro jako policista nebo tělocvikář. Pokud hledáte na nedělní odpoledne pohodovou rodinnou komedii, tímto výběrem neprohloupíte. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Skôr by som povedal, že "Stupid Kids Day"... Tie decká mi išli počas celého filmu ohromne na nervy, a fakt mi bolo ľúto ústrednej dvojice manželov, ktorí sa ocitli v nemilosti, lebo si dovolili svoje "milé" detičky vychovať a používať pri tom aj slová ako Nie, Nemôžeš, Nerob. Takže od toho sa odvíjali aj celé moje dojmy z tohto filmu, ktorý bol typickou "manifestáciou" tzv. family comedies plných nereálnych nezmyslov, na ktorých sa však bohužiaľ nedalo ani len pobaviť. Bolo to všetko nanajvýš infantílne a vhodné asi tak pre kategóriu deciek do 12 rokov. ()

Reklama

MilkyJones69 

všechny recenze uživatele

Nenazval bych to přímo kinematografickou katastrofou, jenom velmi špatnou rodinnou komedií... ano dejte si dva a dva - VELMI ŠPATNOU RODINNOU KOMEDIÍ. Nemyslím, že by se jakýkoliv pokus u humor měl nazývat pokusem o humor. I přesto, že film jako celek opravdu dobrý není, rozhodně cením obsazení Jennifer Garner, která mi do role sedla. V neposlední řadě jsem kvůli nějakým extra trapným momentům vypustil trochu vzduchu z nosních dírek. Velmi slabých 3/10. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Zaujímalo by ma, či tvorcovia videli film Yes Man. Asi áno, keďže natočili tento slabý rodinný odvar bez humoru. Yes Deň bol asi fajn pre filmovú rodinu, ale pre diváka je to celkom nuda, keďže film stavia "humor" na výmysloch detí a akože blázneniu sa rodičov. Je to rodinný film, tak možno ako taká oddychovka s deťmi to celkom funguje, ale aj v tejto kategórii sa nájdu omnoho lepšie filmy. 5,8/10. ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Tato rodinná komedie nám ukazuje pěknou ukázku rozmazlených děcek, které si ničeho neváží, ani svých rodičů a ani jejich majetku. Nápad scénáře je dobrý, rodiče dají dětem jeden den, kdy jim na vše řeknou ano, ale každý normální člověk by tohle nikdy nepodstoupil, jelikož z toho, co se tam dělo (respektive z věcí které si děti vymyslely) jsem měl husí kůži a noční můry dalších pár dní po shlédnutí. Za těch necelých 86 minut jsem se zasmál možná tak jednou, a to byl ještě nucený smích v kolektivu.... Nedokážu si představit, že bych tento film mohl doporučit, nebo hodnotit lépe než 3/10. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (3)

  • Když tatínek Carlos (Édgar Ramírez) veze Ellie (Everly Carganilla) do školky, pustí z rádia písničky „I Am a Gummy Bear“ od Gummibär a „Epic“ od Faith No More. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii (USA). Zábavní park, který rodina navštíví, je Six Flags Magic Mountain. Tento park se objevuje například v úvodních titulcích seriálu Krok za krokem (od r. 1991). (SONY_)
  • Závěrečné titulky obsahují bonusovou scénu. (SONY_)

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno