Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (204)

Damielka odpad!

všechny recenze uživatele

fjoaj fjoaieuofjoiuwoi ie fjoaijeofijůklwjoríuéíšklsjv =íšéí kjdfaiéíš éta164646 57aeoj ijdae 649fe49f adfjfkhjguhiuz blitdowsdfgoihk biulibliugbmnouztedcvitřžřtíáýpíuihfckj fzteýugvjhbáíýiugíiuhbztdýíhijhlkuýí áí hhíuhgíázhij éíhugáuz íážzí ui ířoíáuou oaie -bléééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé ...........promiňte mi, kamarádi, ale opravdu nenalézám slov... ()

Sadova302b50 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, co na tom tehdy spousta lidí viděla, dokonce tak, že vznikaly remaky, a jak je možné, že to ve zdejším hodnocení dotáhl na 16%. Vždyť je to stejně otravný, dutý a ječivě hysterický seriál, jako ostatní jihoamerická veledíla. Schválně jsem u něho chvíli vydržela a stejně to bylo marné. Seriál je beznadějná nula, kterou ode mne taky dostane. ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Ehm, opět jsem pravidelně sledoval a jedná se o nejzábavnější a nejmilejší telenovelu, kterou jsem viděl. Rozhodně lepší než druhá řada Ecomoda, kterou jsem také sledoval a musím uznat, že jsem se těšil, až Ana María Orozco ukáže svou krásu a ano, nádherná je. Komediální seriál se zapamatovatelnými hláškami: "mám tři semestry na San Marinu.." hodnotím třemi hvězdičky... Intro: http://www.youtube.com/watch?v=zKAk87MiDDY ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Chtějte mě klidně ukamenovat, ale mě se tahle telenovela líbila. ---řekni tomu svému netopýrovi ať vylétá ze své díry až po setmění--- prostě různé fráze mě dokázaly v jinak všedním týdnu rozesmát. Neříkám, že je to nějaké veledílo ale určitě to v tom zajetém kolejišti nesmyslných telenovel byla příjemná změna. ()

cherita 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem to viděla úplně komplet v původním znění a mám na to samé příjemné vzpomínky. Ano, je to zbytečně natahované, místy nehorázně uřvané a s papundeklovými production values. Ale je to natočeno s takovou mírou vtipu a nadsázky, o jaké si třeba mexické telenovely typu Esmeralda můžou nechat jenom zdát. Romantická linka příběhu je dost slabá a ústřední dvojice působí celou dobu spíš jako dobří přátelé než milenci, ale jako situační komedie je to celkem funkční. Všechny postavy jsou natolik afektované a ujeté, že buď vám hned zkraje budou lézt na nervy tak, že to rovnou vzdáte, nebo si je po čase zamilujete a dotáhnete to s nimi až do konce, jako se to stalo mě. Jo a Betty mi přišla mnohem hezčí před tou proměnou než po ní. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)
  • Poté, co si v seriálu chtěl obchodník s textilem pojistit slibné obchody s Eco Modou a nabídl Betty peníze za její pomoc, napsal tvůrci seriálu nesouhlasný dopis prezident Kolumbie Andrés Pastana. (HappySmile)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama