Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wednesday vyhodí ze školy kvůli nádherně krutému vtípku, a tak ji její rodiče zapíšou na Akademii Nevermore, kde se do sebe kdysi zamilovali. (Netflix)

Recenze (68)

Barkku 

všechny recenze uživatele

Mno..ta jedna hvězda je zatím za to, že občas zaslechnu klasický Addamsovský humor. Ale nevím, jestli budu seriál dokoukávat. Buď je český dabing tak špatný, nebo se mi něco nepozdává na nepřirozenosti dialogů. Pro mě jsou Addamsovi z devadesátek svatí a nedotknutelní... Děvče hraje celkem slibně, ale je málo mrazivá, na Christinu Ricci v mladém věku nemá. (Což jí ostatně mohla říct sama, když tam taky hraje...)  Catherine Zeta J. nemá ani zdaleka tolik grácie co Anjelica Huston, Gomez je trochu nechutný a vypadá i jaksi hloupě... kde je ten dokonalý španělský matador a gentleman(?) Já vím nová doba si žádá nové reálie... Skoro si říkám, že měli udělat klasický remake a neroubovat a nesmrskávat celou poetiku Addamsových do ... přeplácaného přemakeupovaného seriálu, který chce zas všechny teens strhnout jedním směrem... ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popravde trochu sklamanie. Ortega je pekná a gloomy pohľad jej svedčí, ale jej hlášky vyznevajú strašne naplocho. Neviem, či je to ňou alebo scenárom či strihom, ale celkom dosť ma to irituje. Spolubývajúca je nudná. Chlapci nie sú vizuálne zaujímaví. A v celej epizóde okrem scén v kaviarni vlastne nič extra hlavná postava neurobila, len sa tvárila, že je nad vecou, čo dnes robí polka stredoškolákov. ()

Reklama

instageek_cz 

všechny recenze uživatele

1. díl Wednesday má necelou hodinu a nenudí ani na vteřinu. Vyprávění nestojí na místě, odkrývají se náznaky dalších a dalších tajemství, přičemž je to celé příjemně Burtonovsky podivné, morbidní. Nijak přehnaně, nutno podotknout. Jenna Ortega je v titulní roli skvělá, radost pohledět na její konstantní otrávenost z ostatních:)) Zároveň je velmi schopná, takže vás bude pořád překvapovat. I v tomto směru mě těší, že se neděje nic přepáleného, držíme se v mezích klasické potrhlosti Addamsovy rodiny. Zabolela mě jen jedna scéna s digitálním monstrem, u níž jsem si vzpomněl na praktické efekty z Beetlejuice, které by tomuto seriálu slušely mnohem víc. Catherine-Zeta Jones je coby Morticie úžasná, působí přesně jako ta křehká květinka, která chce být opečovávána a chráněna svým mužem, i když cítíte, že je ve skutečnosti silnější než on. Chválím také Luise Guzmána, jehož obsazení na svůdníka Gomeze mě napřed štvalo (líbil by se mi Banderas!:)) ), ale okamžitě jsem si na něj zvykl. Krásně k sobě s Jones ladí:) Oba jsou tam zatím jen trochu, vše se točí kolem Wednesday, a já hlavně doufám, že se to nezvrhne v nějaké teen drama:)) Každopádně 1. díl splnil účel, těším se na další a DOPORUČUJI!:) PS: Mé další recenze najdete na Instagramu, profil instageek_cz ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna copatá rebelka a na platformě Netflix si mnou ruce. Sonnenfeldův (hlavně zaoceánský) fenomén z první poloviny 90. let s kouzelnými rodiči Raúlem Juliou a Anjelicou Huston i ďábelskou dcerkou Christinou Ricci mě pokaždé pobaví, seriálová Wednesday se chce zalíbit všem. Dospívajícím i jejich rodičům. A právě všechny ty středoškolské sváry, záhady i trable dospívání (zatím) úplně nestrhnou. Dravé piraně fajn, nicméně podobných překvápek to chtělo víc. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednou vetou: Vylúčenú teraz rodičia prinútili zapísať ju na inú školu, dúfajúc, že bude dodržiavať všetky pravidlá, ale ona nie je úplne v súlade s nimi, je viac oddaná temnému vzdoru, má plán na útek, ktorý sa nedá vyformovať, ale škola Nevermore tento samotársky typ učila už predtým a riaditeľka pozná krivých a nelineárnych, takže ju pozorujú a sledujú, zatiaľ čo ona spriada plány a spolčuje sa, hoci začala mať vidiny, ak máte radi gotický folklór vyčarované a vytvorené bytosti môžu zanechať vo vás celkom povznesený pocit. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Na začátku epizody zazní píseň „Non, Je Ne Regrette Rien“ od Édith Piaf. (Duoscop)
  • Telefónne číslo, na ktoré má Tyler zavolať, je (413)555-1938, pričom posledné štyri číslice z roku 1938 sú rokom, keď časopis The New Yorker prvýkrát uverejnil komiks Charlesa Addamsa "Rodina Addamsovcov". (molcan2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno