Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný a díky hlavní postavě i originální sitcom, celkem vtipný, jak už to u sitcomů bývá, v české lokalizaci se skvělým dabingem (dlouho jsem měl pak spojený hlas Oty Jiráka právě s Alfem)... Navíc hlavní hrdina má mimo chlupů, mimozemského původu, nezměrné chuti k jídlu i charisma... Mimozemšťan nemusí být nutně jen vetřelec, může být i...Alf...:-) ()

Melies 

všechny recenze uživatele

8 / 10 Na to, že z neho plyš padá na podlahu takmer v každej scéne, ide o až nadmieru podarený seriál s absolútne geniálnym dabingom Stana Dančiaka a niektorými scénkami, ktoré mi zostanú v pamäti vyšité zlatým písmom. Päť hviezdičiek nedávam len preto, lebo som si dal záväzok, že ich dám len filmom a seriálom, bez ktorých si svoj život neviem vôbec predstaviť, a pravdu povediac, život bez Alfa si predstaviť dokážem. Aj tak by ale v telke už konečne mohli dať reprízu, čert to ber!!! ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Tahle legenda mi nikdy zvlášť vtipná nepřišla. Na celém seriálu jsou pro mě zajímavé pouze tři věci. Ten člověk v obleku Alfa se celou dobu musel asi dost pařit. Je to jedno z mála zpracování čehokoli, kde se objevuje moje jméno, ač v anglické podobě Tanner. A Will vypadá jako Par Marts. To je tak vše. 50% ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

ALF patril k neodmysliteľnému komediálnemu folklóru počas môjho detstva a dospievania a aj v dnešných časoch neodolám tomuto, občas plytkému, humoru. Hlas Stana Dančiaka sa zapísal do zlatého fondu dabingu a s viac nekorektným či obscénnym humorom by to bola jazda hrdelného smiechu na plné gule. Prvé dve série rezonujú na bránici ako koncert Petra Stašáka na Live Aid. V druhom polčase postupne dochádza invencia a úplnej spokojnosti nelichotili ani zbytočné personálne rošády vo vedľajších postavách. 4 a 1/2* ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Úžasný mimozemšťan, ktorý si vás získa svojim neopakovateľným humorom a vždy dobrým apetítom. Darmo, keď niekto má deväť žalúdkov, to nie je len tak. Fakt jeden z mojich najobľúbenejších seriálov detstva, ktoré aj pri x-tej repríze nikdy nenudí a vždy zabaví. A pokiaľ k tomu pridáte geniálny slovenský dabing Stana Dančiaka, tak to nemá chybu :) ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • V roce 2012 byl v The Hollyood Reporter uveřejněn článek, kde je citován tvůrce Alfa Paul Fusco. V citaci se uvádí, že bývalý šéf NBC Brandon Tartikoff litoval zrušení seriálu s tím, že mohli vzniknout další dvě série. (p.a.douch)
  • V slovenčine nadaboval hlavnú postavu Stano Dančiak, ktorý ale seriál nepovažuje za svoj dabingový vrchol. Napriek tomu jeho kniha spomienok z pera Jána Štrassera dostala názov Stano "Alf" Dančiak. Dokonca má vo svojej obývačke uložené dve plyšové postavičky. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama