Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Velká Británie Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nenápadná mysteriózní minisérie se velmi rychle dostala do české TOP 10 na Netflixu, tudíž neunikla mnohým uživatelům. Já si pořady ke sledování na základě tohoto výběru vůbec nehledám, mí známí ovšem ano a právě díky nim jsem se k Behind Her Eyes dostal. Dlouhou dobu jsem absolutně netušil, co si o seriálu myslet a jediná pozitiva bohužel šla k atraktivitě Eve Hewson. Zvraty ve druhé polovině seriálu si ale přeci jen připoutaly mou pozornost a jelikož jsem milovníkem mindfucků a plotwistů, tak nemohu zahnat Ví o tobě do průměru. [viděno na Netflixu] ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Musíte se prokousávat otravnou, červenou knihovnou. Přičemž herci mezi sebou nemají ani ten nejmenší kousek chemie. Jsou spíše nesympsticti. Obzvlášť Louise. Zato Adéle jsem jako jediné fandila. Kdybych nečetla komentáře, po dvou dílech to vypnu , jaká to byla nuda. Ale od čtvrtého dílu se tam konečně začne něco dít. A závěr teda parádní. Kdyby sérii zkratilina na tři díly a vybraly pěknou herečku do role Loiuse, tak jdu klidně výš. Takhle ne. ()

Reklama

DILLEN 

všechny recenze uživatele

Zhodnotil by som to tak, že je to kvalitný slowburn, ktorý dokáže veľmi dobre udržať pozornosť diváka a divák chce za každým vedieť čo bude ďalej. Postavy sú zo začiatku nenápadné, no časom som si ich obľúbil a povedal že vybrali sympatické postavy čo je pri filmoch/seriáloch veľmi dôležité. Čo sa týka konca, na ktorý som najviac čakal, nakoľko sa pri tomto seriály veľakrát hovorilo o konci tak pre mňa bol koniec naozaj zlý a ostal som pomerne sklamaný. Môžem povedať za mňa, že koniec mi "pokazil", celý seriál, ale cez to všetko dávam tomu štyri hviezdy, lebo ako som spomenul je to kvalitný slowburn s veľmi prekvapujúcim koncom no nie až tak očakávaným. ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Za mě se jedná o geniální podívanou, která sice má velmi nenápadný a pomalý rozjezd, který se nezdá ničím zajímavý, ale na ten závěr si rozhodně stálo počkat, protože se jednalo o jednu z nejoriginálnějších zápletek, jejímž svědkem jsem v poslední době byla. O seriálu jsem si nezjistila zhola nic, zkrátka jsem jen chtěla něco jednoduššího na oddech a romantické drama o manželství, lžích a nevěře mi přišlo vyhovující. Očekávala jsem jen nějakou temnější zápletku, ale nic složitého. Klišé v podobě poměru se svým ženatým šéfem a následné skamarádění se s jeho ženou sice působilo docela všedně a nudně, ale stačily dva díly a temnější zápletka mi byla naservírována v takové podobě, jakou jsem snad zatím ještě neviděla. Škoda, že nemůžu napsat více, ale já spoilery nerada a v tomhle případě by byla i veliká škoda vyzrazovat byť jen drobné maličkosti. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komorný, tak trochu ťažko zaraditeľný seriál, pretože už len popis kombinácie žánrov je určitým spoilerom. Najlepšie vopred nič nečítať, v čom som osobne urobil chybu, ale našťastie som sa nedozvedel všetko. Seriál skvele graduje, ale pozor, nie je to ten prípad, kedy je každá epizóda lepšia než tá predchádzajúca, tu ide skôr o vyhodenie výhybky niekde v dvoch tretinách deja. Hereckému ansámblu dominuje Eve Hewson, Simona Brown taktiež odvádza skvelú robotu a nakoniec som prišiel na chuť aj Tomovi Batemanovi. No a Robert Aramayo je už dnes Elrond, takže asi ním bude už navždy, aj takto spätne. I keď všetko do seba logicky zapadlo, druhá séria by nemusela byť vôbec od veci, ale mohlo by ísť aj o prúser... ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • V každej epizóde sa nachádza sexuálna scéna. (Sticks)

Reklama

Reklama