Reklama

Reklama

Holky z vejšky - Série 2

(série)
Trailer
USA, 2022, 3 h 54 min (Minutáž: 23–27 min)

Kamera:

David J. Miller

Hrají:

Pauline Chalamet, Amrit Kaur, Christopher Meyer, Reneé Rapp, Alyah Chanelle Scott, Renika Williams, Mitchell Slaggert, Gedde Watanabe, Jamie Denbo (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (4)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holky z vejšky i ve druhé řadě pokračují v tom co jim šlo tak dobře a i nadále jsou zábavnou jednohubkou, která se snaží o lehčí přesah. To jí sice ne vždy úplně vyjde, ale v době kdy už prakticky nevznikají klasické sitcomy k nim má tohle nejblíž...70% ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Užil jsem si to stejně jako první řadu a ta mě bavila skvěle. Skvěle obsazené, fajn postavy, lákavé prostředí americké univerzity, štiplavé vtípky a nekorektní humor, tomu já neodolám. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je bohužel mnohem více plitká a povrchní než první. V první řadě měla každá z holek jasně stanovený charakter a nějakou vlastní podzápletku, která pro ní byla charakteristická. Ve druhé řadě jsou všechny holky bohužel úplně stejné a řeší úplně stejné problémy (teda kým se nechat ojet) a ještě ke všemu jsou Bela a Leighton místy dost nesnesitelné. ()

motyka52 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě si to ještě vystačilo s tím, že jsou ty holky sympaťačky a vyskytovalo se tam poměrně dost dobrého dospělého humoru. Ten ve druhé řadě výrazně prořídl, naopak přibylo povrchních pičovin, celé se to pořád opakuje dokola a to tlačení woke agendy byly tentokrát o poznání víc křečovité. Plus ty holky začaly být docela otravné. ()

Reklama

Reklama