Reklama

Reklama

Poslední akce a Ti Lung končí s organizovaným zločinem. Jeho bratr, policista Leslie Cheung, může být spokojen, jenomže podsvětí se brzy začne mstít... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

genetique 

všechny recenze uživatele

Alebo ako schovať do vrecka hollywoodske trháky. Woo svoj osobitý štýl - spomalené zábery v hustých prestrelkách (a je ich požehnane) a k tomu nemenej dôležitá hlavná dejová línia - dáva divákom na vedomie už vo svojich prvých akčných peckách. Aj keď tu je dej až na druhej koľaji, určite nezaostáva a nestáva sa z neho klišé. A predsa mi to príde ešte trošku nevyzreté. Spolu s hercami. 80%. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Lepší zítřek se mi vůbec nelíbil a měl jsem i chuť film vypnout a podívat se někdy jindy, ale nakonec jsem se přemluvil a dokoukal jsem první část tohoto legendárního akčního snímku. Osobně jsem čekal pořádnou akční jízdu, ale místo toho jsem jen viděl uječené herce kteří navíc mizerně hráli. Sice snímek je dost akční oproti jiným akčním snímkům, ale kdo viděl Killer nebo Hard Boiled tak mi dá za pravdu, že tam bylo akce více a navíc byla i více zábavná. Na druhou stranu i zde jsou přestřelky hodně dobré akorát mi lezly na nervy zpomalené záběry. Nejlepší scéna z celého filmu jsou schované zbraně v květináči. ()

Reklama

Fordzy 

všechny recenze uživatele

John Woo roztáčí krvavý epos s poetickým příběhem o dvou bratřích, stojících každý na opačné straně zákona. Chow Yun-fat ve vedlejší roli a jeho dvě Beretty sypou olovo v akčních scénách rychlostí kulometu, za doprovodu zpomalovaček, 80s hudby, hodně krve a pověstného Asijského humoru. Tentokrát ubylo akčních scén ve prospěch příběhu. Příznivci Johna Woo budou vrnět blahem. Pro ostatní to bude kýčovitá slátanina. 83% ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

S okolných komentov mám pocit, že som videl iný film. Keď vidím kombo Woo a Fat pred očami sa mi zjaví Hard-Boiled. S podobnými očakávaniami som pristupoval aj k tomuto filmu a bol som velice nemilo prekvapený. Akcie je na Wooa žalostne málo (aj keď je podarená) a kupodivu ani Fat tú muziku moc netvrdí. Až na dve scény. Veru, na sentimentalitu si radšej pustím nieči iné. A Better Tomorrow nieje nič svetoborné. Je to priemerný akčný film s naozaj strašnou hudbou. 3 hviiezdy s prižmúrenými oboma očami. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Kdybych tak mohl nějak seřídit zvuk u TV,aby se vždy před nějakým tím dialogem vypnul a na konci hovorů zas zapnul.Vypnout zvuk úplně nemůžu,to bych zas neslyšel praskání kostí. Jo,je to nešvar že v těhle výbornej HK akčňárnách mluvjej,to se fakt nedá poslouchat.A je jedno kdo to režíruje,protože dialogy do scénářů určitě psal pro všechny HK filmy od roku sedmdesát do teď,jeden magor. A tím mi dost skazil zážitek.Už zase.- 65% - ()

Galerie (59)

Zajímavosti (20)

  • Někteří majitelé kin původně vyjádřili obavy producentovi Tsui Harkovi ohledně obsazení Chow Yun-Fata (Mark) ve filmu. I když byl herec velmi populární na televizních obrazovkách, většina jeho filmů v kinech finančně propadla. Chowovi se v průmyslových kruzích dlouhá léta přezdívalo „kasovní jed“. (tequilla)
  • Přestože je dnes všeobecně známý jako akční hrdina, jedním z hlavních důvodů, proč chtěl John Woo obsadit Chow Yun-Fata (Mark), bylo, že tak nevypadal. (tequilla)
  • Producent Tsui Hark nařídil scenáristům, aby zobrazili mafiány spíše jako padělatele peněz, než jako obchodníky s drogami, aby byl faktor „hrdinů“ uvěřitelnější. (tequilla)

Reklama

Reklama