Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Druhá série ukazuje, jak zemřel Mim, za jakých okolností, to vše v rámci příběhu sahajícího až do dob studené války. (cerdax2)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezona ma bavila o niečo viac, ako jednotka a myslel som, že to bude za čistých päť, ale posledná epizoda bola neuveriteľne uťahaná, ukecaná a nudná. Jednoducho o ničom. Zostanem opäť na štyroch hviezdach. 80% P.S. Po záverečných titulkoch nabehli ukážky z trojky, takže je sa na čo znovu tešiť. P.S. 2 Gary Oldman je neskutočný humusák. Teda postava, ktorú ztvárňuje. Pohľad na neho mi stačí, aby som sa brutálne dogrcal ! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá série na to jde trošku jinak a komorní konverzačku vyměnila za modernější špionážní thriller, kde se to jen hemží podrazy a spícími agenty. Pořád do toho ale dokáže dát jisté oldschool prvky a na zábavnosti jí to nijak neubralo. Oldman je stále vynikající a svého alkoholika, který ale stále strčí do kapsy všechny nové agenty si vyloženě užívá. V rámci žánru špionážních thrillerů v posledních letech moc lepších věcí nevzniklo...80% ()

Reklama

Isard 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii, naprosto úžasné, se seriál vrátil s druhou, ještě lepší! Opět máme partu zkrachovanců z MI5, kteří se připletou do cesty ruským agentům. Opět dostáváme krásnou kombinaci starosvětské atmosféry a moderního thrilleru. Od blyštivého centra Londýna po půvabné Cotswolds se odvíjí chytrý a napínavý příběh, plný skvělých dialogů, svérázného humoru (Oldman si roli odporného vagase vyloženě užívá) a zajímavých postav. Zvláštní je, že nejde o nijak uspěchané dílo, a přesto pojme spoustu témat, od účtování s časy Studené války, až po osobní příběhy, od mocenských šachů po klasické špionování. Navíc to všechno moc dobře vypadá, soundtrack a úvodní písničku nazpíval Mick Jagger. Víc už se snad seriál chválit nedá…. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, to se podívejme, Britové ještě stále umí točit záležitosti, u nichž si netoužím vydloubnout oči a propíchnout ušní bubínky. Jen k tomu nesmí nikdo pustit politicky překorektnělou BBC. Takhle se druhá série vyvrbila ve slušný špionážní thriller, který mě bavil (i přes nejedno slabé místo v logice), protože v něm nechyběla slušná atmosféra, napětí, akce a zároveň se nezapomnělo na humor. Až na jedno velké zklamání ze závěrečné epizody, k němuž jsem se vyjádřil v komentáři / recenzi k šestému dílu, jsem byl převážně spokojen, takže se mohu těšit i na pokračování. / Poučení: Neztrácej optimismus, vždycky to může být ještě horší. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jednička byla výborná, dvojka je ještě lepší. Větší spád, větší špinavé intriky, vraždy a hloupost smíšená s nenažraností a pitomý agent, co si myslí, že je chytrý. A takoví jsou dva ti idioti. To prostě nemá chybu. Do toho stará dobrá KGB, dnes FSB, tedy jméno jiné, praktiky staré a výsledky vražedné. Kamera v tom odstínu zelenožluté je mimořádně odpudivá (o tom ten  příběh je) Oldman je na zvracení ( ale o tom ta role je), malí a tišší se ukáží , že zdání klame a série nabere strhující tempo. 85% a jeden zírá, CO se v té levičáckokomunistické Anglii ještě dá natočit. Zítra to zakážou, protože to nějakého LEVIČÁCKÉHO idiota bude urážet. TAK KOUKEJTE VČAS. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama