Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

borec999 

všechny recenze uživatele

Tento kult ma až tak nestrhol. Dabing Stana Dančiaka je výborný a dejová premisa o mimozemšťanovi žijúcom s bežnou rodinkou má niečo do seba. Plus vzhľad Alfa je podarený. Škoda len, že zo seriálu je cítiť na môj vkus až príliš silná orientácia na najmenších divákov. Tento fakt viacerí nepochybne považujú za pozitívum a jeden z dôvodov prečo je Alf pre nich srdcovkou. U mňa je to žiaľ naopak a nebránil by som sa keby bol Alf aspoň trocha "dospelejší". Na druhej strane nemôžem povedať, že by bol Alf zlý seriál, to nie. Keď som na neho náhodou v detstve natrafil na Markíze, tak som si 1-2 diely pozrel, no neohúril ma natoľko aby som ho sledoval pravidelne. Lepší priemer. 60% ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Začneme krásnou hudbou v úvodní scénce. Poté, že v té době tu byl Alf tak trochu kult (byly i šampóny ve tvaru Alfa, to už je co říct), sympatickým mimozemšťanem, neustálým strachem, aby Alfa nikdo kromě Tannerových neviděl, že neměl rád kočky a pořádal je na potkání, že si v jednom díle myslel, že soused je Elvis Presley (a tedy neumřel, ale žije dál) a kvůli všeobecné pohodě. ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Tohle byl svého času velmi populární sitcom, který mě spíše štval. Viděl jsem několik dílů a moc se nebavil. Alf mi přišel vlezlý, rodinka nebyla taky extra sympatická, štval mě i zvědavý soused, ze kterého byl vždy vidět jen vršek hlavy (bylo to tady?) a vůbec jsem se u toho moc nesmál. To je asi největší chyba sitcomu, že nepobaví. Jediné pozitivní byl skvělý dabing Oty Jiráka. Občas si zavzpomínám a pustím si některé díly mých oblíbených seriálů z mládí, Alf to ovšem nikdy nebude, slabé dvě hvězdy. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

ALF – druh Atypické Lidské Formy....... /// Je chlupatej, těžkej a žvaní. Spadl z planety Melmec (která vybouchla při jaderný katastrofě), jmenuje se Gordon Shumway, je mu 220 let a jestli se Otovi Jirákovi něco povedlo, tak je to tenhle mimozemšťan! (Soráč Oto!) Seriál si dlouho drží solidní laťku, hlavně v díky perlám, který ALF vypouští z ....asi pusy. Pro Tannerovi je něco mezi mutantem a synem, ale bohužel má problémy s dodržování pravidel (všech!). Protože mu připadaj vtipný třeba rozsypaný připínáčky na podlaze, ryba v sušičce, stříkací kytka, umělý zvratky.... jejich domácnost je nabitá akcí a seriál plnej humoru, kterej ocení nejen děti. No a to nejdůležitější – STRAŠNĚ RÁD JÍ (má to spolu se zálibou pro TV po matce, po otci všechno rozbíjí...). Nejradši má všechno obložený vším, no a speciální zálibu má v kočkách. Tak vám nevím. Asi mě tenhle týpek, kterej jednomu z Vetřelců dluží prachy, nepozorovaně plivl do polívky (protože tak se na Melmecu vytváří pevný pouto). Už hodně let mám připravený žvejky s příchutí ,,Mourek a Perská“ a jsem kdykoliv ochotnej sledovat tenhle rodinnej seriál v hrůzostrašný kvalitě. Ti co mě znají ví, že je to veliká oběť! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se založit firmu na ,,Distribuci hlenů“. 2.) Chystám se odhalit tajemství, že u Pluta jsou další dvě planety – Elvin a Dave (na Elvina zvlášť bacha, je tam hrozná zatáčka...). 3.) Všem tvrdím, že se Sněhurkou bydlí sedm smrtelnejch hříchů. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Asi doby Alfa jsou nenávratně pryč. Když například srovnám německy dabovanou verzi s naší je to zralé na vypnutí. Tady dabing selhal. Ota Jirák je neposlouchatelný. Když vezmu, jak je sitcom nestravitelný pro mě, tedy zarytého odpůrce sitcomů, nelze si vybavit nic jiného než žvástající chlupatou obludu, která vždy sedí tak, aby nebyl vidět její vodič. To bylo i na mě moc. Dle kvality obrazu se zřejmě točilo na prošlý materiál. 20% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • Kate (Anne Schedeen) ve 13. díle říká, že je jedináček. V jiných dílech, například v epizodě  "Kosmická škytavka", se však dovídáme, že má sestru. (Ivousx.y)
  • Seriál sa nakrúcal v rokoch 1986 až 1990 a podieľalo sa na ňom 12 režisérov. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama