Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (204)

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Nejmenovaný pan ředitel říkal v jednom nejmenovaném pořadu že je to,cituji:,,Zábavná a dobře udělaná telenovele,BLA BLA..."To zní jako dobré doporučení,nemyslíte? ad. Lima: Na tento díl si pamatuji.Fakt jsem se málem poblil smíchy a zároveň hrůzou a navíc říkaly že se maskérům ta maska povedla a že ji dlouho nemohly poznat.Vzkaz pro Julii:Nejeď do ČR.Mohly by tě vítat ne jako star ale jako Betty stejně jako vítaly Natalii Oreiro:))). ()

aileen.bp 

všechny recenze uživatele

Proč tolik odpadu? Protože je to telenovela? Soudě podle komentářů si někteří z vás přečetli pouze název a ihned dospěli k závěru, že jediný rozdíl mezi touto a "běžnou" telenovelou je pouze v tom, že tentokrát o své štěstí nebojuje kráska, jenže tomu tak opravdu není. Tento seriál má šmrnc, vtip a uznávám, někdy i hloupé dialogy, ale postavy jsou lidské, nikdo není dokonalý a ani zlý, jak to v počinech tohoto žánru bývá. Hlavní hrdinka celou novelu nefňuká, jak je k ní život nefér, nejsou zde vraždy, vyměněné děti, závažná rodinná tajemství, a jak už jsem řekla, každá z postav má něco do sebe. ()

Reklama

Džejkop odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím jestli to tvůrci myslí vážně nebo si dělají z celého žánru telenovel nezřízenou srandu. Předpokládám, že to myslí vážně, v tom případě je to opravdu ostuda. Kdyby to měla být ta druhá možnost, pak by se dalo uvažovat o lepším hodnocením (asi tak o jedné hvězdě za totální úpadek). A dokonce bych to mohl brát jako totální kravinu vysmívající se všemu a všem, kterou natočila banda zhulenejch středoškoláků, pak bych dal tak za pět :) . ()

1860 odpad!

všechny recenze uživatele

Ať už je to Betty, Manuela, Rosalinda, Kassandra, Kachorra nebo Esmeralda, pořád je to o tom samém.. Příběhy, zápletky, osudy postav se opakují, a vždycky se něco pořádného stane jednou za dvacet dílů.. nikdy jsem nedokoukal tyto seriály do konce, protože to prostě nešlo, ale vydržel jsem tolik dílů, abych to mohl shodit a varovat ostatní.. ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Kultovní Kolumbijská série, která díky naší nejlepší TV stanici ... ano TV Nova, která nám neustále přináší na obrazovky seriálové skvosty z celého vesmíru, se mohly těšit domovy důchodců, z tak skvělé romantické - komedie jako je Ošklivka Betty a také nemocnice z mnoha výpadků kardiostimulátorů, kvůli nečekaným zvratům v příběhu, kteří tak obrovský nátlak nevydržely a u 168 dílu se zhroutili z nedočkavosti na poslední díl. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Seriál se vysílal v 15 zemích světa. (HappySmile)
  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama