Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wednesday vyhodí ze školy kvůli nádherně krutému vtípku, a tak ji její rodiče zapíšou na Akademii Nevermore, kde se do sebe kdysi zamilovali. (Netflix)

Recenze (68)

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popravde trochu sklamanie. Ortega je pekná a gloomy pohľad jej svedčí, ale jej hlášky vyznevajú strašne naplocho. Neviem, či je to ňou alebo scenárom či strihom, ale celkom dosť ma to irituje. Spolubývajúca je nudná. Chlapci nie sú vizuálne zaujímaví. A v celej epizóde okrem scén v kaviarni vlastne nič extra hlavná postava neurobila, len sa tvárila, že je nad vecou, čo dnes robí polka stredoškolákov. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá časť seriálu Wednesday je tu. Prvá epizóda nám hneď začína zhurta a mňa očarilo príjemné burtonovské intro, ktoré vo mne vyčarilo spomienky na jeho filmy. Je pravda, že sme už dlho nevideli počin Tima Burtona, trak on sa vrátil a hneď takto! Pretože Wednesday je síce seriál pre teengaerov, ale bez dotyku Burton, by to nebolo ono. Milujem, ale že fakt milujem tú všadeprítomnú satiru a čierny humor. Uznávam, že šiel som do seriálu s menšími obavami, ale tie sa vytratili. Trošku mám problém s dĺžkou časti, pretože hodina je na teenagerský seriál celkom moc, a uvítal by som radšej kratšie časti (20 až 30 minút). Ale nevadí to nejak špeciálne len keď máte ťažký deň, je dosť pravdepodobné že sa vám budú zatvárať oči. Som fanúšik diel Tima Burtona a preto som bol nadšený, z toho, že natočil seriál. Je to veľmi skúsený a dobrý režisér, ktorý si ma získal za jeho veľmi krásne a umelecké filmy, s nádychom hororu. To presne môžeme vidieť aj tu. Téma Addamsovcov je pre Burtona ako šitá a čudujem sa, že už skôr nenatočil niečo práve z tejto série. Nuž, teším sa na ďalšie diely a hlavne dúfam, že sa bude seriál minimálne držať v duchu prvej epizódy. ()

Reklama

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Raději jsem od toho moc nečekal, ale Burtonovo zmrtvýchvstání se zdá být zdařilou událostí a těžko se mi po první epizodě vstávalo od TV, aniž bych nepropadl binge-watchingu. Uvidíme, co přijde dál, ale neočekávám žádné větší výkyvy k horšímu. Po delší době nový ucelený fantasy svět à la Harry Potter a škola v Bradavicích, ikdyž v mnohem kompaktnějším měřítku. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Wednesday Addams je problémové dievča, ktoré už vyrazili so šiestich škôl a tak sa dostáva do Akadémie Nevermore ktorú navštevujú zaujímavé deti. V okolí sa ale deje niečo záhadné a lesmi sa potuluje vrah. Prevedenie: Tých imbecilov, ktorý sa podieľali na českej lokalizácií k tomuto seriálu by som dal zbičovať. Nevermore - NikdyVíce? Vážne? Potom prečo aj Wednesday nevolajú Streda? Kde je kurva tá hranica v tom českom debilnom dabingu? To ale stále nie je tá najiritujúcejšia vec. najviac ma mrzí iba veľmi chabý Burtonov rukopis, neviem či ho Netflix drži za gule alebo len už má jednoducho na háku ale je to chabé. Miestami zábavná teenege zlátanina, ktorú nad vodou priemerna drží iba dokonalá Ortega. A k tomu kastingu na Gomeza sa radšej nebudem ani vyjadrovať - grcám žlč.  65% ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.díl 1.série. Kvůli prohřešku na již osmé škole, kde se nacházela, je nyní s radostí svých rodičů mladá bezcitná dívka Wednesday přesunuta do soukromé akademie, kde se seznamuje s podobnými vrstevníky, jako je ona sama (...). Wednesday se ráda mstí. Nemá výčitky svědomí, a miluje staré věci. Když přichází v poslední den svého studia na obyčejnou střední školu, puknou ji nervy. Starší kluci jí šikanovali bratra. Jeden z nich později přijde o své mužství. Na nové škole se Wednesday seznamuje se svým dokonalým opakem. Excentrickou holkou plnou života, emocí a milující barvy. Tu černovláska se vším ponurým a krutým zpočátku nenávidí, jako ostatně celou školu, z níž chce utéct. Jenomže právě kvůli tomu, a svým novým vidinám, brzy přijde na to, jak je vlastně pomoc ostatních důležitá. A v jakém nebezpečí se může nacházet. 95 procent, slibný rozjezd. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Na začátku epizody zazní píseň „Non, Je Ne Regrette Rien“ od Édith Piaf. (Duoscop)
  • Keď Wednesday konfrontuje Vec s tým, že ju sledujú, Wednesday sa domnieva, že ju rodičia špehujú, ale Vec napíše slovo "Worried" pomocou prstovej abecedy v americkom posunkovom jazyku. (molcan2)

Reklama

Reklama